II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotko-gratuluje zdrowego chlopczyka jednak chłopaki opanowały to forum
Mam do Was pytanie- właśnie skończył mi się Duphaston- ostani tydzień brałam już po 1 tabletce (od 5t brałam po 2), żeby nie rzucić tak od razu Lekarz na ostatniej wizycie powiedział, żeby Duphaston brać tak do następnej wizyty (01.06)- i nie wiem czy faktycznie kupować kolejne opakowanie czy już dać spokój?Stokrotka84 lubi tę wiadomość
-
Lalita no wlasnie dobrze pamietam twoj post ale wszedzie sie czyta i ty tez pisalas ze w owulacje i po niej jest czas na chlopaka a wczesniej na dziewczynke
No ale zonki sie nieraz zdazaja
Uwazalam ten artykol za ciekawy dlatego postanowiłam sie z wami nim podzielicLalita2710 lubi tę wiadomość
-
Wlasnie sobie uswiadomilam ze mamy bilety do Pl kupione na koniec lipca..mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i bede mogla leciec do domku nozki w gore i lezymy wiec..czytalam rozne opinie i jak zwykle sa podzielone..jak nic sie nie zmieni bede musiala zostac zeby nie ryzykowac wole nawet o tym nie myslec..https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Dziekuje za wszystkie gratulacje. Trudno mi opisac, jaka jestem szczesliwa, ze mamy chlopca Rzeczywiscie przewaga chlopcow na naszym forum
Jeszcze tylko 2 godzinki i lece do domu. Bede odpoczywac:) Ostatnie kilka dni daly mi sie we znaki... Sama nie wiem, dlaczego tak sie zestresowalam tym usg...
Dziewczyny, trzymam kciuki za te z Was, ktore niedlugo maja usg i juz Wam zazdroszcze:) Cudownie jest zobaczyc dzieciatko
Rika, Kropka lubią tę wiadomość
-
Lilka wrote:Wlasnie sobie uswiadomilam ze mamy bilety do Pl kupione na koniec lipca..mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i bede mogla leciec do domku nozki w gore i lezymy wiec..czytalam rozne opinie i jak zwykle sa podzielone..jak nic sie nie zmieni bede musiala zostac zeby nie ryzykowac wole nawet o tym nie myslec..
Ost moja droga gdzieś ,czytałam albo w TV mówili. Że jeśli chodzi o podróż w ciąży to najbezpieczniej chyba 2 Trymestr ,ale wszystko zależy od zdrowia kobiety. I nieraz lekarze muszą przepisać jakieś tabletki , coś o krwi było żeby nie powstały zastoje żylne. Bo cały czas siedzisz w czasie lotu itd.
Ale w Ameryce to kobiety często latają ze stanu do stanu i żyją. Więc ciężki temat to jest.
http://www.sosrodzice.pl/lot-samolotem-a-ciaza/ To nie to co czytałam czy tam słyszałam ost. Ale zawsze się przydaję bo pisze o Liniach samolotowych jakie wymogi. Może Ty już to czytałaś ,a może dla innych przyszłych mam się przydaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 14:29
-
nick nieaktualny
-
Lilka wrote:Wlasnie sobie uswiadomilam ze mamy bilety do Pl kupione na koniec lipca..mam nadzieje ze wszystko sie ulozy i bede mogla leciec do domku nozki w gore i lezymy wiec..czytalam rozne opinie i jak zwykle sa podzielone..jak nic sie nie zmieni bede musiala zostac zeby nie ryzykowac wole nawet o tym nie myslec..
Mam tez w planach lot w lipcu, ale jeszcze skonsultuje z lekarzem.
Jesli lekarz nie widzi przeciwskazan to mozna latac
-
Stokrotka, gratuluję chłopca
Rika gratulacje dobrych wyników i zakupów
Ja miałam dziś spotkanie z położną i słyszałam bicie serca Poza tym dowiedziałam się, że mam przeciwciała anty-D. W 28 tyg. dalsze sprawdzenie krwi i możliwy zastrzyk.Stokrotka84, Rika lubią tę wiadomość
-
Rika widze ze szalenstwo zakupowe
Ja robilam testy owulacyjne.zakupilam ok 100 paskowych na allegro i w tym cyklu ani sluz ani test nie wskazywal na owulacje.i odpuscilismy w tym dniu zeby nadrobic w nastepnym w terminie okresu dostalam plamienia wiec pomyslalam ze torbiele wrocily i wszystko na marne ..pozniej zylki mi wyszly na piersiach ale nadal uwazalam ze pewnie znow sobie wmawiam ze jestem w ciazy...jak zaczelam biegac do lazienki co chwile za potrzeba pomyslalam ok zrobie test..jak zobaczylam upragnione 2 kreski bylam wniebowzieta !! Zawolalam M i mowie jest druga kreska jest druga kreska on patrzy na mnie jakbym oszalala i krzyczy jaka kreska???? Na to ja kochanie jestesmy w CIAZY!!!!! Pojechalismy do apteki po nastepny test oczywiscie dla pewnosci zdjecie owego wyslalam mojej mamie z napisem pregnant 1-2 weeks..mamus dzwoni i mowi ze takiego cisnieniomierza to ona niechce ona chce taki na ramie ;)tego dnia rowniez wysylalam jej zdjecia cisnieniomierzy zeby sobie wybrala jakis To byl dzien
Az sie lezka kreci w okuWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2013, 19:26
vivien, Kropka, patti, yennefer, michaela, Rika, Suzy Lee lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15