styczniowe pozytywne wieści :) kto dołączy???
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
karolcia:)))) wrote:dziewczyny, czy miała ktoras z was takie delikatne skurcze w szyjce macicy??Czuję wręćz jakby coś mnie kłuło , dosłownie jak igłą w knkretnym punkcie z lewej strony. To nie jest jakoś bardzo bolesne, ale denerwujące i bardzo mnie to stresuje. Nie mam żadnych plamień itd...
Jeśli to są takie bóle przypominające bolącą kłującą kolkę z lewej lub prawej to też miałam i przy wizycie pytałam i ginekolog bez zastanowienia powiedział ze to więzadła się rozciągają i będą boleć niestety mnie najpierw kuły od czasu do czasu potem cały czas i po paru dniach się skończyły a jak boli w okolicy macicy no to wiadomo macica się rozciągakarolcia:)))) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a Ja dziś wylądowałam prawie na pogotowiu a potem u lekarza i co "antybiotyk" w nocy choroba nasiliła się mocno i już nie dało się wytrzymać 3 tygodnie walczyłam i przegrałam mam nadzieje ze dziecku nic nie będzie bo teraz to dopiero się boję jestem w 12 tygodniu a tu takie szopki wizyta za 6 dni i chyba pójdę z kimś bo sama psychicznie nie dam rady
Idia mi również jest przykro Trzymaj się cieplutko -
Pierwszy test zrobiłam 24 stycznia i dwie kreski!!!!!!powtarzałam je prawie codziennie, czyli mam ich z 11:) sprawiało mi taką przyjemność robieni ich:) raz poroniłam także obawy ogromne. Dziś widziałam jak serduszko bije i jestem szczęśliwa!!!! wszystkim tego życzę, i wszystkiego dobrego podczas całej ciąży mamuśkom!!!
karolcia:)))), sylwiob, moremi lubią tę wiadomość
-
Sylwiob- wg. lekarza, króry zrobił mi dzis usg 6 ty-1 dzień. Wizytę mam w czwartek, ale przez to ze raz poroniłam i dostałam delikatne brazowe upławy, to poszłam do szpital na izbe przyjęć. Musiałam sie uspokoic, inaczej bym zwariowała. zobaczyłam jak moaj mała fasolka bije:))) mam nadzieję, że też zaraz tego doświadczysz bo jest to niesamowite przezycie:)))Zycze Ci tego jak najszybciej:)
moremi, sylwiob lubią tę wiadomość
-
zatoki i ogólnie grypa tyle że nie leczona grypa bez lekarstw moze się nasilić no i własnie u mnie tak się stało jak zawsze chorowałam wystarczył apap lub jakiś ciepły napój reklamowany i po paru dniach było dobrze
antybiotyk to była ostateczność a teraz babcine sposoby zawiodły -
nick nieaktualny
-
Witam.
Emm.. zacznę od pozytywnych wieści....
Płód rośnie prawidłowo, uderzenia serca też prawidłowe(171)
Natomiast... Mam krwiaka wielkości 1,7cm i mam LEŻEĆ , nie chodzić do pracy. Więc dziś byłam pogadać z szefostwem...musiałam napisać pismo o rozwiązanie umowy... jak będzie wszystko OK, to mam przyjść do pracy.
25.02 kolejna wizyta, kolejne 160zł, kolejne pieniądze na duphaston(mam brać 3x po 2 tabletki) 1op. 30zł;/;/ a w nim 20 tabletek;/;/ Jestem załamana... teraz jeszcze różne badania... kolejne wydatki... i kredyt... szkoła
a ja bez pracy.... -
czasem nas to zycie wystawia na takie wielkie wyzwanie a powiedz mi jaką Ty miałaś umowę ze kazali Ci ją rozwiązać ? bo moze dałoby rade coś zrobić ? a po za tym moze warto byłoby pójść do lekarza na nfz? trochu zaoszczędzisz
Najważniejsze że dzidzia jest zdrowa i teraz myśl o tym a wszystko pozostałe samo przyjdzie -
Joaśka - licze na to że na kolejnej wizycie (20.02) będę mogła już zobaczyć tętno To jeszcze tylko tydzien
Mika - trzymaj się ciepło i oby ci się poprawiło nie szkodząc dziecku.
betina - dlaczego masz napisać rozwiązanie umowy? przecież w ciąży można być normalnie na L4.Joaśka lubi tę wiadomość