II Trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
a no racja sama dieta zbilam troche i mysle ze nie bedzie szpitala ....chociaz jak trzeba bedzie to pojde dla dobra malego..schudlam tez kilogram..nie wiem czy to dobrze w tym okresie..lekarz powiedzial ze ok,ze maly wyciagnie wszystko co potrzeba a ja mam taka ostra dietke bez slodyczy posilki co 2godz i bez cukrowych produktow
-
pasia27 wrote:ale jaja zabrali nam watek haha
nie wiem czy sie orientujecie o badaniu krzywej cukrowej ktore sie robi 24-28tyg hmm 2 tyg temu mialam to wlasnie i przekroczylam to norme bylo do 140 a ja mialam 153..a dzisiaj zrobilam zalecana powtorke i znowu mi przekroczylo bo mam 146..kurde przykro mi i jestem zla bo prawie 3tyg diety i tak malo zbilam cukru..hmmm boje sie cukrzycy ciazowej ale dopiero w poniedzialek lekarz powie mi co dalej ze mna..
Pasia jak by nie patrzec jest juz troche lepiej,
staraj sie trzymac dalej dietke i powinno byc ok.
Ja tez sie wkurzalam bo to samo maialm z wynikami zelaza
Jadlam tabletki,jedzenie wartosciowe w zelazo chyba z 1,5 miesiaca a zelazo dalej spadalo ale nie poddaje sie zobacze jutro bo ide do lakarza czy znowu spadlo
Bedzie dobrze u Ciebie!!!Musi ;)Glowa do gorypasia27 lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:rubi67 wrote:Jesli juz chca zabierac to niech zabiora styczniowe i lutowe mamuski bo burdel sie robi na forum ;/
Ja lubie porzadeczek
no sie robi zbednych tematow..jak przegladam jakies wczeniejsze to normalnie bez sensu..
Dokladnie.
-
rubi67 wrote:Pasia ja powinnam taka diete trzymac, zbieram sie i zbieram do niej i jakos zebrac nie moge ;/
Mam slaba silna wole, ale musze bo za duzo przytylam juz..
mam diete cukrzycowa i nie narzekam na glod po prostu ograniczylam (wyeliminowalam) slodycze i wszystkie smieciowe jedzonko,slodkie napoje,cukry proste,pieczone miesa i jeszcze troche tego.duuuzo warzyw az sie czasem nie chce i zero soli sugeruje sie indeksem glikemicznym i zobaczymy jak to bedzie pod koniec z kilogramami..lekarz mi powiedzial ze 1,5kg w te 3tyg to fajnie...a mnie ostatnio dobilo 3kg wiec.. -
Cześć dziewczyny, ja po wizycie i oczywiście ... chłopak Czyli mój synek będzie miał brata
iśka, MADZIULA13, pasia27, yennefer, xcarolinex, vivien, darijka, иιєиσямαℓиα, Rika, anilorak, maja2024, anetta28, Suzy Lee lubią tę wiadomość