X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr II Trymestr
Odpowiedz

II Trymestr

Oceń ten wątek:
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivien super ze idziecie zobaczyc mala ksiezniczke :-) a myslicie juz nad imieniem ? Bo juz raczej sie nie zmieni na chlopca ;-)

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Adka Autorytet

Wysłany: 1 maja 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    strasznie mnie dzisiaj boli kość ogonowa. Posiedziałam dzisiaj w ogródku na krzesełku, w sumie było mi wygodnie. Myślicie, że to od tego czy jest jakiś inny powód? Czy Wam też dokucza? Nie wiem czy powinnam się tym martwić?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 maja 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konkretnie kośc ogonowa, czy minimalnie z boku?

• Adka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj już jest lepiej, ale wczoraj centralnie bolało mnie między pośladkami więc myślę, że to kość ogonowa.

• vivien Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antolka glowa do gory napewno sobie odbijecie jak dzidzia bedzie na swiecie ;)

Pasia moj maz powiedzial ze czeka do dzisiaj bo bylismy tutaj u naszego lekarza na polowkowym sprawdzenie organow i ogolnie stanu zdrowia dzidziusia i od dzisiaj zaczna sie dyskusje na temat imienia dla naszej ksiezniczki <3 <3 a znajac zycie pewnie jeszcze kilka razy zdanie zmienie :P :P
    Wkoncu to decyzja na cale zycia dla dziecka ;)

Adka przybij piatke,ja mam tez nonstop problemy z koscia ogonowa.. ale dzis lekarz mi powiedzial ze kregoslop nie jest w ciazy taki stabilny i dlatego mozemy odczowac takie bole :( Uroki ciazy ...

Adka lubi tę wiadomość

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 15:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivien to koniecznie napisz jakie imiona wchodza w gre:-) no ja mialam wybierac jakby byla cora a moj jakby byl synek no i idalo mu sie :-) akurat nie bylo mojego sprzeciwu bo Kacper tez mi sie podoba

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie Pasia dam znac jak juz padna jakies propozycje ;)
    Mi sie bardza podoba Vivien(widac po moim niku) ale zobaczymy ;)

pasia27 lubi tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vivien :-)

vivien lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj poczulam sie jak prawdziwa ciezarna bo pojechalismy do auchana na zakupy i megaaa kolejki i polazlam do kasy dla uprzywilejowanych i od razu mnie pani ladnie obsluzyla..milo za mna. 20 osob z wypelnionymi wozkami i patrzyli na mnie jak na wroga publicznego.haha.ale mielismy kilka rzeczy a ludzie .eh...rozni saaa ale milo i moj sie smial ze mamy metode na brzucha haha

vivien, she, Rika lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia i tak trzeba robic jak mozna miec jakies przywileje to czemu nie ;) :P

• Adka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vivien dzięki :) tak myślałam, że to kolejny urok ciąży ;) a co do imienia (jak twój nick) to ładne :)

pasia27 mnie strasznie krępują takie sytuację, a już w ogóle jak wszyscy skaczą przy mnie. Siedź ja pójdę, zostaw ja to zrobię ;) miłe to ale jakoś nie jestem przyzwyczajona do tego :)
    ale tak jak dziewczyny piszą jak są przywileje to trzeba z nich korzystać :)

pasia27, vivien lubią tę wiadomość

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale najgorsze jest to ze niektorzy ludzie na prawde jedli mnie oczami.hehe a mnie na prawde bylo goraco duszno nogi bolaly plecki wiec z czystym sumieniem skorzystalam a co tam:-)

MADZIULA13, Adka lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • MADZIULA13 Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    my wczoraj byliśmy w sklepie i gdyby nie fakt, że było dużo wolnych kasjerek nie wahałabym się skorzystać z tego przywileju:-)

pasia27, Adka lubią tę wiadomość

• xcarolinex Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj a ja czy to w 1szej ciazy czy teraz - brzusio ciazowy juz widac ;) - i tyyyyle razy jestem w Tesco sama i stoje z pelnym koszykiem w rekach ale nikt nie widzi, nikt nie pomysli, zeby Cie przepuscic :/ U nas w UK niestety nie ma takich kas :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 07:26

Adka lubi tę wiadomość

gg64wn1511ap0yj7.png

www.ourlittlerosie.blogspot.com
  • Adka Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas są, ale w większości przypadków jak się nie upomnisz to ludzie cię nie widzą. Stajesz się automatycznie niewidzialna.

• xcarolinex Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie lubie strasznie takiego zachowania, w autobusach, pociagach-nikt nie widzi kobiety z brzuchem stojacej :/

A tak wogole, to od kilku dni wydaje mi sie, ze nasze Tygrysiatko daje o sobie znac:) Delikatne babelki kiedy leze na lewej stronie i czasami jak siedze :) Mam nadzieje, ze to on, a moze to moja wyobraznia, tak bardzo czekam na te ruchy, ze moze mi sie wydaje haha :D
    Doczekac sie nie moge pierwszego mocnego kopniaka :D

Aha, i dostalam wysypki na brzuchu :( najbardziej po prawej stronie, o Boze, jak to swedzi! Dostalam krem od lekarza, zobaczymy czy pomoze inaczej zadrapie sie :/ A najgorsze jest to, ze nic w pielegnacji czy praniu nie zmienialam a tu niespodzianka:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2013, 13:11

gg64wn1511ap0yj7.png

• anilorak Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2015, 19:06

• xcarolinex Autorytet

Wysłany: 3 maja 2013, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, mam nadzieje, ze to moze jednak cos do jedzenia wywolalo ta wysypke, ze szybko zniknie po tym kremie, strasznie niekomfortowo sie czuje z tym :/ w zyciu nie mialam wysypki a tu prosze akurat teraz :/

A co do ruchów, to cos niesamowitego jak Cie Maluch skopie ;) Pamietam, ze ja mialam skopane zebra po prawej stronie, strasznie bolalo hahaha :)

gg64wn1511ap0yj7.png

• MADZIULA13 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj byłam w tesco i przeraziłam się okrutnie długimi kolejkami:) jednak popędziłam do kasy z pierwszeństwem i kulturalnie ustawiłam się przed innymi. na szczęście obyło się bez ofiar i szybciutko opuściłam sklep;) póki co przynajmniej w sklepach i przychodniach można liczyć na przywileje;)

• pasia27 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziula tez ostatnio udalo mi w auchanie poza kolejka ale nie wiem jakby bylo w przychodni i.w aptece.bo stalam w aptece zima i byla karteczka ze kobiety z widocznym brzuszkiem poza kolejnoscia ale nie chcialo mi sie rozbierac hehe i pokazywac brzuszka no i nie byl jeszcze az tak widoczny jak teraz :-)
    Madziula moj mowi ze to metoda na Brzuszka :-P

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
‹‹ 14 15 16 17 18 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ