II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie do tej pory tatus lapie i czeka i czeka i cisza a jak wezmie reke to ja czuje serie od srodka hehe.ujawnil sie tatusiowi kilka razy ale smieje sie ze bawia sie w kotka i myszke i trudno malego mu dolapac.hehe.
Patuska1992 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:u mnie do tej pory tatus lapie i czeka i czeka i cisza a jak wezmie reke to ja czuje serie od srodka hehe.ujawnil sie tatusiowi kilka razy ale smieje sie ze bawia sie w kotka i myszke i trudno malego mu dolapac.hehe.
Pasia wkoncu dzieci slyna z tego ze lubia sie bawic
A z nami albo z tatusiami zaczynaja juz pierwsza zabawe w brzuzku w kotka i myszkepasia27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też dużo jem W pierwszej ciąży dosyć dużo przytyłam ale też szybko schudłam. \Do wagi sprzed ciąży wróciłam po 6 tyg, a potem dalej chudłam :)Dużo daje karmienie piersią, ze mnie na prawdę wszystko wyciągało
-
Ja dzisiaj stanelam na wadze i jak na razie nie przytylam. W I trymestrze schudlam, wiec teraz sie wyrownalo. Apetyt mi wrocil, ale bez przesady, kiedys lubiam cos slodkiego sobie zjesc, teraz slodycze moga dla mnie nie istniec.
Zobaczymy jak pojdzie dalej. -
a ile Kleopatra przytylas,ze tak szybko udalo Ci sie zgubic?Ja tego sie boje,ze za duzo przytyje.W pierwszej ciazy przytylam az 17 kg.Dlugo chudlam:(Az truchleje co bedzie teraz.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 14:25
-
nick nieaktualny
-
m_f ksiazkowo z waga jestes chyba co tez bym tak chciala!
Ja straaasznie duzo przytylam w pierwszej ciazy, bo 25kg - na szczescie zostalo malutko na plusie - a teraz od poczatku nic nie przytylam a juz 15tcWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2013, 14:35
m_f lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aila bardzo dużo przytyłam, ok 25 kg.Ale już następnego dnia po porodzie miałam jakieś 12 kg mniej, bo woda, dziecko itp. A reszta na prawdę szybko przy karmieniu Ja tam będę się martwiła po ciąży chociaż wiem że przytyć za dużo to niedobrze też dla dziecka.
-
nick nieaktualny