II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj ja koszmary mam okropne Dzisiaj mialam okropny, dobrze, ze mnie pies obudzil (on tez mial jakis sen, bo wyl jak szalony haha:D ), pozniej juz sie balam usnac Aha, ostatnio mi sie snilo, ze mielismy usg i sie okazalo, ze bedzie dziewczynka! Zobaczymy
A pogode mamy cudowna!! Az jestem w szoku, sloneczko, ponad 20 stopni, jak nie Anglia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 09:49
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
aila wrote:Dziewczyny,czy wiecie jak wstawic tu zdjecie na forum?Z gory dziekuje;)
na fotosik.pl wgraj zdjęcie na serwer. Jak wgrasz będziesz tam miała rózne kody pod zdjęciem i wybierz tam coś 500pxs (miniaturka do wklejenia na forum). Kopiujesz kod i wklejasz w okienku do pisania postów i wysyłasz i gotowe -
иιєиσямαℓиα wrote:xcarolinex wrote:иιєиσямαℓиα jesli chodzi o zaparcia, to ja mam z tym problem, ale duzo zieleniny i dwie kawy INKA Z BLONNIKIEM i mi przechodzi
dobra jest ta kawa inka? Bo ja nie znoszę kawy
Powiem Ci, ze ja kawoszem tez nie jestem, ale z mlekiem jest dobra Jak Ci smak kawy nie pasuje, to pewnie mozesz jakiegos syropu dodac- carmelowy, orzechowy etcиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
xcarolinex wrote:иιєиσямαℓиα wrote:xcarolinex wrote:иιєиσямαℓиα jesli chodzi o zaparcia, to ja mam z tym problem, ale duzo zieleniny i dwie kawy INKA Z BLONNIKIEM i mi przechodzi
Powiem Ci, ze ja kawoszem tez nie jestem, ale z mlekiem jest dobra Jak Ci smak kawy nie pasuje, to pewnie mozesz jakiegos syropu dodac- carmelowy, orzechowy etc
o właśnie zastanawiam się gdzie u siebie mogę dostać takie syropy do kawy, bo już kiedyś mnie to intrygowało i intensywnie ich szukałam . To może pójdę po tą inkę ale ona jest bezpieczna w ciąży prawda ? -
Nienormalna inka to kawa zbozowa ktora nie zawiera kofeiny takze jest bezpieczna w ciazy
Powiem tak kwestia przyzwyczajenia do smaku,na poczatku nie lubialam ale po czasie jakos zaczela mi nawet smakowac
Ja dodaje to inki troche mleka sojowegoиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:xcarolinex wrote:иιєиσямαℓиα jesli chodzi o zaparcia, to ja mam z tym problem, ale duzo zieleniny i dwie kawy INKA Z BLONNIKIEM i mi przechodzi
tez wlasnie pije kawe inke i jakos dopomaga mi ale i tak zalatwiam sie co 3dni i jest to dla mnie zupelnie normalne.nie mam zaparc juz strasznych ale jednak co 3dni to mi sie uzbiera
kawa inka z blonnikiem jest dobra.zupelnie jak kawka i nie tlusta jak kapucinko, z mlekiem smakuje mi bardzoиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:vivien leci co?????? pamietam jak na poczatku pisalas ze masz obawy bo to poczatek ,a tu prosze
pasia a no leci,nawet nie wiem kiedy mi ten czas zlecial...
Mam nadzieje ze te kolejne 20tyg tez mi tak szybko zleca jak te ktore juz minely
Nasza malutka ma od paru dni lenia malo sie rusza az wczoraj sie zdenerwowalam i mowie do meza zeby podal mi nasz detektor do sluchania bicia serduszka.Ciezko bylo znalec ale dalam rade trzymalam zaledwie kilka sekund w tym miejscu gdzie mala byla i zaczela nagle kopac glowke od dopplera dokladnie w tym miejscu co trzymalam := chyba nie lubi tego urzadzenia
No coz mamusia chciala sie tylko upewnic czy wszytsko z niunia ok
pasia27, darijka lubią tę wiadomość
-
vivien wrote:pasia27 wrote:vivien leci co?????? pamietam jak na poczatku pisalas ze masz obawy bo to poczatek ,a tu prosze
pasia a no leci,nawet nie wiem kiedy mi ten czas zlecial...
Mam nadzieje ze te kolejne 20tyg tez mi tak szybko zleca jak te ktore juz minely
Nasza malutka ma od paru dni lenia malo sie rusza az wczoraj sie zdenerwowalam i mowie do meza zeby podal mi nasz detektor do sluchania bicia serduszka.Ciezko bylo znalec ale dalam rade trzymalam zaledwie kilka sekund w tym miejscu gdzie mala byla i zaczela nagle kopac glowke od dopplera dokladnie w tym miejscu co trzymalam := chyba nie lubi tego urzadzenia
No coz mamusia chciala sie tylko upewnic czy wszytsko z niunia ok
no to masz na małą sposób .
Ja wam zazdroszczę u mnie nawet ruchów nie czuć jeszcze to dopiero się nastresuję jeszcze
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 12:43
vivien, иιєиσямαℓиα, xcarolinex, Izabela, iśka, anilorak, Adka, pasia27, darijka, Stokrotka84 lubią tę wiadomość