II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dziś rano zauwazylam brazowe nitki w sluzie, rozmazaly się na papierze.. po tym jak się kochaliśmy z mezem, ale bez penetracji, za to z silnym orgazmem..
Zadawonilam do lekarza, powidzial, żeby czekac do jutra, bo dziś usg mi nie zrobia..
W poprzedniej ciąży tez miałam takie plamienie w 10 tygodniu i poroniłam...
Jak mam wytrzymać do jutra... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny czy macie sprawdzone jakieś sklepy internetowe, albo sprzedawców na allegro gdzie kupię zimowe legginsy dla ciężarnych?
Wiem, że jest mnóstwo sklepów w sieci, ale jak czytam komentarze kupujących to albo się okazuje, że materiał prześwituje, albo kiepski materiał, legginsy rozchodzą się na szwach itp.
Polecicie coś sprawdzonego?Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyMatylda36 wrote:Dziewczyny czy macie sprawdzone jakieś sklepy internetowe, albo sprzedawców na allegro gdzie kupię zimowe legginsy dla ciężarnych?
Wiem, że jest mnóstwo sklepów w sieci, ale jak czytam komentarze kupujących to albo się okazuje, że materiał prześwituje, albo kiepski materiał, legginsy rozchodzą się na szwach itp.
Polecicie coś sprawdzonego?
Ja kupiłam takie http://allegro.pl/zdrowotne-legginsy-getry-ciazowe-120-den-r-xxl-44-i3532114485.html i jestem z nich bardzo zadowolona. Miałam leginsy gatty ciążowe i po jednym dniu puściły oczko -a wcale za małe ma mnie nie były.Matylda36 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny. Marysia zamówiłam u tego sprzedawcy, co Ty, teraz mają też w ofercie ocieplane.
Kurczę trudno jest kupić jakieś spodnie dla ciężarnych do dłuższych butów na zimę, a ja nie lubię legginsów, no ale może ze względu na ciążę wreszcie je polubięMama najcudowniejszych skarbów -
Lula_w kocham rurki i na co dzień w nich biegam. Ale przez to, że leżę w ciąży, to ciężko kupić rurki przez internet np. jeansowe czy jakieś nawet fajne materiałowe bez przymierzania. A męża nie mam już sumienia ganiać po sklepach, bo i tak biedak dostaje nieźle w kość i jeździ wszystko załatwia co potrzeba. Więc wymyśliłam, że legginsy jednak rozciągliwe, więc nawet bez przymierzania powinny dobrze wyglądać
W sumie to potrzebuję czegoś już na te ostatnie 3 miesiące ciąży i ja w sumie to tylko z samochodu przemieszczam się na wizytę lekarską raz w tygodniu, więc chyba takie legginsy powinny mi już do końca starczyć.Mama najcudowniejszych skarbów -
nick nieaktualnyJa mam legendy h&m i jestem z nich bardzo zadowolona ale czy przez internet mozna zamówić to nie mam pojęcia wiem ze sa wygodnie u mogę w nich chodzić na okrągło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2013, 21:57
Lula_w, mychowe lubią tę wiadomość