plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny... nauczcie sie za mnie ;< takiego mam lenia ;/ zrobilam troche projektu z pracy mgr, zrobilam czesc prezentacji na seminarium, musze zrobic jeszcze kosztorys i sie nauczyc na zaliczenie ;< a zaraz masterchef na tlc i chyba za nic sie nie wezme, bo pozniej maz wroci z kosciola i jedziemy do taty do szpitala i zaraz bedzie 20 i kolacje trzeba robic, leki brac i klasc sie.
A jutro dni chemika u nas. Maz bedzie gral w pilke, jakies druzyny z ich firmy sa porobione i takie zawody sobie robia. Dostalismy wejsciowki juz i karty na jedzenie ;P ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGreen uważaj na siebie jutro i dobrze wykorzystaj te karty na jedzenie
Dddodiii ja słyszałam że lato ma być chłodne ale zobaczymy jak to będzieplus że nie rodzimy w lecie bo ponoć nawet okna na tych porodowkach otworzyć nie.można a i na ubrania ciążowe dużo nie wydamy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy Wy tez tak macie jak ja??? Co chwile płacze
Raz sie śmieje,za chwile cos mnie tak mega wzruszy jak nigdy i same lzy mi lecą
i tak kilka razy dziennie
a najlepsza jest ta reklama -nie pamiętam czego...chyba jakiegoś ubezpieczenia,co tam jakis chłopak na końcu przytula takiego maluszka ledwo urodzonego...no ryczę wtedy jak jakas beksa
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Oooj....chcialabym,żeby bylo chlodne...chciałabym tak ze 24-25 stopni max i słoneczko z chmurkami...a czasem i deszcz...Tak to by bylo idealnie...
oj dołączam do tych próśb
Rano było słońce, później kolo 14 zachmurzyło się i tak mnie zmulilo że spalam jak nie wiem co. Nawet na obiad nie wstałam.
Jak mnie swędzą cycki i znów urosły, ja nie chce, ja bez tego mam za duże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 19:42
-
u mnie się teraz chmurzy pewnie popada trochę a wcześniej duchota straszna, co to będzie jutro...
dddoodiii, ja tak mammmm... raz się śmieję jak głupia z jakiejś pierdoły, za chwilę płacz bo coś mnie wzruszyłojak widzę dzieciaki to szklanka w oczach ^^ a w nerwy wpadam zadziwiająco szybko.
green, bierz się do nauki!jak ja się cieszę, że ten mgr już za mną ile z tym zachodu miałam ojoj...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ryczmy laski
Byle ze wzruszenia...nie ze smutku...
Ja normalnie dzisiaj nic nie robięNic a nic
A czasem trzeba poleżeć do góry brzuszkiem
A wlasnie!! Trzymacie sie tego,żeby leżeć na tym lewym boku??
Bo ja tak ciągle leżałam i juz mi się nie chce..no ile można!?! Leze jak mi się podoba...a Wy? -
nick nieaktualny
-
jak jest goraco to co tu robic, zaraz się pot leje
no ja się staram na lewym, ale w nocy muszę na prawy sie przekrecic czasem bo nie moge w jednej pozycji caly czas i w ogóle bym nie usnela
ale na plecach nie leże, bo wczoraj na chwile sie polozylam tak z nogami do gory to maluch tak kopac zaczal ze az sie wystraszylam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy tez tak macie, ze jak siadziecie do kompa, to zaraz Was boli glowa, mdli i wymiotujecie? Cholera no nic na kompie nie moge zrobic, po 30 min juz mi slabo i mnie mdli, jak w pore nie odejde od monitora, to wymiotuje. I tak na raty wszystko robie - po 30 min co jakies 2-3 godziny. Meczy mnie to okropnie.
Co do spania na lewym boku, to ja musze, bo moja prawa nerka jest troche przygniatanawiec na prawej stronie tylko chwile zwykle leze, by odciazyc kregoslup :p
-
nick nieaktualnygreen ja tak nie mam tylko jak dłużej siedzę to mnie ciągnie w pachwinach aż do krocza taki ucisk, a może na żołądek Tobie coś uciska...
Ja w ogole do spania musze mieć wysoko, kładę złożony koc, poduchę od tapczanu i dopiero zwykłą no i Jaśkadrugiego w nogi
-
nick nieaktualnyMiley24 wrote:dddoodiii, ja stwierdziłam że mu/jej to nie pasuje pewnie więc tak się nie kładę
green, nie mam nic z tych rzeczy tylko plecy mnie bolą, brzuch ciągnie czasem, tak to spoko.
ale burza idzie u mnie potężna...mmm będzie chłodekkku mnie byla zajebista
no takie grzmoty,jak w Sylwestra
Przynajmniej powietrze świeże...
Jutro przed wentylatorkiem będę leżeć z nogami do góryI zjem wszystkie lody!!!