II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zaczyna się teraz sezon na bób jeśli ktoś lubi : http://www.tesco.pl/kulinarni-lowcy-smakow/t/bob-wartosci-odzywcze
Lubię to stronę bo co chwile się odświeża i na dole po lewej piszę na co jest w tym momencie sezon.
Suzy Lee lista wklejona:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 13:48
Suzy Lee, Ana27, Nina82 lubią tę wiadomość
-
Lista fajna sprawa, na pewno troszkę rozjaśni:-)
Byłam dziś na usg i maluszek ma 9,5 cm i waży 115 gram:-) ale najważniejsze, że szyjka jest wysoko, twarda i zamknięta, a te bóle brzucha to były typowe przy rozciąganiu się macicy, ufffvivien, Stokrotka84, Ana27, Suzy Lee, yennefer, Rika lubią tę wiadomość
-
Super lista dziewczyny,
zagladam tu dzisiaj tez po to zeby trochę sie uspokoić i nabrać optymizmu, rozmawialam z bratem, i mówi ze uspokaja szal radosci przyszłych dziadków bo kolezanki były w ciazy i bardzo rożnie sie to kończyło, ze nie chodzi o to zeby sie martwic, ale zeby nie szaleli tak...
ehh a ja musze usłyszeć ze teraz bedzie juz wszystko dobrze ze USG połówkowe nic zlego nie pokarze i szczesliwie urodze zdrowa kruszyne... -
michaela,ja uwazam ,ze ty to ty i nie ma co zwracac uwagi na kolezanki, bo cos bylo nie tak itp. nie mozna sie negatywnie nastawiac i trzeba sie cieszyc i wierzyc ,ze bedzie dobrze.u mnie od poczatku ciazy wszyscy mowili, ze nic zlego stac sie nie moze i nawet jak czyms sie martwilam, to wciaz powtarzali, ze nic zlego sie nie stanie;-)mysle, ze to pozytywnie wplywa na psychike.
ostatnio polozna powiedziala jednej dziewczynie kilka zdan odnosnie porodu -zauwazylam ,ze pani mysli tylko patologicznie o ciazy i porodzie, a moze warto pomyslec ,ze jest to czysta fizjologia i porod rowniez -jesli bedzie pani myslala o porodzie tylko patologicznie to bedzie to dla pani traumatyczne przezycie ,gdyz podczas akcji porodowej zablokuje sie pani totalnie.
psychika to potega i trzeba myslec pozytywnie a nie sporowadzac na siebie czarne mysli.ja tez obecnie martwie sie ,ze przedwczesnie moge urodzic ,ale chce wytrwac ,a nawet jesli sie nie uda to wierze ,ze malutki tez bedzie zdrowy naeet jak pojawi sie kilka dni wczesniej
michaela, Nina lubią tę wiadomość
-
A ja znowu jestem zdenerwowana przez sasiadow zebralo sie ich ze 15 i siedza na balkonie krzycza i wrzeszcza .nie jestem rasistka ale mam dosc .podobno maja sie wyniesc do weekendu.oby szukam caly dzien czegos innego ale nic ciekawego nie mahttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Michaela..zle rzeczy sie zdarzaja.nie znaczy ze zdarza sie Tobie.nie zamartwiaj sie na zapas.skup sie na tu i teraz bo tu i teraz jest fajnie mysl pozytywnie- bejbik wyczuwa Twoj nastroj
Ja dzis niestety funduje mu stres i musze sie wyciszyc i uspokoic zeby wiedzial ze wszystko jest ok.michaela lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Słuchaj dziś słyszałam że dziewczyna urodziła... a po 3 tygodniach dziewczynka zmarła (wczoraj). Więc czasem na niektóre rzeczy nie mamy wpływu.
Nie możemy zamartwiać się na zapas. Ja też myślę co z dzidziusiem czy wszystko u niego ok i w ogóle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 18:22
-
Nie nie znam tych osób kumpela po prostu napisała u kogoś na profilu kondolencje. Dziewczynka 4 czerwca się urodziła była w inkubatorze. Ale wyglądała na zdrową. Jeśli czegoś bym się dowiedziała powiem wam.
Rubi super Ja czuję wieczorami ,a jak mąż dziś głowę przyłożył słyszał bąbelki )Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 18:30
rubi67 lubi tę wiadomość
-
Lilka spokojnie, poczujesz. Ja juz od niedzieli cos tam czulam, ale do konca nie wiedzialam czy to to, a dzis juz bylo takie bardziej wyczuwalne, heheh. Genialne uczucie. A ciekawe jak bede reagowac na kopniaki i boksowanie ??? W takich momentach nie moge sie doczekac by miec swojego szkraba przy sobie...
-
Witam!
Ale tu do czytania! Dawno nie zaglądałam.
Dziś byłam na badaniach połówkowych. Wszystko ok. Mały ładnie rośnie także jestem spokojna! Na wadze tylko 3kg+. Tym razem 30kg nie przytyje hehe!
Młody boksuje coraz mocniej. Najczęściej kopie mnie w pęcherz...
Pozdrawiam serdecznie!Kropka, pasia27, yennefer, Stokrotka84, Nina82 lubią tę wiadomość
-
Rubi to fajnie ze poczulas zdecydowany ruch teraz czekamy az poznasz plec;-)
Lilka ja mam nad soba tez balowiczki mamusie i coreczke 2jorki ktore tak daja czasem czadu ze spac sie nie da ale dzisiaj patrze i chyba sie wyprowadzaja.ale jaja bedzie cisza hehe ale nic nie mowie bo zawsze moze sie wprowadzic ktos gorszy heheWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2013, 21:52
Lilka lubi tę wiadomość