Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • Aleksandra Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile staram się czytać wybiórczo tylko szczęśliwe historie. Tobie gratuluję brzuszka i życzę szczęśliwego rozwiązania.

• Dalile Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ... za co najmniej 6 tygodni :)

Aleksandra lubi tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • diewuszka86 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandra wszystko będzie dobrze, musi! Trzymam mocno za Ciebie kciuki i pamiętaj, że tu możesz się zawsze wygadać, dookoła mnóstwo dziewczyn, które służą dobrą radą. Włączaj pozytywne myślenie i dużo odpoczywaj. Powodzenia :)

l54t4dr.png
  • diewuszka86 Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wrote:
    ... za co najmniej 6 tygodni :)

Dalile, a Ty jak się czujesz? W sumie to już ostatnia prosta, trochę ponad miesiąc, ale ten czas leci :) Na kiedy masz termin?

l54t4dr.png
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    23.07 Czuję się świetnie póki co... ale dziś jedna dziewczyna od nas z Lipca 2016!! napisała, że już się rozpakowała i nieco popłochu na wątku jest :)
    Trzeci trymestr to dla mnie bajka. Mam sił za 3 osoby i ciągle chce mi się robić. Sprzątam, piorę i prasuję :)

DomiTomi lubi tę wiadomość

• Aleksandra Przyjaciółka

Wysłany: 28 maja 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wijesz gniazdko. Ja staram się nie myśleć. Biorę duphaston magnez z b6 kwas foliowy i nospę jak boli brzuch. No i czekam na wizytę u lekarza, ale to dopiero za 2 tygodnie. :)

• Dalile Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi do 28 tc się ciągnęło, teraz leci jak na turbo dopalaniu :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile co myslisz o porodzie w wodzie?;-)

• Dalile Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam zdania. Niby można u nas w szpitalu, ale jakoś tak w ogóle się nie interesowałam ani tym, ani piłkami ani niczym. Idę na żywioł. :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dalile wrote:
    Nie mam zdania. Niby można u nas w szpitalu, ale jakoś tak w ogóle się nie interesowałam ani tym, ani piłkami ani niczym. Idę na żywioł. :)

A myslisz o znieczuleniu? Czy bez?

• Dalile Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chcę bez, ale nigdy nie rodziłam, więc nie wiem, czy nie wymięknę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To niezle masz plany;-) ja dlatego chce w wodzie nie chce znieczulenia, a woda dziala podobnie;-) no i dzidzius szczesliwszy, ze do wody wpada z brzucha;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2016, 18:02

• Dalile Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak sobie myślę, że poczytam o róznych porodach jak już skończę moje pranie i prasowanie :) Może rzeczywiście powinnam rozważyć różne opcje :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W Warszawie moge polecic fajne miejsce, ale nie wiem czy pasuje miasto, rodzisz bezplatnie, ale ciaza musi byc zdrowa i masz polozna, fajny pokoj z lozkiem, wanna drabinka pilka i nikt Ci dupy nie truje, rodzisz w jakiej pozycji chcesz;-)

• Dalile Autorytet

Wysłany: 28 maja 2016, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie... ja z północy, ale dziękuję za chęci. Szpital mam wybrany, także nic tylko rodzić (za te co najemniej 6 tygodni).

• niuunka28 Koleżanka

Wysłany: 28 maja 2016, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulisss wrote:
    Czesc. Zrobilam test i jedna kreska buu:( aj a juz myslalan ze sie udalo... To czekam na @ , jak narazie Cisza

Hej :) I co testowalas jeszcze raz ? Czy @ przyszla ? U mnie okpukac powinna przyjsc wczoraj lub dzis ostatecznie i jak narazie jej nie ma :) bole ktore wczoraj mnie dobijaly uspokoily sie ja obecna chwile :)

• Mała Mi Debiutantka

Wysłany: 28 maja 2016, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie :)

Proszę o poradę... książkowo owulka powinna być jutro, pojutrze... a mnie od środy - czwartku bolą piersi z dnia na dzień mocniej, a muszę dodać, że etap bolących piersi zaczyna się po owulacji ....
    Przytalnko było w niedzielę... czyżby owulacja była szybciej i to o pare dni??? Tym bardziej, ze ostatnie miesiaczki nie byly regularne ...
    Temperatura 36,9
    Co Wy na to ???

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy miesiaczkach nieregularnych owulacja rownież moze byc w roznych dniach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2016, 23:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak Dalile ja, tez bym nie chciala zmieniac miejsca :-P

• Dalile Autorytet

Wysłany: 29 maja 2016, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niuunka28 wrote:
    Hej :) I co testowalas jeszcze raz ? Czy @ przyszla ? U mnie okpukac powinna przyjsc wczoraj lub dzis ostatecznie i jak narazie jej nie ma :) bole ktore wczoraj mnie dobijaly uspokoily sie ja obecna chwile :)

A nie mówiłam?
    :)

‹‹ 315 316 317 318 319 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ