II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Karoam gratulacje! Tez mamy babeczke(400g) Co do rozmiaru, faktycznie w normie, rózne portale podaja ze w tym momencie ciazy dziecko wazy 250 g znajomy lekarz powiedział mi ze norma to 250-500g i pewnie ciut wieksze tez takze hyba faktycznie miescimy sie:)
karoam lubi tę wiadomość
-
Karoam, gratuluję córeczki Cieszę się, że wszystko jest ok
Co do wagi, to wydaje mi się, że jest w normie, nie jest za wysoka. Mój syn w 20t5d ważył 456 g i lekarz mówił, że jest o tydzień większy...
Za to w ostatni piątek - 24t4d - maluszek ważył już 805g I ponoć ma bardzo dłuuuugie nogi Pewnie po mężu, który ma 1,92m.
Ubranek na 56 cm nie kupuję wcaleblueberry, Nina, karoam lubią tę wiadomość
-
Wczoraj bylismy nad woda i hylo super. Woda cueplutka,zielen,relaks... troche nas sloneczko spieklo ale to dlatego ze glownie w wodzie siedzielismy. Tam mregoslyp stawy i wszystko mi odpoczywalo i ani jednego skurczu tam nie mialam. Od razu lepiej sie xzuje i inne nastawienie w przyszla niedziele mamy plan wybrac sie razem wiekszym gronem. Teraz byl to babski wypad z mama sistra i ciocia. M nas zawiozl a potem przywiozl a tak sobie siedzial w saunie w mieszkaniu i nam zazdroscil a my sie relaksowalismy.
karoam lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki a jak wyboru wózków? Ja dalej ciągle myślę ,mam czas... ale ciągle co ktoś albo mi gada jeden to drugi to.
Potrzebuję wózka lekkiego i żeby spacerówka nie wyglądała jak nie powiem co...
Widziałam dziś Mutsy Evo i Mutsy iGo wyglądem mi się bardzo podobały.
Ale opinie są średnio różne... o Graco też jedni zachwalają drudzy średnio...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 15:15
-
Zawsze znajdą się głosy za i przeciw. Myślę, że nie ma takiego modelu wózka, który wszyscy by jednym głosem wychwalali. Ja osobiście jeszcze nic nie wypróbowałam na własnej skórze, ale bardzo mi się podoba Graco Symbio i Tutek Ambero. Nie mam dużych potrzeb, mieszkam na parterze i nie mam do pokonania ani jednego schodka, a chodniki mam równe w moim rejonie więc nie potrzebuję nic nadzwyczajnego
-
U mnie też nr 1.Graco Symbio ( ale mój mąż wczoraj gadał ze znajomą ,pracującą w smyku i odradzała bo wadliwe)
Ja będę musiała potem znosić wózek z 2 piętra ,wiem że kiedyś kobiety miały cięższe wózki i dawały sobie radę. Ale czemu mamy sobie nie pomagać jeśli jest taka możliwość.
Dziś widziałam właśnie Mutsy Evo: opinie mamy : http://dookolanas.blogspot.com/2013/04/nasza-opinia-o-mutsy-evo.html
Spodobał mi się on bardzo lekki tak jak symbio. -
nick nieaktualny
-
Nie wiem Kasia wysyłam stronkę co jest opisane co i jak:
http://www.gdzierodzic.info/placowka/784
Ja się codziennie modlę żeby się tam dostać bo niestety przemiał jest bardzo duży... dużo osób chcę tam rodzić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2013, 19:45