II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rika wrote:иιєиσямαℓиα nie wkręcaj sobie niepotrzebnie żadnych podejrzeń. Ciesz się, że masz lepszy okres w ciąży i korzystaj póki możesz Jeszcze będziesz tęsknić do czasu kiedy miałaś mało objawów, zobaczysz Nie warto tak się stresować cały czas bo i dla dziecka to nie jest najlepsze.
dziękuję :*. Staram się ale jakoś ciężko mi to wychodzi, dziś obudziły mnie koszmary i tak wspaniale zaczęłam dzisiejszy poranek . Odliczam dni do 16stego maja . Najgorsze, że zdaję sobie sprawę że stres szkodzi dziecku, ale dzisiaj po koszmarach wstałam taka zestresowana . Straszne to jest. Też macie w ciąży koszmary? Ja coraz częściejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 07:10
-
Patuska,zobaczymy, nie bede sie martwić na zapas
I tak mamy dośc stresów
madziulka- weź, ja już jestem jak na szpilkach czas do wizyty tak mi sie dłuzy.
Mam nadzieje,że dowiem sie kto u mnie mieszka. Licze,że ułozy sie i pokaze!A po wizycie lece do sklepu i musze cos zakupic, bo juz mnie ręce swędzą -
a mi zostało jeszcze 96 dni do porodu wg ovu.
Co do snów to ja też mam czasami koszmarne. Dzisiaj w nocy obudziłam mojego M. i kazałam mu zakręcić wodę bo się leje A on na to, że wszystko jest zakręcone. Ja nie odpuszczałam i musiał ze mną posprawdzać ;/ Eh -
MADZIULA13 wrote:u mnie koszmary i dziwaczne sny to standard:) ale to ponoć normalne i nie ma się czym stresować.w czwartek już mam wizytę i podglądnę maluszka. dzisiaj piękna słoneczna pogoda, no i ciepełko nadal:)
o, a u mnie pochmurno za oknem -
Adka wrote:a mi zostało jeszcze 96 dni do porodu wg ovu.
Co do snów to ja też mam czasami koszmarne. Dzisiaj w nocy obudziłam mojego M. i kazałam mu zakręcić wodę bo się leje A on na to, że wszystko jest zakręcone. Ja nie odpuszczałam i musiał ze mną posprawdzać ;/ Eh
96 dni . Wow . Na kiedy masz termin?
-
Darijka super Dobrze że z maluszkami ok
иιєиσямαℓиα mnie w II trymestrze tez piersi nie bolą i już nie raz mówiłam że gdyby nie brak okresu to w ogóle bym nie wiedziała że jestem w ciążyиιєиσямαℓиα, darijka lubią tę wiadomość
-
darijka wrote:hej dziewczyny wskakuje do was na drugi trymestr i mam nowinkę.
byłam dzisiaj u ginka i moje szkraby mają się dobrze. według usg i pomiaru główek jest 14 tydzień. tętna nie dało się zmierzyć bo tak się ruszały, że ło jeden jest ułożony pionowo a ten drugi w poprzek. brzdąc ułozony pionowo bił cały czas w głowe tego w poprzek leżącego. tak się z moim naśmialiśmy, że szok. mojemu filipkowi aż łezka w oku stanęła niezapomniany widok a tak ogólnie to od 5 dni mnie kłuje i ciągnie czasami gin mówi, że przy dwójce juz teraz muszę się przyzyczaić do takich kłóć bo macica się rozszerza. jutro wrzucę wam zdjęcie moich brzdąców. a no i jeszcze jedno u jednego z maluchów między nogami wystawał mały kikutek i na to mój filip, że on tam coś widzi między nagami to siusiak a gin na to, że może i siusiak a może i pępowina, podobno za 3 tygodnie na kolejnej wizycie jak jakiś brzdąc będzie pionowo leżał to podejrzymy co tam między nóżkami jest
Cudownie, że z maluszkami wszystko w porządku
darijka lubi tę wiadomość
-
A ja o dziwo zadnych snow nie mam, za to budze sie o 6 rano i jestem wyspana! Masakra... Dzis godzine przewracalam sie z boku na bok...
Nienormalna nie nakrecaj sie i ciesz sie, ze nic Ci nie dolega
Antolka o to samo pytalam dziewcayny wczoraj, ale mi napisaly, ze to sie nie skonczy tylko bedzie gorzej:) takze glowa do gory! Tez latam co chwila to toalety, szczegolnie w nocy mnie to wkurza, bo sie rozbudzam... A moj maz dzis sie zapytal, czy nie moglabym przetrzymac do rana, bo go budze tym chodzeniem po nocach:) Zartowal oczywiscie -
Stokrotka84 wrote:A ja o dziwo zadnych snow nie mam, za to budze sie o 6 rano i jestem wyspana! Masakra... Dzis godzine przewracalam sie z boku na bok...
Antolka o to samo pytalam dziewcayny wczoraj, ale mi napisaly, ze to sie nie skonczy tylko bedzie gorzej:) takze glowa do gory! Tez latam co chwila to toalety, szczegolnie w nocy mnie to wkurza, bo sie rozbudzam... A moj maz dzis sie zapytal, czy nie moglabym przetrzymac do rana, bo go budze tym chodzeniem po nocach:) Zartowal oczywiscie
a to dowcipniś -
Stokrotka84 wrote:A ja o dziwo zadnych snow nie mam, za to budze sie o 6 rano i jestem wyspana! Masakra... Dzis godzine przewracalam sie z boku na bok...
Antolka o to samo pytalam dziewcayny wczoraj, ale mi napisaly, ze to sie nie skonczy tylko bedzie gorzej:) takze glowa do gory! Tez latam co chwila to toalety, szczegolnie w nocy mnie to wkurza, bo sie rozbudzam... A moj maz dzis sie zapytal, czy nie moglabym przetrzymac do rana, bo go budze tym chodzeniem po nocach:) Zartowal oczywiscie
stokrotka ja kiedys dla zartu mezowi odpowiedzialam tak:
Napij sie 3-4szklank 0,5l wody odczekaj pol godziny-godzine i jak zachce ci sie siusiu to wtedy napij sie jeszcze raz tyle samo wody i trzymaj!!!! i omijaj toalete z daleka to wtedy poczujesz jak sie miewa kobieta w ciazy
gdzies to w jakis dowcipach wyczytalam Ale dobreиιєиσямαℓиα, Stokrotka84 lubią tę wiadomość