Rodze w styczniu 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba do odwołania justi,
Mój mąż nie jest w dodatku pocieszony bo odczuwa jakiś dziwny dyskomfort i mówi ze ma nadzieje ze nie będę musiała tego cała ciąże stosować,
U mnie były dwa poronienia w zeszłym roku i dlatego go aplikuje,
Czasem zastanawiam się czy nie powinnam czegoś jeszcze brać, jak duphaston,
Ale nie mam plamien, krwiaczkow i skurczowym bólów, wiec chyba nie ma po co..
Z tymi bólami głowy dokładnie mam tak jak ty, zeszłe dwa tyg dały mi najbardziej w tyłek,
Dziś pomogła kawa parzona z jednej łyżeczki i ciepły prysznic póki co..Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 13:29
-
Bidulko
Tez bym wolała normalnie pracować, sama nie wiem co tam w brzuszku się u mnie dzieje..
Rano ból głowy, wieczorem ból pleców i pośladków, nawet by mi to nie przeszkadzało gdybym mogła robić wszystko jak zwykle..
Mogę leżeć byle by NAM się tym razem udało .. -
Ja już przestałam liczyć dni do wtorkowej wizyty, przerzucam się chyba na godziny Ale dzisiaj mam kryzys jak nie wiem, denerwuje się czy wszystko dobrze, a z drugiej strony patrzę na te wszystkie niezrobione w domu rzeczy i szlag mnie trafia.. Nawet najkochańszy na świecie facet nie zauważy, że pranie 'schnie' już trzeci dzień na dworze, a że butli z gazem nie miałam przez 4 dni, bo gaz się skończył, to przecież żaden problem.. Co, jogurtu nie mogę zjeść zamiast jajecznicy..? Masakra
-
Nigdy nie przepadałam za jogurtami
dziś w siebie umusilam bo nie miałam chlebka, po 14:00 dopiero mi się poprawiło i wybrałam się do sklepu, tez się czuje jakaś taka osłabiona życiowo..
Może mogłabyś kogoś poprosić Casjopea o wyręczenie twojego męża w wymianie butli?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 czerwca 2017, 20:36
-
Wlasnie o to chodzilo, ze walczylam z nim, ze to on ma zrobic, bo jest facetem, glowa rodziny, samcem itd. :p Do tej pory oczywiscie robilam to ja. Ale w koncu dzisiaj dokonal tego zacnego dziela i lekko skruszony przywiozl butle.. A bylam juz na tyle zdesperowana, ze mialam w planach podac mu na obiad surowe ziemniaki i surowe udko kurczaka Tak wiem, ze mam jeszcze do dyspozycji piekarnik. Ale on tego nie wie, hue hue hue
Jeżyna37 lubi tę wiadomość
-
Chcialam to samo napisac klio86 To moze przypomnijmy sobie wszystkie nawzajem kiedy ktora ma wizyte i o ktorej godzinie Ja wtorek 4.07. godz. 9 rano. To bedzie moj 11 tydz plus 1 dzien, myslicie, ze beda juz sprawdzac dzieciaczkowi przeziernosc karkowa itd.?
-
Ja mam termin 06.07 w czwartek o 17:30 to będzie 12 tc,
Będę mieć przezierność wtedy, przynajmniej jest zaplanowana..
Nie wiem Casjopea czy Tobie już będą robić, pewnie stwierdzą na miejscu w zależności od wielkości dzidzi,
W widełkach już będziesz.
Chyba zejdę do czwartkuWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2017, 08:57
-
No nie ? Nie wiem co się stało, wszystkie na urlopy powyjeżdżały i się relaksują,
A my tu panikujemy
Moze tez powinnysmy sobie odpuscic Forum do wizyty?
Umówmy się Casjopea ze się po wizycie zamelduje każda już,
Dobrze ze mam trochę załatwień początkiem tyg to jakos powinnam przetrwać
Co ty na to ?
-
Hej laseczki, ja jestem Przepraszam, że się nie odzywałam, ale miałam trochę spraw do ogarnięcia końcem tygodnia.
Ja mam wizytę w poniedziałek wieczorem, prenatalne 25 lipca. I wiecie co? Jakoś zupełnie się nie martwię, wiem podświadomie, że wszystko będzie dobrze.
Trzymajcie za mnie i za kropka kciuki, bo ja cały czas trzymam za Was. I nic się nie martwcie i nie panikujcie. Wszystko będzie dobrze.
Buziole :*Klio86 lubi tę wiadomość
-
Hej! Wczoraj byłam na sor przez te plamienia. Z dzidzia ok, plamienie raczej z hormonów. Za to ciśnienie....156/98... tak się stresuje na widok cisnieniomierza po pierwszej ciąży. W domu też się stresowałam mierzeniem ale miałam już 130/76 więc ujdzie. Mam nadzieję że moja głowa w końcu przestanie się stresować na pomiarach bo oszaleje
Adaś 36 tc - 1950g szczęścia (2014)
Karolek 20tc - Aniołek [*] (2017)
-
Moj kropek od poniedzialku ponoc zacznie nosic zaszczytne miano 'plodu'
Ja do czasu krwiaka bylam absolutnie pewna, ze wszystko bedzie dobrze, ale gin mnie tak nastraszyla, ze teraz juz sie denerwuje
Agulka901 ja z kolei mam tetno agonalne moznaby rzec To ponoc tez nie za dobrze, bo moze dziecko byc dosyc male. Myslicie, ze to prawda?