plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUważaj na siebie...
Mnie to juz wszystko boli Łydka,bo mięsień naderwałam ,lopatka-nie wiem od czego...i ... miejsce nad dupcia-boli juz drugi tydzien,ale juz sie przyzwyczailam...chyba cos mi tam uciska...Ale co tam...
Jeszcze tyle bólu przede mna,ze to to tam maly pikulek Ale wiecie co? Czasem jak wstaje,to hak stara babuszka... Jecze,stękam... Na wózek sie nadaje
Binka a gdzie Cie boli? -
wybraliśmy się na festyn, a tam huk, tłum i duchota i oczywiście wszechobecny smród papierosowy. i jednak poszliśmy do drugiego parku pokarmić kaczki
dddoodiii, mmm ale smaka robisz teraz mi się chce galaretki ! jutro będzie na deser :]
green, to coś z nerkami miałaś?
generalnie jak coś poważnego to lepiej wziąć leki, ale ja to nawet z nospa ostrożnie. biore zuravit caly czas bo z pecherzem cos mi sie zaczelo kiedys robic ale przeszlo od razu antybiotykow nie dostalam
binka76, oby Cie nie dopadło znowu. a jakie te objawy masz? to chyba bolesne bardzo jest?
jeszcze starszą gdzieś wyprawcie i bedziecie mieli chate wolnądddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiley24 wrote:wybraliśmy się na festyn, a tam huk, tłum i duchota i oczywiście wszechobecny smród papierosowy. i jednak poszliśmy do drugiego parku pokarmić kaczki
dddoodiii, mmm ale smaka robisz teraz mi się chce galaretki ! jutro będzie na deser :]
generalnie jak coś poważnego to lepiej wziąć leki, ale ja to nawet z nospa ostrożnie. biore zuravit caly czas bo z pecherzem cos mi sie zaczelo kiedys robic ale przeszlo od razu antybiotykow nie dostalam
binka76, oby Cie nie dopadło znowu. a jakie te objawy masz? to chyba bolesne bardzo jest?
jeszcze starszą gdzieś wyprawcie i bedziecie mieli chate wolną -
nick nieaktualnyTak jak wtedy jakbym miała w pośladku skurcz taki bolesny , ale pośladki niespięte i ten ból idzie aż do kolana w tylnej części nogi, ale każdy może czuć inaczej.
Mnie kiedyś to dorwało w pracy i wtedy zastrzykami rozpędziłam ,a teraz.... tylko fizykoterapia i okłady na bolące miejsca.
Jak mi nie przejdzie w pn idę do lekarza ogólnego.
Ja od dwóch dni jestem maniaczką lodów, dziś w dzień dobry TVN było też o lodach, chyba muszę po miksować soki i mrozić
Oj dziewczyny, zdrowia nam i dzieciaczkom życzę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 czerwca 2015, 22:07
-
nick nieaktualnyAjjj...Binka...mialam cos podobnego,tyle ze w plecach na dole mnie bolalo...Straszny bol..nie mogłam chodzić...Ale przeszlo na szczęście...Tobie tez przejdzie,tylko juz nie lataj tyle-ODPOCZYWAJ MI!! Bo na dupsko!!
Lody...mmm...Strasznie duzo kalorii mają A tak kocham...I tak szybko sie je...
Nie wiem jak u Was,ale u mnie fajnie pada:-) Leze w łóżku i słyszę deszczyk...uwielbiam to...także do jutra moje dziewczynki Fajnie,ze jestesmy tu razem:-) Mam nadzieje,ze będziemy razem do konca i później PO A jeszcze na końcu cala nasza ekipa gdzies sie spotka...na lodach -
nick nieaktualnyFajnie by było, później wiedzieć co u naszych maluszków.
Ja dziś pierwsza...
Ale przez ten ból nie mogłam dobrze leżeć. Niby nie jest ostry ,ale tak jak mówią jak ćmienie zęba, dokucza i jest bardziej denerwujące niż ostry ból.
Mój wczoraj przebąkiwał o ślubie w październiku/listopadzie, myślałam że go dość dobrze zbyłam. Ech ,ale moja Natalia powiedziała że by była szczęśliwa gdyby mogła legalnie powiedzieć o nim że jest ojczymem, młodsza też. -
nick nieaktualnyMi mój na razie nic nie bąka o ślubie Ale to super,że dziewczynki tak podchodzą do tego Mądre córeczki
Dzisiaj miałam straszny sen:-( Snilo mi sie,ze serduszko przestało bić i miałam chodzić z martwym dzieckiem kilka dni w brzuszku To chyba przez ten lęk,który mam...ze tak się właśnie stanie...Nie no najgorszy sen jaki w zyciu miałam... -
nick nieaktualnyMiley24 wrote:wybraliśmy się na festyn, a tam huk, tłum i duchota i oczywiście wszechobecny smród papierosowy. i jednak poszliśmy do drugiego parku pokarmić kaczki
jeszcze starszą gdzieś wyprawcie i bedziecie mieli chate wolną
To mnie wnerwia wlasnie, ze wszyscy pala. I przy dzieciach i w ogole - glupota totalna. Ale nic nie mozemy z tym zrobic ;/
Mialam kolke nerkowa wywolana zastojem moczu. Bo malenstwo mi naciska na nerki, brzuch slabo rosnie, a Kornelcia rosnie tak, jak trzeba i bez przerwy mam problemy z ukladem moczowym. Od tej kolki dostalam skurczy, szyjka zmiekkla, skrocila sie i dostalam kupe lekow. Balam sie brac nospe forte 3x1 ale lepiej teraz nie urodzic... wiec biore.
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Mi mój na razie nic nie bąka o ślubie Ale to super,że dziewczynki tak podchodzą do tego Mądre córeczki
Dzisiaj miałam straszny sen:-( Snilo mi sie,ze serduszko przestało bić i miałam chodzić z martwym dzieckiem kilka dni w brzuszku To chyba przez ten lęk,który mam...ze tak się właśnie stanie...Nie no najgorszy sen jaki w zyciu miałam... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie tam...głupi sen...w ogole nie będę o tym myśleć,bo w ogole ostatnio mam nienormalne sny...
Dzisiaj wypilam kawke z 1 łyżeczki...tak mnie nosi,ze zaraz zacznę latać nad ziemią
Tak Se myślałam,ze zadzwonie jutro do Gina co z tą opryszczką w nochalu...Zapytam czy to faktycznie takie groźne i ze pewnie będę jeszcze miała ją nie raz...Zobaczymy co powie...
W ogóle,to tyle wydatków mam w tym msc,ze na życie to mi tak Malo zostało,ze szkoda gadać...a ja sukienki sobie ciazowe chciałam kupic...chociaż używane ...
Kurde! Gin kosztuje,połówkowe kosztuje,jeszcze jakies badania w tym msc,imieniny mamy,imieniny "teściowej", karma dla psa...no normalnie zygac sie chce... Bieda z nędzą... -
nick nieaktualnyo kasie nic nie mów, a moje starsze dziecko jeszcze zapomniało powiedzieć że w marcu dostała mandat za bilet, ech no i bała się powiedzieć i teraz jest uwaga 190,50 zł do zapłacenia. Gdyby powiedziała od razu byłoby 126,50zł. Nie wspomnę że jedzie sama przez całą Polskę (Gdynia-Jarosław) wiec wybrałam sypialniany wagon to 118zł, teraz jeszcze powrót no i trzeba dać w kieszeń.O remoncie nie wspomnę, a i młodsza jeszcze jest...Dla niej kombinuje miejscowe wakacje półkolonie czy coś w tym stylu, to taniej a czekam na info czy w klubie będą darmowe, finansowane przez Miasto i Park Naukowo Technologiczny. w zeszłym roku były super, mieli różne warsztaty.
Co do snów kiedyś czytałam że kobieta w ciąży własnie przez sny wyraża swoje emocje, obawy. Jest to forma rozładowania ich więc nieb ujmy się ich.
Sukienkę kupiłam sobie w lumpie, taką w formie namiotu, odcinaną pod biustem, nieciążową. -
nick nieaktualnyJa dzisiaj w lidlu kupilam sukieneczke za 27 zl, nie ciazowa, ale taka luzna, ze spokojnie na cale wakacje starczy. Wrzuce Wam pozniej fotke kupilam jeszcze dwupak bluzeczek na ramiaczkach, takich bokserek zwyklych za 22 zl i jeszcze bluzeczke taka zwiewna ale sukienek to musze sobie nakupic-bo sa najwygodniejsze
A o wydatkach nic nie mowcie - u nas tez leki, wizyty, witaminki, badania, to wszystko kosztuje. A na nfz to przykro mi - nie mam czasu by spedzic caly dzien w kolejce, by wypisali mi skierowanie na badania (z wielka laska oczywiscie) i jeszcze kolejny dzien w kolejce by te badania zrobic - w dupie mam. Wole zaplacic i miec raz dwa zrobione wszystko. -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny
To jest przykre że żeby w ciąży nie siedzieć w tych przepełnionych, sory że to napisze często śmierdzących poczekalniach bo dużo jest ludzi starszych, którzy robią sztuczny tłum i jak mają wizytę na 8 to są już o 5, trzeba chodzić prywatnie a nawet jak się pójdzie odstoi swoje po jakieś skierowanie to często okazuje się że na badanie trzeba czekać tydzień a prywatnie masz od ręki.
Ja jakbym teraz nie siedziała na zwolnieniu i jeździła do pracy, tankowała samochód bo nie mam możliwości jeżdżenia busem żeby było taniej to też nie byłoby ciekawie dołączając do tego wizyty, badania, kupienia sobie czegoś bo niestety w ubrania z przed ciąży to jeszcze sobie poczekają dobrze, że jest lato i można sobie kupić jakaś sukieneczkę i w niej śmigać
Green właśnie patrzę gazetkę z lidla i widzę długie sukienki za 39 złWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 13:39
-
nick nieaktualnyOgladalam te dlugie wlasnie, nawet mialam na biala ochote. Ale jednak nigdy w dlugich nie chodzilam i stwierdzilam, ze przemysle zanim kupie
Wiecie co mam dzis na obiad? Gotowanego kalafiora ze swiezymi pomidorami i z bulka tarta mniam a Wy co dzisiaj jecie? ;> -
nick nieaktualnyMY własnie po: mlode z koperkiem + schabowy + sałatka taka podobna do tamtej na zdjęciu . Wszystkiego po troszku bo nie chce się jeść.
Na deserek czekają truskawki, dla każdego w dowolnej kompozycji, ja sobie zjem ze śmietaną 12 ale bez cukru.
Mam dziś taki senny, marudny dzień ,że strach, nie wiem sama co mam ze sobą zrobić, chyba brak słońca doskwiera. Niby ciepło ,ale pochmurno, taka ciężka pogoda , barowa. -
nick nieaktualnyJa mam taką spódnice długa (tak jak na gazetce w LIDL) z tymi gumkami w pasie, ale kupiłam sobie w zeszłym roku. Fajnie mi się w niej chodzi
Od 18.06 mają być sukienki na ramiączkach
http://www.lidl.pl/pl/oferta.htm?action=showDetail&id=37829Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2015, 14:15
-
nick nieaktualnyBylam w ciucholandzie Kupilam 6 ciuszków takie zajebiste!!! Cieple śpioszki,czapeczkę w serduszka,spodnie z Prosiaczkiem,extra komplet bluzka ze spodniami fiolet z różem,body mega różowe z serduszkami i wiecie ile dałam?? 13zl!!!!!! Gdzybym kupiła we wtorek lub środę,to za 5zl to wszystko Ale czy by wytrzymalo...Ale juz tak śliczne,ze no nie wyrabiam!!! Szaleństwo
A i sukienkę znalazłam na OLX za 30zl HappyMum prawie nowa jutro ja odbieram i jeszcze jedna jest za 15zl tez odcinana pod biustem,tylko boje sie,ze za duza...ale za 15zl...pffff...
Jeszcze od koleżanki dostaje kolejna pakę ciuszków dzisiaj Jezu co za dzień -mega ciuchlandowybinka76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnygreen wrote:Ogladalam te dlugie wlasnie, nawet mialam na biala ochote. Ale jednak nigdy w dlugich nie chodzilam i stwierdzilam, ze przemysle zanim kupie
Wiecie co mam dzis na obiad? Gotowanego kalafiora ze swiezymi pomidorami i z bulka tarta mniam a Wy co dzisiaj jecie? ;> -
nick nieaktualny