Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... nauczcie sie za mnie ;< takiego mam lenia ;/ zrobilam troche projektu z pracy mgr, zrobilam czesc prezentacji na seminarium, musze zrobic jeszcze kosztorys i sie nauczyc na zaliczenie ;< a zaraz masterchef na tlc i chyba za nic sie nie wezme, bo pozniej maz wroci z kosciola i jedziemy do taty do szpitala i zaraz bedzie 20 i kolacje trzeba robic, leki brac i klasc sie.

A jutro dni chemika u nas. Maz bedzie gral w pilke, jakies druzyny z ich firmy sa porobione i takie zawody sobie robia. Dostalismy wejsciowki juz i karty na jedzenie ;P ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green ale fajnie :-) To jutro extra rozrywka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, tylko przeraza mnie prognoza pogody na jutro: 30 stopni i bezchmurnie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No...jutro ma być masakra...:/
    Ehhh...nie ma co...cały lipiec,sierpień i wrzesień przed nami...jutrzejszy dzień,to taki mały wstęp do piekła :P Damy radę jakoś!
    Najważniejsze,że w upale nie będziemy rodzić,bo ... ja pierdzielę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green uważaj na siebie jutro i dobrze wykorzystaj te karty na jedzenie ;-)

Dddodiii ja słyszałam że lato ma być chłodne ale zobaczymy jak to będzie :-) plus że nie rodzimy w lecie bo ponoć nawet okna na tych porodowkach otworzyć nie.można a i na ubrania ciążowe dużo nie wydamy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooj....chcialabym,żeby bylo chlodne...chciałabym tak ze 24-25 stopni max i słoneczko z chmurkami...a czasem i deszcz...Tak to by bylo idealnie...

binka76 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie idealnie to 25 stopni lekki wiatrem i od czasu do czasu deszczyk.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy tez tak macie jak ja??? Co chwile płacze :D Raz sie śmieje,za chwile cos mnie tak mega wzruszy jak nigdy i same lzy mi lecą :D i tak kilka razy dziennie :D a najlepsza jest ta reklama -nie pamiętam czego...chyba jakiegoś ubezpieczenia,co tam jakis chłopak na końcu przytula takiego maluszka ledwo urodzonego...no ryczę wtedy jak jakas beksa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Oooj....chcialabym,żeby bylo chlodne...chciałabym tak ze 24-25 stopni max i słoneczko z chmurkami...a czasem i deszcz...Tak to by bylo idealnie...

oj dołączam do tych próśb

Rano było słońce, później kolo 14 zachmurzyło się i tak mnie zmulilo że spalam jak nie wiem co. Nawet na obiad nie wstałam.

Jak mnie swędzą cycki i znów urosły, ja nie chce, ja bez tego mam za duże :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 19:42

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie się teraz chmurzy pewnie popada trochę a wcześniej duchota straszna, co to będzie jutro...

dddoodiii, ja tak mammmm... raz się śmieję jak głupia z jakiejś pierdoły, za chwilę płacz bo coś mnie wzruszyło :P jak widzę dzieciaki to szklanka w oczach ^^ a w nerwy wpadam zadziwiająco szybko.

green, bierz się do nauki!:) jak ja się cieszę, że ten mgr już za mną ile z tym zachodu miałam ojoj...

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio rycze bo mnie wszyscy denerwują, a do tego mam ciut stresujący tydzień za sobą
    Dziś oberwało się P i powiedziałam że nie chce z nim gadać i ryczałam....
    A teraz gdy jeszcze godzinę ma być w pracy tęsknie, ale nie powiem o TYm :)

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi płacz pomaga wyładować emocje więc pobeczę i mi lepiej:P lepsze to niż kumulować w sobie :)

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ryczmy laski :D Byle ze wzruszenia...nie ze smutku...
    Ja normalnie dzisiaj nic nie robię :D Nic a nic :D
    A czasem trzeba poleżeć do góry brzuszkiem :D
    A wlasnie!! Trzymacie sie tego,żeby leżeć na tym lewym boku??
    Bo ja tak ciągle leżałam i juz mi się nie chce..no ile można!?! Leze jak mi się podoba...a Wy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zauważyłam że do niedawna , do 4mc leżalam tylko na lewym, nawet żeby było wygodniej zmieniłam kierunek spania- ulożenia glowy na tapczanie, teraz znów wygodniej mi na prawym...

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak jest goraco to co tu robic, zaraz się pot leje ;)

no ja się staram na lewym, ale w nocy muszę na prawy sie przekrecic czasem bo nie moge w jednej pozycji caly czas i w ogóle bym nie usnela :P
    ale na plecach nie leże, bo wczoraj na chwile sie polozylam tak z nogami do gory to maluch tak kopac zaczal ze az sie wystraszylam :|

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie jak ja tez leżę na plecach,to zaraz kopniaki mam :D Ciekawe czemu tak :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy tez tak macie, ze jak siadziecie do kompa, to zaraz Was boli glowa, mdli i wymiotujecie? Cholera no nic na kompie nie moge zrobic, po 30 min juz mi slabo i mnie mdli, jak w pore nie odejde od monitora, to wymiotuje. I tak na raty wszystko robie - po 30 min co jakies 2-3 godziny. Meczy mnie to okropnie.

Co do spania na lewym boku, to ja musze, bo moja prawa nerka jest troche przygniatana :P wiec na prawej stronie tylko chwile zwykle leze, by odciazyc kregoslup :p

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddoodiii, ja stwierdziłam że mu/jej to nie pasuje pewnie więc tak się nie kładę :)

green, nie mam nic z tych rzeczy tylko plecy mnie bolą, brzuch ciągnie czasem, tak to spoko.

ale burza idzie u mnie potężna...mmm będzie chłodekkk :):)

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green ja tak nie mam tylko jak dłużej siedzę to mnie ciągnie w pachwinach aż do krocza taki ucisk, a może na żołądek Tobie coś uciska...

Ja w ogole do spania musze mieć wysoko, kładę złożony koc, poduchę od tapczanu i dopiero zwykłą no i Jaśka :P drugiego w nogi

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miley24 wrote:
    dddoodiii, ja stwierdziłam że mu/jej to nie pasuje pewnie więc tak się nie kładę :)

green, nie mam nic z tych rzeczy tylko plecy mnie bolą, brzuch ciągnie czasem, tak to spoko.

ale burza idzie u mnie potężna...mmm będzie chłodekkk :):)
    Burza? To ode mnie do Ciebie ciągnie :-) u mnie byla zajebista :-) no takie grzmoty,jak w Sylwestra :D Przynajmniej powietrze świeże...
    Jutro przed wentylatorkiem będę leżeć z nogami do góry :P I zjem wszystkie lody!!! :P

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ