II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja ostatnio w ogóle nie mogę po nocach spać, budzę się i mała od razu zaczyna kopać więc nie mogę potem zasnąć Chyba mnie powoli przygotowuje na bezsenne nocki:)))
Narazie czuję, ze jest obrócona poprzecznie, bo czuję ruchy jednocześnie po obu stronach brzucha, no ale ma jeszcze czas, żeby skoczyć główką w dół -
Ja też mam ostatnio problemy ze snem. Kładę się bardzo późno i pół nocy się wiercę - jakoś tak mi teraz niewygodnie na lewym boku:/. Budzę się o 3-4.00 i zmuszam się do dalszego snu. Póki co synek mnie nie męczy kopniakami w nocy,w ogóle to ostatnio jest mało aktywny a jak juz zaczyna dawać znać o sobie to robi to bardzo delikatnie Może będzie grzecznym i spokojnym dzieckiem i da odpocząć mamie:)
-
I ja dołączam się do niewyspanych.. 4-5 razy wstaję na sikanko, potem nie mogę zasnąć, bo albo nie mogę się ułożyć, albo boli mnie jedno biodro, a jak się położę na drugim boku to boli drugie biodro, albo jest mi za gorąco to się odkrywam, wtedy robi się za chłodno.. Czasem też córa się wierci mocno, ale to mi nie przeszkadza spać, jeśli wtedy zasypiam to z uśmiechem na twarzy
-
agga84aa wrote:A ja ostatnio w ogóle nie mogę po nocach spać, budzę się i mała od razu zaczyna kopać więc nie mogę potem zasnąć Chyba mnie powoli przygotowuje na bezsenne nocki:)))
Narazie czuję, ze jest obrócona poprzecznie, bo czuję ruchy jednocześnie po obu stronach brzucha, no ale ma jeszcze czas, żeby skoczyć główką w dół
Agga, mój mały też kopie jednocześnie po obu stronach, czasami na dole, czasami na górze. I też myślałam, że leży poprzecznie. Wczoraj na usg okazało się, że jest główką w dół . Nie wiem jak on to robi -
pasia27 wrote:Nasze malce to akrobaci moj to samo depta mnie po jajnikach jakby a za chwile kopy kolo pepka..pewnie juz sobie urosnal bo czsam jak kopnie to lece sisiu od razu a jutro do lekarza wiec zobacze sie z synusiem
pasia zazdroszcze widzenia z synkiem
Ja musze sie jeszcze ponad tydzien wytrzymac
Za tydzien do PL jedziemy i tam robimy polowkowe bo z tutejszego nie jestem zadowolona,z tego co piszecie to malo rzeczy sie dowiedzialam
Ciesze sie ze mam taka mozliwosc w PL tez zobaczyc sie z moja corcia
a ze jezdzimy czesto do PL mozna to wykorzystacpasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pasia pochwal sie jak wkleilas zdiatko nad nikiem??
Ja juz kilka razy probowalam ale bez rezultatow jak widac
Ja narazie zajeta nauka i robieniem pamietnika ciazowego
Ne weekend mielismy juz malowanko w mieszkaniu ;)Trzeba bylo troche sciany odswiezyc -
Lilka wrote:vivien jesli chodzi o zdjatko to wchodzisz ustawienia- spolecznosc- edytuj albo wklej zdjecie
Lilka dzieki,ale wlasnie tak juz robilam i jakos nie chce nigdy mi wziazc zdiecia.. Laduje i po czasie i tak nic nie ma ;( kurcze juz nawet zmniejszam je na minimum.
Jakie duze-male moze byc to zdiecie? -
jestem po wizycie i pol na pol zadowolona i smutna bo niestety ta krzywa cukrowa musze powtorzyc bo wynik jednak za wysoki.moze byc ze mam obciazenie genetyczne po babci albo to normalna cukrzyca ciazowa nie wiem dopoki nie zrobie powtorki.a druga spraw ze musze przejsc na diete hmmmm i mniej jesc...bo pozniej moze byc problem z porodem bo moge podejsc woda itp i w ogole opcja +25 kg dla mojego lekarza jest tak samo przerazajaca jak dla mnie...
a poza tymi nowosciami to wyniki dobre (mocz,morfologia) dalej nie brac witaminek bo nie trzeba i moj synus sobie wazy od 900-980gr czyli klocek jak na ten moment ale siedzial sobie grzecznie w poprzek brzuszka na badaniu i pierwszy raz posluchalam serducha superAntolka, Adka lubią tę wiadomość