Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kolet no coś Ty, nie zaprzątaj sobie głowy wagą!!! Odżywiaj się zdrowo a pójdzie Ci tylko w dzieciątko i brzuch:) Znam to uczucie - wszystko podporządkowane tej obsesji... Zresztą to chyba nigdy z głowy nie wychodzi;/ Ale musisz się postarać, pomyśleć, że ciąża ma swoje prawa i jak będziesz jadła zdrowo, nie myśląc o nadprogramowych kg to na pewno będziesz świetnie wyglądać Moja znajoma urodziła 3 miesiące temu i wygląda lepiej niż niejedna bezdzietna:D
-
Dziękuję za słowa otuchy. Liczę na jakiś....cud??... chyba w tej kwestii, bo sama tego myślenia raczej nie zmienię. Chyba jednak za wcześnie na dziecko w moim przypadku. Należę też do osób, które szybko tyją i ta ciągła kontrola zawartości talerza strasznie mnie denerwuje. Tobie Totoro życzę jak najszybszego zajścia w ciążę, bo Ty jesteś w stu procentach przygotowana na zajście w ciążę ;)Trzymam mocno kciuki za pomyślność w kolejnych staraniachkolet
-
Kolet jak masz problem z wagą w ciąży to może do psychoterapeuty idz żebyś nie miała pózniej problemów, depresji itp. W ciąży trzeba przestać myśleć tylko o sobie i skupić się na tym żeby ciąża rozwijała się prawidłowo. Znam kretynkę która odchudzała się w ciąży.. jadła same gorące kubki itp.. przytyła 3 kg przez całą ciążę- dziecko urodziło się z niedorozwojem lewej strony ciała, jedną stronę ma większą, drugą niewładną mniejsza... Także jak czujesz że zle Ci z tym że przytyjesz w ciąży idz do specjalisty to przecież nic złego, nie Ty jedna masz z tym problem.
kapturnica, polkosia lubią tę wiadomość
-
A moje pierwsze objawy to były wrażliwe sutki cały czas od uwulki, zawsze miałam tak, że sutki były wrażliwe tylko max 3 dni po owu i potem gdy je dotykałam nie bolały w ogóle a w tym jednym cyklu było inaczej. Po 3 dniach od owu gdy przejechałam po sutkach czułam je bardziej. Drugi objaw który miałam zawsze przed okresem a tym razem nie wystąpił to mdłości zawsze miałam je przed okresem to był 100% objaw okresu a tu? zupełny brak mdłości ) ciekawe.. trzeci objaw troche się wyda dziwny, ale chodzi o zapach wydzieliny zawsze przed okresem był taki netaliczny jak krew albo żelazo a tym razem był taki "ładny" jak w czasie owulacji I dodatkiwo było jej więcej i była taka jakby mleczna Tak naprawdę od razu wiedziałam, że się udało po tych objawach:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2015, 21:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWróciłam niedawno od gina mam zdjęcie, pęcherzyk jest z maleńką kropeczką w środku, zagnieżdzony poprawnie Progesteron ponad 21, gina powiedziała, że nie potrzebuję wspomagaczy mam dobre wyniki badań i kazała tylko brać kwas foliowy A kolejna wizyta za miesiąc choć chciałabym wcześniej pójść i zobaczyć to serducho Ale już nie kombinuję - oszczędzam się i myślę pozytywnie
A jak u Ciebie Pasazerka? -
nick nieaktualny