II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Kilka dni temu Rika narobila mi ochoty na malowanie brzuszka
Pierwsze co dzieki za inspiracje
Pasia obieclam ze jak sie zdecydujemy na imie dla naszej ksiezniczki to dam ci znac.Z mezusiem juz sie naradzilismy a zreszta jemu BARDZO spodobaly sie moje propozycje i nawet jak patrzelismy na tlumaczenie znaczenia imienia to by pasowalo do naszej ksiezniczki.Jak by bylo dla niej stworzone
Wczoraj skusilam sie zeby coscik pokombinowac z malunkami na brzuszku mialam wene bo pogoda nie byla za ladna i nie chcialo mi sie wychodzic.
Na suwaczku juz dwojeczka z przodu a wiec postanowilam jakos to uwiecznic
Tutaj kilka fotek z sesji co mi mezus po powrocie z pracy zrobil
http://www.iv.pl/images/27598934975810376791.jpg
http://www.iv.pl/images/35846575777001839518.jpg
http://www.iv.pl/images/00904082918994340107.jpgиιєиσямαℓиα, iśka, aila, anilorak, agga84aa, ann2224, Adka, Rika, darijka, Stokrotka84 lubią tę wiadomość
-
aila śliczne zdjęcia usg ! Vivien piękne arcydzieło na brzuszku ! Jak patrzę na twój brzuszek to ja za 6 tygodni (będę wtedy w 20 tc) na pewno mieć takiego pięknego nie będę miała . U mnie w ogóle brzuch nie rośnie. Na dole tylko pod brzuchem mam zaokrąglone i uwypuklone wrrr...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 12:55
vivien lubi tę wiadomość
-
xcarolinex wrote:Vivien, jaka Ty chudzinka
Ja chyba mam wiekszy brzuch a dopiero koncówka 18tc o Boze Co to bedzie pod koniec
Ja sie boje ze niedlugo jak zacznie mi rosnac to nie nadaze z kupowaniem koszulek
Na zywo troche wiekszy mi sie wydajeten moj brzusio
zdiecia przeklamujaиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:aila śliczne zdjęcia usg ! Vivien piękne arcydzieło na brzuszku ! Jak patrzę na twój brzuszek to ja za 6 tygodni (będę wtedy w 20 tc) na pewno mieć takiego pięknego nie będę miała . U mnie w ogóle brzuch nie rośnie. Na dole tylko pod brzuchem mam zaokrąglone i uwypuklone wrrr...
nienormalna cierpliwosci jak ja patrze na moje zdiecia z 16 tygodnia a teraz to maz az sie zdziwil jak mo brzusio sie zaokraglil.
Na codzien tak tego nie widac.A na zdieciach jak robi sie reguralnie to super widac jak brzusio rosnie
Zobaczysz ty tez niedlugo bedziesz nam pokazywac swoj wielgachny brzusio
Malunki robilam kretkami do malowania twarzy,siostrzenice mi pozyczylyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 13:47
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
właśnie Vivien też to zauważyłam - jaka ty jesteś chuda !!
U szczupłych dziewczyn ładnie widać brzuszek ciążowych, a u grubasków takich ja ja niestety chyba trudniej uchwycić zaokrąglający się brzuszek , bo on z natury jest już okrągły -
иιєиσямαℓиα wrote:właśnie Vivien też to zauważyłam - jaka ty jesteś chuda !!
U szczupłych dziewczyn ładnie widać brzuszek ciążowych, a u grubasków takich ja ja niestety chyba trudniej uchwycić zaokrąglający się brzuszek , bo on z natury jest już okrągły
Kochana mylisz się poprostu każda ciąża jest inna. Ja do szczupłych nie należę a brzuch mam już duży. Poproszę synka to zrobi mi fotkę i wstawię!vivien lubi tę wiadomość
-
iśka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:właśnie Vivien też to zauważyłam - jaka ty jesteś chuda !!
U szczupłych dziewczyn ładnie widać brzuszek ciążowych, a u grubasków takich ja ja niestety chyba trudniej uchwycić zaokrąglający się brzuszek , bo on z natury jest już okrągły
Kochana mylisz się poprostu każda ciąża jest inna. Ja do szczupłych nie należę a brzuch mam już duży. Poproszę synka to zrobi mi fotkę i wstawię!
ty stanowisz wyjątek
To twoja druga ciąża, a w drugiej ciąży brzuch widać szybciej