II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
michaela wrote:Dzień dobry,
znowu piękne słońce, ja na szczescie w większości pracuje w domu, to wiele ułatwia.
Wczoraj przyszła do mnie zamówiona piłka rehabilitacyjna. Strzał w 10!. Kilka lekkich ćwiczeń no i przede wszystkim to całiem wygodne krzesło:) Teraz tylko czekam na efekt - zatrzymanie tych bólów pleców.
Dobrego dnia!
co do tego wygodnego krzesla to sie zgadzam, mnie najlepiej siedzi sie na tej pilce ;-)michaela, tylko nie skacz na iej za bardzomichaela lubi tę wiadomość
-
Leżenie plackiem nie, ale nóżki jak najbardziej. Aczkolwiek ja chyba wolę iść pospacerować pozałatwiać. Jezu Rubi a też wyglądam jak córka młynarza.
Ja mocno się nie opalam tzn ja na oliwkę No Ale w tym roku cza sobie odpuścić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 09:11
-
Rika wrote:Potwierdzam wcześniejsze opinie dziewczyn nt krzywej cukrowej.
Słodkie, bo słodkie ale da się wypić bez problemu - miałam ze sobą cytrynkę i nawet nie skorzystałam z niej. Co mi się tylko nie spodobało to, że przez dwie godziny nie mogłam nic pić (o jedzeniu to wiedziałam i to logiczne, ale żeby mi wody zabraniali?) - a przy 32 stopniach temperatury powietrza nie był to najprzyjemniejszy czas... Ale już z głowy na szczęście:) A i przy okazji ludzie w przychodni mieli niezły ubaw z mojego brzucha przy okazji jak się młody cukrem naćpał i zaczął sobie skakać z całej siły;)
Lilka - ja też przychylam się do zdania dziewczyn - lepsze zwolnienie! Odpoczniesz troszkę, sił nabierzesz i dla dzidziusia będzie lepiej. Po co ryzykować. Nie warto!
Zaraz wrzucę Wam fajny filmik z wczorajszego wieczoru:)
ja czytalam ,ze mozna pic wode po tej krzywej i ja pilam, pielegniarka mowila ,ze mozna.
moj tez sie zaciagal tym cukrem, zwlaszcza, ze malo jadlam slodkosci przed badaniem. -
rubi67 wrote:Welurka, opalanie absolutnie zabronione, a juz przede wszystkim gdy jest taki upal jak zapowiadaja na week.
Mozesz sobie co najwyzej nozki wystawic na sloneczko, a cala reszta w szczegolnosci brzuch i glowa chronione przed sloncem.
Ja o tej porze roku zawsze juz bylam jak czekoladka, teraz jestem cala blada jak du..a - no zrozumiale, w koncu to ciaza, ten jeden jedyny raz sobie odpuszcze
Rubi ,ja zawsze jestem blada, juz mi nawet ludzie czasem w prezentach kupuja balsamy opalajace ,co uwazam za nietakt
po prostu lubie byc blada -
Rika mnie nie pozwolila w laboratorium nic pic ani przed ani w trakcie czekania na drugie pobrania bo ponoc stezenie spadnie i wynik nie bedzie prawdziwy?hmm wiec nie pilam i nie mialam z tym problemu ale nie bylo takich upalow jeszcze
Welurko co do opalania to tez odradzam ale w najwieksze natezenie slonca w poludnie.zalezy od wydolnosci organizmu ale takie temperatury nie sluza dzieciom starszym i ciezarnym hehe.ja cien i tylko cien no pomeczymy sie z blodosci w tym roku kobitki -
nick nieaktualny
-
Ja tez blada jestem ale coz przy takiej pogodzie trudno o opalenizne.gp dala mi zwolnienie do 8 lipca narazie napisala list i wyslala jak najszybciej do szpitala.za chwile jade z kol irlandka bedzie mi razniej..https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Ja to chyba pozno poczuje ruchy bo mam tkanke tłuszczową
Lilka, wypoczywaj wypoczywaj i jeszcze raz wypoczywaj.
Ja dzis po pracy jade na misto cos zalatwic, ale od razu potem do domku lezec plackiem, planuje sie dzis wczesniej polozyc spac tak kolo 20 bo ostatnio nie moge sie wyspacWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2013, 10:42
-
Też mam ten problem Rubi. Moja droga ty pracujesz w NFzie o ile dobrze pamiętam. Powiedz mi , bo mam problem mój mąż ma prace tylko do lipca. I będę nie ubezpieczona... jak to jest w ciąży.
Ja zjadłam warzywka na patelnie na obiadek. A teraz mam pierwszy ciążowy smak:D zjadłabym pączka.... mmm
-
lilka to dobra wiadomosc wypoczywaj sobie a na pewno wszystko bedzie dobrze
lalita ja to kocham paczki ale chyba mam smaka raczej na sledzia w oleju z ziemniaczkami jutro z racji piatku bede jadla to caly dzien hehe
rubi no ja tez mam tluszczyku hehe ale teraz to jest dopiero czad bo widze jak maly sie przeciaga i brzuch mi rozrywa..raz sa rogi po roznych stronach a raz brzuch szerok i cale plecki wyczuje..no i pewnie Kacperek sobie kolo 2kg wazyLalita2710, rubi67 lubią tę wiadomość
-
pasia27 wrote:No i bladosc jest glamore!!haha jak to mowi moja swiatowa kuzynka he
juz kiedys pisalam tutaj ten tekst haha tez uwazam ,ze bladosc ma cos w sobie
a co do tej krzywej to wypicie lyczka wody az tak bardzo nie zafalszuje wyniku.ja troszke pilam ale cukier mialam w porzadku i na niskim poziomie i na pewno az tyle ten lyk wody nie obnizyl, wiadomo gdyby zblizal sie do granicy normy ,to bym sie zastanowila i powtorzyla ,a tak byl dosc niski wiec raczej ok i az tyle nie spadl od wodypasia27 lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:Też mam ten problem Rubi. Moja droga ty pracujesz w NFzie o ile dobrze pamiętam. Powiedz mi , bo mam problem mój mąż ma prace tylko do lipca. I będę nie ubezpieczona... jak to jest w ciąży.
Ja zjadłam warzywka na patelnie na obiadek. A teraz mam pierwszy ciążowy smak:D zjadłabym pączka.... mmm
Lalita, jak sie nie ma pracy, idzie sie do urzedu pracy w celu poszukiwania pracy, ubezpieczaja meza ,a jesli ma zone to pytaja czy ubezpieczyc zone, wiec zawsze jest mozliwosc ubezpieczenia