II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak z innej beczki to sobie dzisiaj duuuzo odpoczywam bo pogoda do bani i mojemu malemu bardzo to sluzy bo jest dzisiaj strasznie aktywny nawet wyczailam go lezac na plecach jak mocno sie wiercil az brzuch sie na wierzchu ruszal
Rika lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Iska to super ze jutro macie wizytke.koniecznie napisz po jak synusiowi sie podobalo na usg
A niedziela leniwa u mnie chociaz spacer byl po pogoda ladna dzisiaj
zazdroszczę ci tych spacerów . Mimo że pogoda ładna to kisze się w domu, bo odezwały się pobolewania podbrzusza . Boję się gdziekolwiek wyjść .
Nawet za tydzień w sobotę mamy chrzciny w bliskiej rodzinie i nie jedziemy chyba, bo to 3h samochodem trzeba jechać a ja się boję z tymi pobolewaniami. A już się cieszyłam, że te bóle mi przeszły a tu masz- na początku 14tc znowu się pojawił. Mdłości mi minęły, czułabym się nieźle a tak to się tylko martwię.... eh
chyba przyspieszę swoją wizytę u gina ...sama nie wiem. Latam już do byle kogo, kto akurat przyjmuje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 maja 2013, 15:12
-
No pewnie skoro dokuczaja ci te.bole to nie ma co tym bardziej jechac w meczaca droge pozniej siedziec i meczyc sie i powrot.ehh.mnie lekarz mowil ze jak bol jest dokuczliwy to lepiej go sprawdzic i byc spokojna.w 12tyg dostalam klucia w podbrzuszu promieniujacego w uda i na drugi dzien plamienie brazowe co praawda ale nie powinno byc..od razu zalecony spokoj lezenie i duphastoj 3x1..lepiej isc sie sprawdzic..nawet do szpitala jak lekarz nie przyjmuje akurat a co tam .
-
Dziewczyny teraz moge oficjalnie sie do Was przeniesc, o ile nie macie nic przeciwko:) zaczynam 2 trymestr hurra!!! Powiedzcie mi prosze, czy to latanie do toalety niedlugo sie skonczy? Chodze chyba milion razy dziennie
vivien, Rika lubią tę wiadomość
-
Stokrotka84 wrote:Dziewczyny teraz moge oficjalnie sie do Was przeniesc, o ile nie macie nic przeciwko:) zaczynam 2 trymestr hurra!!! Powiedzcie mi prosze, czy to latanie do toalety niedlugo sie skonczy? Chodze chyba milion razy dziennie
Gratulacje
ja dopiero za 2 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 04:36
-
pasia27 wrote:No pewnie skoro dokuczaja ci te.bole to nie ma co tym bardziej jechac w meczaca droge pozniej siedziec i meczyc sie i powrot.ehh.mnie lekarz mowil ze jak bol jest dokuczliwy to lepiej go sprawdzic i byc spokojna.w 12tyg dostalam klucia w podbrzuszu promieniujacego w uda i na drugi dzien plamienie brazowe co praawda ale nie powinno byc..od razu zalecony spokoj lezenie i duphastoj 3x1..lepiej isc sie sprawdzic..nawet do szpitala jak lekarz nie przyjmuje akurat a co tam .
ja latam po lekarzach średnio co tydzień . W szpitalu już mnie znają na pamięć , bo byłam już chyba 4 razy. Dziś mam umówioną wizytę u lekarza, u której już byłam z bólami... i wtedy powiedziała, że ból to norma, bo macica się rozciąga.
Dziewczyny 2 trymestru czy wy nie macie już mdłości? Mi ustąpiły w 13tc, a przynajmniej jak je miałam byłam spokojniejsza, że jest wszystko ok. Teraz mdłości brak, a ból podbrzusza coraz częściej się pojawia.pasia27 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka84 wrote:Dziewczyny teraz moge oficjalnie sie do Was przeniesc, o ile nie macie nic przeciwko:) zaczynam 2 trymestr hurra!!! Powiedzcie mi prosze, czy to latanie do toalety niedlugo sie skonczy? Chodze chyba milion razy dziennie
Stokrotka moge tylko potwierdzic to co dziewczyny pisza odnosnie latania do toalety..
Ja na poczatku ciazy to znaczy w pierwszym trymestrze nie maialam problemow z lataniem do toalety ale teraz z drugim trymsetrem zaczelo sie latanie do wc
Nienormalna no to powiem ci rekordy bijesz tymi wozytami:ale powiem ci jezeli po jestes spokojniejsza to lepsze to niz sie denerwowac
Skoro ten bol brzucha nie daje ci spokoju i nie ustepuje idz i to sprawdz bo szkoda twoich nerwow.
A szczesliwa i spokojna mama to szczesliwa i spokojna dzidziaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 maja 2013, 05:19
Stokrotka84 lubi tę wiadomość
-
Milego dzionka zycze wam ciezaroweczki
Brzuszek coraz wiekszy i usmiech na twarzy jest tez coraz wiekszy;)
Ach jaki to cudowny stan,mimo ze jak kazda mam tam swoje dolegliwosci ale teraz zaczyna czlowiek doceniac takie male drobnostki i cieszy sie z tego jak dziecko
Wczoraj jak bylismy z mezem nad morzem przyznalam mu sie ze chyba bede tesknic za tym kopaniem naszej ksiezniczki jak juz bedzie na swiecie
Kurcze tak blisko jak teraz juz nie bedziemy mialy naszych kruszynke przy sobieanilorak, Rika, pasia27, иιєиσямαℓиα, Izabela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kopniaki naszej Laury stały się u mnie nawet czasem bolesne. Szczególnie wtedy, gdy przewraca się w każdą stronę w brzuchu:) Ale i tak jest to cudowne uczucie, najpiękniejsze !!!
U mnie mdłości skończyły się pod koniec 4 miesiąca dopiero. T
Brzuszek już mam duży:) Ciężko wykonywać najprostsze czynności, a tu jeszcze 3 miesiące musi sobie rosnąćиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
U mnie nie jest tak źle z toaleta. Chodzę w nocy z 2 razy a w dzień wydaje mi się że normalnie.
иιєиσямαℓиα idź dzisiaj do tego lekarza a potem spróbuj wyluzować. Mówiłam Ci że do końca ciąży się wykończysz ;pиιєиσямαℓиα, Stokrotka84 lubią tę wiadomość