II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny - trzeba troche czasu spedzic, zeby Was nadrobic, ale sie udalo, haha!
U nas dzis juz 26tc sie zaczal, jeszcze tydzien i juz 3 trymestr, szybko zlecialo
W sobote czeka mnie test na toleracje glukozy - zobaczymy jaki wynik a za niecale 2 tyg usg i wizyta kontrolna u lekarza
A z przyjemniejszych rzeczy, to Malutka wariuje juz jak szalona - wczoraj jak podsluchiwalismy ja w lozku stetoskopem, to zaczela kopac tam gdzie byla sluchawka od stetoskopu haha i na 27 lipca mamy zabukowana sesje zdjeciowa Juz sie doczekac nie moge, znalazlam swietna pania fotograf - trafila sie Polka,ha! - przesliczne zdjecia i do niej tez pojdziemy jak Malenstwo sie urodzi
Oj ja tez mialam kiedys takich sasiadów, ktorzy mieszkali pod nami, i facet obok potrafil cala noc glosno muzyke puszczac, ale prawie 2lata temu przeprowadzilismy sie do domku do spokojnej dzielnicy i mamy starszego sasiada, wiec on nie imprezuje haha!
Dziewczyny, czy Wy tez macie takie bóle po prawym boku czasami? Mi sie zdarzaja jak np za duzo sie schylam i próbuje teraz tego unikac bo nie chce, zeby cos sie wczesniej zdarzylo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 09:30
pasia27, Rika, vivien, Stokrotka84 lubią tę wiadomość
-
Rika to super ze Krzysio sobie ladnie rosnie i ze wszystko jest w porzadku.o te nasze chlopaki nie wstydza sie wcale bo moj tez wywalil ostatnio klejnoty i az lekarz sie smial ze nie bedzie mierzyl zeby on i tatus w kompleksy nie popadli hehe
xcarolinex to teraz jak juz mala tak szaleje to ma temperament kobietka hihi
test glukozy jest spoko i ciekawe jak u was to wyglada??bo wiem ze w de zupelnie innaczej i ta mikstura jest pyszna a u nas sie nie wypowiadam heheRika lubi tę wiadomość
-
a co do klucia po boku to mialam osobiscie jak chodzilam i nie wazne czy dlugo czy szybko czy wolno po prostu sobie szlam pomalutki i na dole po prawej stronie ciaglo,bolalo i klulo..ale nawet nie zwrocilam uwagi kiedy przeszlo to raczej cos normalnego bo duzo z nas tu to ma..
-
Hmm ja też czekam już na wizytę 15 lipca mam. Kurcze brzuch w ogóle mi nie rośnie stanął w miejscu...
O moich sąsiadach ,którzy mimo że są raz za kiedy ,ale jak już przyjeźdzają dają bardzo popalić. Wolę się nie wypowiadać bo tylko się denerwuję...Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2013, 10:27
-
Hejka
My tez chcemy sie wyprowadzic domku z ogrodkiem zeby moxna bylo gdzies z malym wyjsc.bo teraz to czuje sie jak w klatce
Xarolinex wybraliscie juz wozek?? U Was pewnie te same marki co w Dublinie.https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
No wiesz co ja miałam 5 czerwca koniec czerwca-lipiec początek pani dr ma urlop. Fakt ilość wizyt nie jest wielka. Formalnie 15 lipca u niej będzie 3 wizyta. Tzn ona powiedziała że jakbym się źle czuła to mam zgłosić się na odział jakby jej nie było. Myślę że jakby było coś chyba nie tak organizm dałby mi znać nie....
Kurcze biorę magnez i w ogóle ,serce wczoraj mi waliło. Ale badam ciśnienie codziennie wczoraj też badałam 97/72 puls 72...