II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
иιєиσямαℓиα wrote:czy to taka kawa:
http://img.szafa.pl/small-cdn/blog/post_mini/blog_post_93b6c3c78102063baeba8e8ae0c1c506.jpg
?
ja tej inki pije 2-3 dziennie zalezy jak mnie najdzie.nie szkodzi i moga je pic dzieci od 3lat hehe
co do opakowania to moglo sie zmienic ale czerwone pudelko i duzy napis inka jak znajde fotke to wkleje.dosypka takiej kawki kosztuje u mnie w tesco 3.50иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:иιєиσямαℓиα wrote:czy to taka kawa:
http://img.szafa.pl/small-cdn/blog/post_mini/blog_post_93b6c3c78102063baeba8e8ae0c1c506.jpg
?
ja tej inki pije 2-3 dziennie zalezy jak mnie najdzie.nie szkodzi i moga je pic dzieci od 3lat hehe
co do opakowania to moglo sie zmienic ale czerwone pudelko i duzy napis inka jak znajde fotke to wkleje.dosypka takiej kawki kosztuje u mnie w tesco 3.50
zakupiłam inkę z błonnikiem w słoiku . Zielona nakrętka .
Mam nadzieję, że ją polubię . Ta kawa nie ma mocy pobudzającej pytam bo nie wiem czy można ją pić na noc
-
иιєиσямαℓиα wrote:Dziewczyny a czy macie zaparcia? Jak sobie z nimi radzicie?
ja mam takie zaparcia jak nigdy. za przeproszeniem rodzę kamienie co kilka dni masakra, ja zauważyłam, że sok marchewkowy z rana mi pomaga a tak poza tym zaczynam jeść śliwki choc nie cierpię, gin zapisał mi jakiś syrop i czopiki na zaparcia ale póki co ratuje się naturalnie:)иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
kleopatra ! Matko ! Śliczny !
Zastanawiam się co ja robię w tym wątku ? Po mnie w ogóle nie widać ciąży eh... wrrrrr....
zastanawiam się czy za 4 tygodnie mój brzuch będzie tak wyglądał ? I don't think so !Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 17:51
Kleopatra lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:vivien slicznie :-)rewelacyjne foteczki.tez bym chciala ale moj nie umie malowac hehe
kleopatro tez fajniusi ale rety ale wy jestescie chude!!! ja zaraz tez dodam foteczke dla porownania
dziekuje Pasia
Mezus byl tylki fotografem to ja sie bawilam w pikasso okolo 1,5 godzinki wczesniej
Trudno sie troszku malowalo samej szczegolnie pod spodem brzusio ale dalam radepasia27 lubi tę wiadomość
-
vivien wrote:bilibili wrote:I ja do Was dołączam moje drogie rozpoczęliśmy dziś 20 tydzień w piątek kolejna wizyta u lekarza
witaj to widze ze na tym samaym etapie ciazy jestesmy
mi dzis dwujeczka na suwaczku stunknela
Vivien dobry zart z tym siusianiem:)
Kawa zbozowa jest ok, na poczatku mi nienechodzila, ale jak sie nie ma co sie lubi, comsie lubi co sie mma:) a raczej co mozna:)))
Vivien serdeczne gratulacje okraglutkiej 20tki;)иιєиσямαℓиα, vivien lubią tę wiadomość
-
darijka wrote:иιєиσямαℓиα wrote:Dziewczyny a czy macie zaparcia? Jak sobie z nimi radzicie?
ja mam takie zaparcia jak nigdy. za przeproszeniem rodzę kamienie co kilka dni masakra, ja zauważyłam, że sok marchewkowy z rana mi pomaga a tak poza tym zaczynam jeść śliwki choc nie cierpię, gin zapisał mi jakiś syrop i czopiki na zaparcia ale póki co ratuje się naturalnie:)
no mi ginka zaleciła jeść śliwki. Jadłam, ale ile tych sliwek można zjeść na raz . Jadłam też jogurty śliwkowe .
darijka lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:Słowo! Na tych zdjęciach wyglądam wyjątkowo korzystnie ;p Ale mam jakieś 10 kg nadwagi.
иιєиσямαℓиα pewnie podobnie bo mamy podobna wagę
no ja mam na liczniku jakieś 85 kilosów już . Szkoda że nie było mi dane donosić ciąży jak ważyłam 65kg, miałam taki płaski i chudy brzuch - ten ciążowy widać byłoby od razu . -
vivien wrote:Dziekuje wam dziewczyny za tyle milych slow:*
kochane jestescie
Nienormalna zobaczysz ze ty tez juz niedluo bedziesz glaskala ciazowy brzusio
brzusio sliczny a Ty taka chudzinka mój powoli rośnie. poczekam też do 20 tygodnia i namaluje jakieś arcydzieło na moim brzusiu i tez wam wrzuce fotki póki co za niedługo wrzuce zdjęcia moich szkrabówvivien lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie - apropo picia soku marchwiowego. Miałam zamiar pić codziennie świeżo wyciśnięty , bo mam sokowirówkę. Ale wiadomo nadmiar witaminy A jest toksyczny przestraszyłam się i może od początku ciąży wypiłam tylko jedną szklankę. Pijecie sok marchwiowy? Jak to z tym sokiem jest? Marchew zawiera beta-karoten czyli prowitaminę A, ale prowitamina przekształca się w witaminę A. Koleżanka powiedziała mi tylko tyle, żeby w ciąży nie pić np. tych soków jednodniowych np. marwit ale tylko soki pasteryzowane. Pijecie sok marchewkowy ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 18:05
-
vivien wrote:Kilka dni temu Rika narobila mi ochoty na malowanie brzuszka
Pierwsze co dzieki za inspiracje
Pasia obieclam ze jak sie zdecydujemy na imie dla naszej ksiezniczki to dam ci znac.Z mezusiem juz sie naradzilismy a zreszta jemu BARDZO spodobaly sie moje propozycje i nawet jak patrzelismy na tlumaczenie znaczenia imienia to by pasowalo do naszej ksiezniczki.Jak by bylo dla niej stworzone
Wczoraj skusilam sie zeby coscik pokombinowac z malunkami na brzuszku mialam wene bo pogoda nie byla za ladna i nie chcialo mi sie wychodzic.
Na suwaczku juz dwojeczka z przodu a wiec postanowilam jakos to uwiecznic
Tutaj kilka fotek z sesji co mi mezus po powrocie z pracy zrobil
http://www.iv.pl/images/27598934975810376791.jpg
http://www.iv.pl/images/35846575777001839518.jpg
http://www.iv.pl/images/00904082918994340107.jpg
Vivien ale arcydzielo:))) super to wyglada:))) A imie bardzo mi sie podoba. Takie egzotyczne.... I zgadzam sie z dziewczynami, masz super figure. Tez jestem bardzo szczupla, ale troche sie boje, ze roztyje sie do niebagatelnych rozmiarow... Ps masz piekna opalenizne, masz taka karnacje czy sie czyms smarujesz, czyt. Samoopalacz?
Dziewczyny, ja jestem blada masakrycznie, wczoraj sie wkurzylam i posmarowalam sie cala samoopalaczem na noc (sopot ziaja) i myslalam, ze nie wytrzymam smrodu do rana:) a maz taki zaspany obudzil sie rano i mowi, ze jak sie zachlysnal powietrzem w nocy to myslal, ze z lozka spadnie:))) taki okropny zapach...vivien lubi tę wiadomość