II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Antolka glowa do gory napewno sobie odbijecie jak dzidzia bedzie na swiecie
Pasia moj maz powiedzial ze czeka do dzisiaj bo bylismy tutaj u naszego lekarza na polowkowym sprawdzenie organow i ogolnie stanu zdrowia dzidziusia i od dzisiaj zaczna sie dyskusje na temat imienia dla naszej ksiezniczki a znajac zycie pewnie jeszcze kilka razy zdanie zmienie
Wkoncu to decyzja na cale zycia dla dziecka
Adka przybij piatke,ja mam tez nonstop problemy z koscia ogonowa.. ale dzis lekarz mi powiedzial ze kregoslop nie jest w ciazy taki stabilny i dlatego mozemy odczowac takie bole Uroki ciazy ...Adka lubi tę wiadomość
-
A ja dzisiaj poczulam sie jak prawdziwa ciezarna bo pojechalismy do auchana na zakupy i megaaa kolejki i polazlam do kasy dla uprzywilejowanych i od razu mnie pani ladnie obsluzyla..milo za mna. 20 osob z wypelnionymi wozkami i patrzyli na mnie jak na wroga publicznego.haha.ale mielismy kilka rzeczy a ludzie .eh...rozni saaa ale milo i moj sie smial ze mamy metode na brzucha haha
vivien, she, Rika lubią tę wiadomość
-
vivien dzięki tak myślałam, że to kolejny urok ciąży a co do imienia (jak twój nick) to ładne
pasia27 mnie strasznie krępują takie sytuację, a już w ogóle jak wszyscy skaczą przy mnie. Siedź ja pójdę, zostaw ja to zrobię miłe to ale jakoś nie jestem przyzwyczajona do tego
ale tak jak dziewczyny piszą jak są przywileje to trzeba z nich korzystaćpasia27, vivien lubią tę wiadomość
-
Oj a ja czy to w 1szej ciazy czy teraz - brzusio ciazowy juz widac - i tyyyyle razy jestem w Tesco sama i stoje z pelnym koszykiem w rekach ale nikt nie widzi, nikt nie pomysli, zeby Cie przepuscic U nas w UK niestety nie ma takich kas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 07:26
Adka lubi tę wiadomość
-
Oj nie lubie strasznie takiego zachowania, w autobusach, pociagach-nikt nie widzi kobiety z brzuchem stojacej
A tak wogole, to od kilku dni wydaje mi sie, ze nasze Tygrysiatko daje o sobie znac:) Delikatne babelki kiedy leze na lewej stronie i czasami jak siedze Mam nadzieje, ze to on, a moze to moja wyobraznia, tak bardzo czekam na te ruchy, ze moze mi sie wydaje haha
Doczekac sie nie moge pierwszego mocnego kopniaka
Aha, i dostalam wysypki na brzuchu najbardziej po prawej stronie, o Boze, jak to swedzi! Dostalam krem od lekarza, zobaczymy czy pomoze inaczej zadrapie sie A najgorsze jest to, ze nic w pielegnacji czy praniu nie zmienialam a tu niespodzianka:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 13:11
-
Kurcze, mam nadzieje, ze to moze jednak cos do jedzenia wywolalo ta wysypke, ze szybko zniknie po tym kremie, strasznie niekomfortowo sie czuje z tym w zyciu nie mialam wysypki a tu prosze akurat teraz
A co do ruchów, to cos niesamowitego jak Cie Maluch skopie Pamietam, ze ja mialam skopane zebra po prawej stronie, strasznie bolalo hahaha -
dzisiaj byłam w tesco i przeraziłam się okrutnie długimi kolejkami:) jednak popędziłam do kasy z pierwszeństwem i kulturalnie ustawiłam się przed innymi. na szczęście obyło się bez ofiar i szybciutko opuściłam sklep;) póki co przynajmniej w sklepach i przychodniach można liczyć na przywileje;)
pasia27 lubi tę wiadomość
-
Madziula tez ostatnio udalo mi w auchanie poza kolejka ale nie wiem jakby bylo w przychodni i.w aptece.bo stalam w aptece zima i byla karteczka ze kobiety z widocznym brzuszkiem poza kolejnoscia ale nie chcialo mi sie rozbierac hehe i pokazywac brzuszka no i nie byl jeszcze az tak widoczny jak teraz
Madziula moj mowi ze to metoda na Brzuszka