II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny uzywacie świeżego imbiru w ciąży?
no i jakie polecacie rękawiczki na zimę? muszę jakieś kupić i nie wiem jakie a dodatkowo mam słabe krążenie i moje dłonie w porze jesienno zimowej męczą się i aż sinieją...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 09:43
-
nick nieaktualnyPaula co do imbiru to ja nie używam.
A odnośnie rękawiczek - to ja mam skórkowe, jednopalczaste ala wełna i narciarskie. Muszę przyznać że w tych ostatnich najcieplej:) wiadomo nie do każdego ubioru pasują.
Mi akurat krązenie sie poprawiło w ciąży i bardzo mi ciepło także myślę że tej zimy problemów z sinymi palcami nie będzie problemu:) -
ja mam problem z dłońmi i stopami od zawsze, już taka moja uroda. z dłońmi jest ciężko bo ja latem potrafie zimne mieć
Dziewczyny co myslicie o tym zestawie?
http://allegro.pl/philips-avent-zestaw-startowy-butelki-260-smoczek-i3705846872.html
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2013, 12:21
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDokładnie nie ma co kupować na zapas ja mam już kupione bo mąż tak bardzo chciał kupić pierwsza butelkę ze mu pokazalam jaka i kupił mam jeszcze butelkę lovle która dostałam od sąsiadki-przyjacolki jako prezent gdy dowiedziała się o ciąży ja mam zamiar karmić piersią minimum rok więc taki zapas butelek to i tak hohoho no ale mam zamiar chodzić na studia bez przerwy więc kupiłam laktator tez tommee tippee i butelki odrazu do niego pasują
-
Witajcie mamuśki, myślę że już czas się do Was przenieś na "drugi poziom"
Aneta piękny brzuszek! Ja dzisiaj powiedziałam w pracy nie było tak źle, aczkolwiek zobaczymy co powiedzą w marcu bo mi się wtedy umowa kończy.
Mam do was pytanie czy jest tu jakaś mama która bierze zastrzyki w brzuch z heparyną lub pochodną heparyny?juicca, milola86, doris85, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Test obciążenia glukozą (75 g)
Glukoza na czczo 78 mg/dl 74,00 106,00 N
Glukoza po 1 godz. 157,35
Glukoza po 2 godz. 140,62
norm żadnych nie podali więc nie wiem czy są dobre czy nie wizyta dopiero 8 grudniaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2013, 21:33