Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny... nauczcie sie za mnie ;< takiego mam lenia ;/ zrobilam troche projektu z pracy mgr, zrobilam czesc prezentacji na seminarium, musze zrobic jeszcze kosztorys i sie nauczyc na zaliczenie ;< a zaraz masterchef na tlc i chyba za nic sie nie wezme, bo pozniej maz wroci z kosciola i jedziemy do taty do szpitala i zaraz bedzie 20 i kolacje trzeba robic, leki brac i klasc sie.

A jutro dni chemika u nas. Maz bedzie gral w pilke, jakies druzyny z ich firmy sa porobione i takie zawody sobie robia. Dostalismy wejsciowki juz i karty na jedzenie ;P ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green ale fajnie :-) To jutro extra rozrywka :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie, tylko przeraza mnie prognoza pogody na jutro: 30 stopni i bezchmurnie :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No...jutro ma być masakra...:/
    Ehhh...nie ma co...cały lipiec,sierpień i wrzesień przed nami...jutrzejszy dzień,to taki mały wstęp do piekła :P Damy radę jakoś!
    Najważniejsze,że w upale nie będziemy rodzić,bo ... ja pierdzielę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green uważaj na siebie jutro i dobrze wykorzystaj te karty na jedzenie ;-)

Dddodiii ja słyszałam że lato ma być chłodne ale zobaczymy jak to będzie :-) plus że nie rodzimy w lecie bo ponoć nawet okna na tych porodowkach otworzyć nie.można a i na ubrania ciążowe dużo nie wydamy :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oooj....chcialabym,żeby bylo chlodne...chciałabym tak ze 24-25 stopni max i słoneczko z chmurkami...a czasem i deszcz...Tak to by bylo idealnie...

binka76 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie idealnie to 25 stopni lekki wiatrem i od czasu do czasu deszczyk.

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy Wy tez tak macie jak ja??? Co chwile płacze :D Raz sie śmieje,za chwile cos mnie tak mega wzruszy jak nigdy i same lzy mi lecą :D i tak kilka razy dziennie :D a najlepsza jest ta reklama -nie pamiętam czego...chyba jakiegoś ubezpieczenia,co tam jakis chłopak na końcu przytula takiego maluszka ledwo urodzonego...no ryczę wtedy jak jakas beksa :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Oooj....chcialabym,żeby bylo chlodne...chciałabym tak ze 24-25 stopni max i słoneczko z chmurkami...a czasem i deszcz...Tak to by bylo idealnie...

oj dołączam do tych próśb

Rano było słońce, później kolo 14 zachmurzyło się i tak mnie zmulilo że spalam jak nie wiem co. Nawet na obiad nie wstałam.

Jak mnie swędzą cycki i znów urosły, ja nie chce, ja bez tego mam za duże :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 19:42

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie się teraz chmurzy pewnie popada trochę a wcześniej duchota straszna, co to będzie jutro...

dddoodiii, ja tak mammmm... raz się śmieję jak głupia z jakiejś pierdoły, za chwilę płacz bo coś mnie wzruszyło :P jak widzę dzieciaki to szklanka w oczach ^^ a w nerwy wpadam zadziwiająco szybko.

green, bierz się do nauki!:) jak ja się cieszę, że ten mgr już za mną ile z tym zachodu miałam ojoj...

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja ostatnio rycze bo mnie wszyscy denerwują, a do tego mam ciut stresujący tydzień za sobą
    Dziś oberwało się P i powiedziałam że nie chce z nim gadać i ryczałam....
    A teraz gdy jeszcze godzinę ma być w pracy tęsknie, ale nie powiem o TYm :)

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi płacz pomaga wyładować emocje więc pobeczę i mi lepiej:P lepsze to niż kumulować w sobie :)

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ryczmy laski :D Byle ze wzruszenia...nie ze smutku...
    Ja normalnie dzisiaj nic nie robię :D Nic a nic :D
    A czasem trzeba poleżeć do góry brzuszkiem :D
    A wlasnie!! Trzymacie sie tego,żeby leżeć na tym lewym boku??
    Bo ja tak ciągle leżałam i juz mi się nie chce..no ile można!?! Leze jak mi się podoba...a Wy?

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak zauważyłam że do niedawna , do 4mc leżalam tylko na lewym, nawet żeby było wygodniej zmieniłam kierunek spania- ulożenia glowy na tapczanie, teraz znów wygodniej mi na prawym...

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak jest goraco to co tu robic, zaraz się pot leje ;)

no ja się staram na lewym, ale w nocy muszę na prawy sie przekrecic czasem bo nie moge w jednej pozycji caly czas i w ogóle bym nie usnela :P
    ale na plecach nie leże, bo wczoraj na chwile sie polozylam tak z nogami do gory to maluch tak kopac zaczal ze az sie wystraszylam :|

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie jak ja tez leżę na plecach,to zaraz kopniaki mam :D Ciekawe czemu tak :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy tez tak macie, ze jak siadziecie do kompa, to zaraz Was boli glowa, mdli i wymiotujecie? Cholera no nic na kompie nie moge zrobic, po 30 min juz mi slabo i mnie mdli, jak w pore nie odejde od monitora, to wymiotuje. I tak na raty wszystko robie - po 30 min co jakies 2-3 godziny. Meczy mnie to okropnie.

Co do spania na lewym boku, to ja musze, bo moja prawa nerka jest troche przygniatana :P wiec na prawej stronie tylko chwile zwykle leze, by odciazyc kregoslup :p

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddoodiii, ja stwierdziłam że mu/jej to nie pasuje pewnie więc tak się nie kładę :)

green, nie mam nic z tych rzeczy tylko plecy mnie bolą, brzuch ciągnie czasem, tak to spoko.

ale burza idzie u mnie potężna...mmm będzie chłodekkk :):)

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    green ja tak nie mam tylko jak dłużej siedzę to mnie ciągnie w pachwinach aż do krocza taki ucisk, a może na żołądek Tobie coś uciska...

Ja w ogole do spania musze mieć wysoko, kładę złożony koc, poduchę od tapczanu i dopiero zwykłą no i Jaśka :P drugiego w nogi

• nick nieaktualny

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miley24 wrote:
    dddoodiii, ja stwierdziłam że mu/jej to nie pasuje pewnie więc tak się nie kładę :)

green, nie mam nic z tych rzeczy tylko plecy mnie bolą, brzuch ciągnie czasem, tak to spoko.

ale burza idzie u mnie potężna...mmm będzie chłodekkk :):)
    Burza? To ode mnie do Ciebie ciągnie :-) u mnie byla zajebista :-) no takie grzmoty,jak w Sylwestra :D Przynajmniej powietrze świeże...
    Jutro przed wentylatorkiem będę leżeć z nogami do góry :P I zjem wszystkie lody!!! :P

‹‹ 8 9 10 11 12 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ