II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalita2710 wrote:Chciałabym ,ale do darmowej bo niestety finanse nie pozwalają mi na prywatną. a ty?
ja mam tak samo jak ty, ze względu na finanse zdecydowaliśmy się na szkołę na NFZ. Jestem zadowolona i całkiem niezła jest chyba ta szkoła - z pierwszych oględzin ze znajomymi , dowiedzieliśmy się na niej na razie więcej cennych rzeczy i informacji niż znajomi w szkole prywatnej. Tylko moja szkoła trwa długo, bo od 21 tc do praktycznie terminu porodu. 32 spotkania.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 07:06
-
Dziewczyny macie czasem kołatania serca np w nocy że aż czasem ciężko zasnąć. Wiem że krew się zwiększa i musi większą ilość przepompować itd.
Ale ciężej się oddycha itd.
Często ciśnienie niskie ,a puls od 85-100..Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2013, 09:27
-
Ja mam ciśnienie bardzo dobre a czasem mi tchu brakuje. Czasem też czuję się jakby mi się płuca skurczyły bo nie nabieram tyle powietrza co zazwyczaj. Ale z serduchem problemów nie mam. Za to mam inny problem chyba jakąś infekcje zlapałam na dole bo mnie piecze troszki dobrze że jutro mam wizytę u ginki.
-
Dzień dobry
Witaj Blondi
Ja mam za sobą tragiczną noc- normalnie myślałam że się ugotuje, było mi tak przeraźliwie gorąco, że kilka razy musiałam zmieniać koszulkę bo byłam mokra! Tu zawsze jest gorąco ale mój A. jakoś spal normalnie Jak raz wstałam bo mialam saharę w ustach to na raz litr soku wyduldałam
A jak się przebudziłam jak A.wstawał do pracy to znowu tak mnie przeokrutnie swędział pępek że myślałam że go wydrapie nadal czuję takie dziwne mrowienie ale na szczęście znośne.
Ehh- chyba będzie popołudniowa drzemka
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
lalita
mam tak tzn wcześniej miałam i to często... więc to normalne... nie martw się co do ciśnienia tez mam niskie ... w sumie to zależy kiedy raz mam normalne dobre a raz np. 90 na 50....
no i zatyka mi sie ucho... od 4 miesiąca ... prawie ciągle....
a od 5 meczy mnie zgaga...
-
yennefer wrote:A my mamy dziś studniówkę Właśnie ovu mi pokazało 100 dni do porodu Teraz to już będzie leciało
Teraz zostało mi do porodu 93 dni
yennefer, pasia27 lubią tę wiadomość
-
polska_dziewczyna wrote:lalita
mam tak tzn wcześniej miałam i to często... więc to normalne... nie martw się co do ciśnienia tez mam niskie ... w sumie to zależy kiedy raz mam normalne dobre a raz np. 90 na 50....
no i zatyka mi sie ucho... od 4 miesiąca ... prawie ciągle....
a od 5 meczy mnie zgaga...
z naturalnych sposobów na zgagę to podobno maślanka trochę łagodzi. Nie próbowałam, bo na szczęście nie mam tego problemu
polska_dziewczyna lubi tę wiadomość