plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny... nauczcie sie za mnie ;< takiego mam lenia ;/ zrobilam troche projektu z pracy mgr, zrobilam czesc prezentacji na seminarium, musze zrobic jeszcze kosztorys i sie nauczyc na zaliczenie ;< a zaraz masterchef na tlc i chyba za nic sie nie wezme, bo pozniej maz wroci z kosciola i jedziemy do taty do szpitala i zaraz bedzie 20 i kolacje trzeba robic, leki brac i klasc sie.
A jutro dni chemika u nas. Maz bedzie gral w pilke, jakies druzyny z ich firmy sa porobione i takie zawody sobie robia. Dostalismy wejsciowki juz i karty na jedzenie ;P ;P -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGreen uważaj na siebie jutro i dobrze wykorzystaj te karty na jedzenie
Dddodiii ja słyszałam że lato ma być chłodne ale zobaczymy jak to będzie plus że nie rodzimy w lecie bo ponoć nawet okna na tych porodowkach otworzyć nie.można a i na ubrania ciążowe dużo nie wydamy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzy Wy tez tak macie jak ja??? Co chwile płacze Raz sie śmieje,za chwile cos mnie tak mega wzruszy jak nigdy i same lzy mi lecą i tak kilka razy dziennie a najlepsza jest ta reklama -nie pamiętam czego...chyba jakiegoś ubezpieczenia,co tam jakis chłopak na końcu przytula takiego maluszka ledwo urodzonego...no ryczę wtedy jak jakas beksa
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Oooj....chcialabym,żeby bylo chlodne...chciałabym tak ze 24-25 stopni max i słoneczko z chmurkami...a czasem i deszcz...Tak to by bylo idealnie...
oj dołączam do tych próśb
Rano było słońce, później kolo 14 zachmurzyło się i tak mnie zmulilo że spalam jak nie wiem co. Nawet na obiad nie wstałam.
Jak mnie swędzą cycki i znów urosły, ja nie chce, ja bez tego mam za duże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 19:42
-
u mnie się teraz chmurzy pewnie popada trochę a wcześniej duchota straszna, co to będzie jutro...
dddoodiii, ja tak mammmm... raz się śmieję jak głupia z jakiejś pierdoły, za chwilę płacz bo coś mnie wzruszyło jak widzę dzieciaki to szklanka w oczach ^^ a w nerwy wpadam zadziwiająco szybko.
green, bierz się do nauki! jak ja się cieszę, że ten mgr już za mną ile z tym zachodu miałam ojoj... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ryczmy laski Byle ze wzruszenia...nie ze smutku...
Ja normalnie dzisiaj nic nie robię Nic a nic
A czasem trzeba poleżeć do góry brzuszkiem
A wlasnie!! Trzymacie sie tego,żeby leżeć na tym lewym boku??
Bo ja tak ciągle leżałam i juz mi się nie chce..no ile można!?! Leze jak mi się podoba...a Wy? -
nick nieaktualny
-
jak jest goraco to co tu robic, zaraz się pot leje
no ja się staram na lewym, ale w nocy muszę na prawy sie przekrecic czasem bo nie moge w jednej pozycji caly czas i w ogóle bym nie usnela
ale na plecach nie leże, bo wczoraj na chwile sie polozylam tak z nogami do gory to maluch tak kopac zaczal ze az sie wystraszylam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, czy tez tak macie, ze jak siadziecie do kompa, to zaraz Was boli glowa, mdli i wymiotujecie? Cholera no nic na kompie nie moge zrobic, po 30 min juz mi slabo i mnie mdli, jak w pore nie odejde od monitora, to wymiotuje. I tak na raty wszystko robie - po 30 min co jakies 2-3 godziny. Meczy mnie to okropnie.
Co do spania na lewym boku, to ja musze, bo moja prawa nerka jest troche przygniatana wiec na prawej stronie tylko chwile zwykle leze, by odciazyc kregoslup :p -
nick nieaktualnygreen ja tak nie mam tylko jak dłużej siedzę to mnie ciągnie w pachwinach aż do krocza taki ucisk, a może na żołądek Tobie coś uciska...
Ja w ogole do spania musze mieć wysoko, kładę złożony koc, poduchę od tapczanu i dopiero zwykłą no i Jaśka drugiego w nogi -
nick nieaktualnyMiley24 wrote:dddoodiii, ja stwierdziłam że mu/jej to nie pasuje pewnie więc tak się nie kładę
green, nie mam nic z tych rzeczy tylko plecy mnie bolą, brzuch ciągnie czasem, tak to spoko.
ale burza idzie u mnie potężna...mmm będzie chłodekkk
Jutro przed wentylatorkiem będę leżeć z nogami do góry I zjem wszystkie lody!!!