plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWyglalam dzisiaj kanapke w kfc:p juz drugi raz w zyciu :p i stwierdzilam, ze zagram o ekstra pensje w lotku, skoro mam tyle szczescia :p wlasnie wracam z lbn z zajec. Bylismy jeszcze w smyku mega store - ogromniasty jest. Maz jak wpadl tam, to wszystko chcial kupic, juz lozeczko chcial pakowac, wanienke, spacerowke, przewijak i stelaz do wanienki losie. Poszedlby sam i by wykupil pol sklepu, ja nie wiem ;p
Dddodiii, zdroweczko naszych dzieci jest najwazniejsze w ogole dziewczyny, jak macie na imie?dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
green, w smyku to mnie też by szał zakupów ogarnął, wszystko kusi, szkoda że ceną już nieszczególnie :} jak to mówią, żeby wygrać trzeba grać ja wygrałam w życiu tylko Cheetosy i Big Milkow parę, a i jeszcze na loterii jakiś płyn do kibla. a do kasy to wcale szczęścia nie mam kurde -,-
ja się zwę Milena
zajsonek, ja dopiero widziałam, a już bym mogła znowu hehe
czy któraś z Was też ma tak, że jak zje, wypije ogólnie napełni żołądek to ją ciśnie? ja to się czuję jak balon i oddychanie mi to utrudnia, tylko na leżąco jest ulga ...
green lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDoberek
Też właśnie wstałam.
Ja już nie wiem , ale tak malo jem a waga idzie do góry jak nie wiem, jestem na to zła,ale z drugiej strony, no coż nie chce aby źle wpłynęło na dziecko, więc też nic zbytnio nie robię. Chętnie bym pochodziła na basen, ale zajęcia z gimnastyki już się kończą bo to wakacje zaraz a i bym musiała strój wieloryba mieć
Dziewczyny moje poszły do szkoły,a ja zaraz ide pakować kolejny karton "kuchni" z segregacją, to może się przydać a to spakować...
Mój pojechał do swojej mamy zawieść to o co prosiła w zamian przywiezie mi kuchenkę elektryczną 1palnikową - czas organizować zaplecze kuchenne. No i dzis zaplanowałam zrobienie mielonego "do sloika" później będę tylko wyciągać gotowce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2015, 08:19