II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
mirka14 wrote:witam was dziewczyny mam taki problem, nie wiem może to moja psychoza bo jedno dziecko już w tym roku straciłam ale w ostatnim tygodniu nie przybrałam nic na wadze ani w obwodzie brzucha, nie wiem czy to może mieć jakiś związek z tym że ostatnio miałam dość duże wzdęcia, a dzień przed mierzeniem męczyła mnie biegunka i wzdęcia jakby się zmniejszyły, czy coś jest nie tak
-
Magda dzięki wiem że najprawdopodobniej panikuję ale to silniejsze ode mnie mąż tego niestety nie rozumie i nie potrafi mnie uspokoić, chyba przestanę się mierzyć bo to faktycznie bez sensu tylko się człowiek stresuje, jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam
-
mirka14 wrote:witam was dziewczyny mam taki problem, nie wiem może to moja psychoza bo jedno dziecko już w tym roku straciłam ale w ostatnim tygodniu nie przybrałam nic na wadze ani w obwodzie brzucha, nie wiem czy to może mieć jakiś związek z tym że ostatnio miałam dość duże wzdęcia, a dzień przed mierzeniem męczyła mnie biegunka i wzdęcia jakby się zmniejszyły, czy coś jest nie tak
Ja jestem już w 20 tyg. i waga stoi w miejscu, a w poniedziałek miałam wizyte i dzieciątko dobrze się rozwija i warzy już 330 g. Na początku schudłam 2,5 kg a teraz dogoniłam wagę z przed ciąży i tak teraz stoi w miejscu od 6 tygodni. Więc chyba nie masz się czym przejmować -
Ja w poniedziałek miałam iść na glukozę i inne badania które zleciła mi lekarka ale w poniedziałek złapałam katar choć już prawie się z niego wyleczyłam ale jak to u mnie bywa gdy jestem osłabiona wyskoczyło mi wczoraj na wardze opryszczka (znowu- to już 3 raz od początku ciąży)i teraz myślę czy nie iść w przyszły piątek dopiero
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez to przerabiałam...chciałam juz w aptece jakieś paseczki ph kupić Sasiadka która 3 tyg.temu rodziła powiedziała mi ze jak wody beda sie saczyc to na pewno bede wiedziała ze to wody a nie śluz- takze nie obawiaj sie:) Ja czasami tez mam wiecej sluzu, a czasami wrażenie ze popusciłam mocz.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczynki jesteśmy po wizycie
na 100 % będzie chłopiec , mały ruchliwy jak cholercia
waży 440g , jest troszke mniejszy ze względu na moją wadę dwurozności
Cesarka na bank mnie czeka, lekarz twierdzi żeby dotrzymać do 33 tygodnia i będzie dobrze
Szyjka długa twarda zamknieta , a tą wilgoć co czułam to z tabletki dopochwowej
Wszytsko ok , narządy w porządku . Jest ułożony skośnie .
Serduszko bije 143u/min
Miriam, Matylda36, szczessciara, paula22, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJuicca super informacje:) wiedziałam,że też u Ciebie bedzie wszystko dobrze.
Jesli dobrze widze to lada chwila bede juz w 3 trymestrze:) jupi!!!
rzeczywiście czas szybko leci...pamietam jak dziś wieczór gdy zrobiłam test-przypadkiem robiłam porzadki w szufladzie i znalazłam test ciazowy który kiedys kupiłam i zapomniałam o nim. Nie wierzyłam ze zajde w ciaze bo miałam problemy a tu nagle taka niespodzianka:) najwspanialszy dzień 3 lipiec:)szczessciara, Makcza lubią tę wiadomość