Staraczki - grupa wsparcia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymożliwe ze dłużej poczekasz. Ale po co to shgb? lekarz ci kazał?
ja dzisiaj mam doła siedzę i wyje od rana bez powodu tzn może sobie wkręcam/wyolbrzymiam.
Niech już przyjdzie ta wredna @.
Z robota nowa nie wyszło brat dzwonił i mówił że szukają spedytorów i tak specjalnie napisali że do biura. Bez sensu!!!!!!!
Zastanawiam się czy się starać w grudniu o dziecko ale boje się ze znowu się nie uda, czy zdążę z wynikami skoczyć do gina a ten szybko zareaguje i poda odpowiednie leki.
Mąż mówi że mam się nie dołować tylko cieszyć .Zapyli mnie i w czym widzę problem?
Ahhhh No tak jemu się dobrze mówi oni to w ogóle lajtowe życie maja!
Sory za marudzenie ale chyba dziś mam gorszy dzień. -
No, moja gin mi kazała;/ Ja też mam kiepski dzień Żabka;/ Piątek, piąteczek, a mnie się zaczynają dawne dolegliwości - nie umiem wyluzować... żyję tylko pracą, pochłania mi to większość mojego czasu, nie potrafię w ogóle wyluzować i cieszyć się weekendem - już myślę co mnie czeka w przyszłym tyg, a zapowiada się uroczo wręcz, właśnie siedzę nad konspektem na lekcję hospitowaną... Dodatkowo jestem zmęczona, nie mam w tym tygodniu w ogóle ochoty na treningi i wracają mi schizy związane z jedzeniem, wagą itd...;( I dowiedziałam się też parę dni temu, że koleżanka z mojego rocznika właśnie z drugim dzieckiem w ciąży. Kryzys;(
-
nick nieaktualnyPrzynajmniej nie jestem sama
Rzuć te konspekty , obejrzyj jakiś film, lampeczke winka na dobry relaks, seks i sen jutro się zrobi. Wiem ktoś musi to zrobić TY!
Ja jutro kupie winko bo dziś małożonek w pracy jest siedze z dzieckiem to nie mam z kim pić i wydoje cała butle tzn dam męzowi trochę. -
U nas mija 1,5 roku starań, a od ponad 3 lat się nie zabezpieczamy wcale... Raz uważaliśmy, raz nie... Zupełnie bez spiny i nic. Mamy już wyniki badania nasienie i wszystko chyba ok chyba, bo nie konsultowaliśmy jeszcze z lekarzem.24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Totoro WORK HARD PARTY HARDER weź się zresetuj24.12.2023 II kreski pod choinkę
21.06.2022 Alicja ❤️
16.10.2021 niespodziewane II kreski
3.03.2017 Amelia 10tc [*]
09.2017 pusty pęcherzyk
25.01.2018 START Provita Katowice dr Paliga
22.05.2018 laparoskopia, endometrioza II stopnia
4Q2018 doc Paśnik, nk 22%, KIR genotyp AA
Zalecenia: Accofil, @13.05 - start IVF
3.06.2019 transfer blastocysty 3AB 😞
6.02.2020 scratching, biopsja - OK
7.03.2020 KET blastocysty 2BB 😞
Koniec leczenia…
Mimo wszystko dziś jestem szczęśliwa 💪🏼 -
Totoro, udanego świętowania, wypocznij!
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Czas mi się dłuży... kurcze tyle mam czekać czy coś z tego będzie czy nie... W poniedziałek gin czy pękło, ale nawet jak pękło to i tak stres i oczekiwanie czy coś z tego będzie... Ahh trzeba się uzbroić w cierpliwość
TOtoro to miłej imprezkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 14:39
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
nick nieaktualnyBasiu luuuuuz wiem ze ci zależy i się spinasz zrobiliście co mogliście teraz czas na naturę.
Uważam że będzie dobrze:-) kto ma rozkręcić fasolki jak nie ty?!
Trzymam kciuki i pisz jutro szybko nam tu co tam u ciebie.
Ja w poniedziałek 22dc.lecę na progesteron tak myślę czy czegoś jeszcze nie zbadac.
Dziś miałam dziwny sen. Śniło mi się że byłam w przychodni stanęłam przy recepcji babka do mnie mówi że mamy dwa zarodki moje ( urosly w 5min po badaniach) i możemy zapladniac:-) rzuciła mi kartka a tam termin 2 grudnia:-) chyba mózg mi fisiuje!!!!!! -
nick nieaktualnyDziś ten lepszy dzień.
Winko się chłodzi w lodówce na wieczór z mężem hihi
Obiadek zrobiony, dziecko nakarmione czekamy na męża aż wróci.
Nie wytrzymałam! Mam wyrzuty sumienia pewnie przez chwilę w 15 minut zjadłam 3/4 tabliczki czekolady naszczescie zdrowa z naturalnego kakao taka inna krucha w buzi Jejku niech ta @ nadejdzie bo słonia zjem!!!!
Wczoraj wieczorem mnie olsnilo i nawet mi się humor poprawił. Przypomniało mi się że p.Kopacz daje na dziecko 1000zl więc jakby się okazało że w grudniu nie zafasolkuje to będę bezrobotna z zasiłkiem dla bezrobotnych i z macierzyńskim od p.Kopacz. Dobre i to niż nic -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiecie co tak sobie myślę może bym się wybrała na 4 dni nad morze w święta z moją rodzinką tak dla luzu i totalnej olewki. Mąż będzie miał urlop. Tylko gdzie????? Gdzie bylyście nad morzem? Jakieś fajnie miejsca mogą być z atrakcjami dla dzieci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 17:32
-
nick nieaktualnyBasiu a może zaczarujemy cie
Czary kłary abyś przyniosła nam fasolinke na nasze forum jeszcze nic nie piłam ale Basiu tak sobie myślę po tylu dawkach leków i szczypcie cierpliwości i luuuuuzu musi się udac kochana:-) idź coś rób żebyś nie myślałaWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 17:38
-
Basia, a chodzisz na zajęcia w grupie, czy sama w domu?
Starania od 10.2015.
Dzieciątko 20/21.06.2016, 10tc. [*]
jesień 2017 2x IUI- odwołane, słabe nasienie
kwiecień 2019- start ivf, krotki protokół
7.05 transfer blastki 4AA😢
7.08 crio blastki😢
30.08 histeroskopia-zrosty (usunięte), mięśniak, dwurożność/przegroda, stan zapalny
12.2019-histero/laparo (usunięcie przegrody)
15.09.2020 transfer, beta rosła, pusty pęcherzyk ciążowy😢
2 ❄❄ -
Na zajęcia w grupie ale w domu co drugi dzień wykonuje je w domu. Wiem że muszę bo prowadzę firmy swoją i męża non stop stres i widzę jak mnie wycisza... identycznie jak na urlopie od środka tak puszcza mnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2015, 18:32
https://www.maluchy.pl/li-72635.png