plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA co tam wiek! Wiek jest nieważny Dla mnie możesz miec 90 lat,a czuć sie i wyglądać na 20-to sie nie liczy Ja juz nawet zapominam czasem ile ja mam lat:-) zatrzymałam się na 25 i niech tak zostanie
A dzisiaj znowu miałam chory sen...Ze byłam siku a tam leciały ze mnie skrzepy krwi...ja pierdole-nie wiem co to ma byc,ale jeszcze trochę i na łeb dostanę...
Chyba za bardzo przejmuje sie badaniem w środę...Za duzo się naczytałam... -
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny taka super pogoda do spania brak słońca lekki deszczyk i dopiero wstalam:-)
Binka duże masz już dzieci
Green Ty to się masz z tymi wymiotami ale szybko zleci i zaraz Kornelia będzie z Tobą.
Dddodiii dobrze ze juz środa niedaleko i będziesz mogła spać spokojnie niczym się nie denerwować.
A ja wczoraj byłam na zakupach kupiłam sobie w reserved sukienkę i granatowy kombinezon a ten kombinezon fajna sprawa nic w brzuszek nie ciśnie i nawet fajnie wygląda
Ja dzisiaj sobie robię leniwy dzień jakiś film i łóżko -
dzień doberek
wreszcie chłodek mmm i wreszcie dobrze spałam ^^
binka76, jakie słodziaki no i ja juz zobaczylam te malenstwa i lzy w oczach (wzruszenie oczywiscie )
dddooddiii, ja wiem coś o tym nabijaniu sobie łba, potem sie śni, ale nie sprawdza, najlepiej nie myśl o tym puść w niepamięć ja też jestem masakryczna panikara i przejmuje się na zapas, ale mąż mnie stopuje dobrze że jemu tak nie odwala hehe
green, ja wcześniej też tak mialam, że zawsze w poniedzialek czulam sie najgorzej i wymiotowalam...ale uznalam, że to przez żarełko "słabszej jakości" jakim się w weekend mam w zwyczaju raczyć
Caramel leniuchuje, a do mnie dzisiaj mama przyjeżdża na urlop ją wygonili, ciekawe czy na dłużej nie zostanie
a propos mamuś, zapomnieliśmy ostatnio z M o imieninach teściowej (jego mamy) .... ups.... jakaś obrażalska nie jest, ale mężowi wczoraj marudziła, że zadzwonił do niej wtedy i zamiast życzeń usłyszała pytanie czy kupiła już materac w Biedronce ^^ ehhh -
nick nieaktualnyNo to zakupki udane Wszystkie się powoli okupujemy
Ja dzisiaj tez pełen relax. Noc nie robię -odpoczywam,a pogoda fantastyczna Tak moze być
No...juz pojutrze...coraz bardziej sie denerwuje i nie wierze,ze tak szybko zleciało..jeszcze niedawno marudziłam,ze jeszcze cale 3i pół tygodnia,a to juz pojutrze...Co ma byc to będzie...
Tak sie dziwnie jak na okres czuje czy cos w ten deseń...Ale kopniaczki daje od 9 rano,wiec chyba jest ok...
Dzisiaj tez sobie pospałam...
Jeszcze mój siedział przed kompem do drugiej i przyszedł do łóżka i dobieral sie do mnie..o drugiej kurde w nocy! A ja smacznie spałam,ale obudził mnie oczywiście,no ale niestety-nic z tego:-) bo zaraz znowu zasnęłam hahaha:D
Wczoraj dostałam mate edukacyjną od koleżanki -fajna rzecz Jest taka mata,a nad nią takie dwa pałąki,na których wiszą zabaweczki...jakies gryzaczki,grzechotki,misie -
nick nieaktualny
-
ja też czuję się dziwnie właśnie, jakoś tak spięta w podbrzuszu, ale to jak chodze. kopiorki mocniejsze, pierwszy raz dzisiaj miałam okazję zaobserwować ruszający się brzuch
o to maluch już będzie się miał czym bawić
ja o drugiej w nocy zaatakowana to też bym usneła natychmiast to nawet nie ma szans jeszcze bym nerwa miała, że mnie obudzono perfidnie :] hehedddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to ja z zakupów
W lumpie dorwałam nawet dobrej firmy i jakościowo 3 koszule dla mojego P w cenie haha śmiesznej razem 11zł
Dla siebie sukienkę krotką i bluzeczkę na ramiączkach, oraz prześliczny szlafroczek z Kubusiem Puchatkiem rozm 0-3, choć obiecywałam że nic nie kupie.
Na obiad botwinkę.... już mi ślinka cieknie
No duże duże mam te dzieci, hehe bo ja stara już jestem (38lat)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 12:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBinka piekna kobieto, Twoje cory to laski normalnie
Dddodiii, spokojnie, do srody juz niedaleko ja mam tez w srode wizyte. Ide na 17:00, wiec tez trzymajcie kciuki. Dzisiaj powtarzalam badania moczu - oby byly lepsze - zurawine wlewam w siebie litrami.
A krzywa cukrowa tez mnie czeka, ale czy sie porzygam, czy nie - jest mi to juz bez roznicy ... najwyzej zrobie jeszcze raz. Wymioty towarzysza mi od poczatku, wiec nie sa mi straszne :p -
nick nieaktualnytak myślę i myślę...
26 mój tato ma imieniny - nie mam pomysłu na prezent
12.07 jesteśmy zaproszeni na chrzciny, jako zwykli goście, ale od nich po Martynce dostaniemy sporą wyprawkę, kurcze, kasę zapowiedzieli że nie chcą nawet widzieć, są to ludzie skromni choć zamożni i tu hmmm znowu zastanawiam się
Widziałam piękny album, taki zdobiony, ale to troszkę mało, bym chciała coś fajnego -
nick nieaktualnyŚwietny pomysł z tym tortem pampersowym, widziałam takie już gotowe w tesco
Mam pytanie co do tego testu glukozy czy któraś z was się orientuje czy w luxmedzie wynik jest w ten sam dzień? Bo bym sobie wszystko jednego dnia załatwiła bo wizytę mam 2 lipca, przed wizytą mam echo serduszka małego a rano zrobiłabym glukozę.
u mnie na obiad dzisiaj spagetti nie mam jakoś weny, sama zjadłam sobie makaron z białym serem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 15:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny