plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz wydaje mi sie, ze lepiej. Nawet zaczal sie ruszac, wstaje, siada sam. Bo tate leczyli na korzonki, a okazalo sie, ze to dyskopatia jakas. Tak lekarz rodzinny i neurolog leczyli:/ a w szpitalu sie okazalo dopiero co dolega:/ ale moze obedzie sie bez operacji... oby.
-
witam w kolejnym gorącym dniu a rano było tak brzydko...
u mnie leniwa niedziela karkówka upieczona w piekarniku bo nie ma jak grila zrobic bu ;( chyba że na balkonie
dddoodiii, sny podobno biora się właśnie z tego ze czegos sie boisz ;p i Ci sie sni, takze spoko nie martw sie. ja tez sie "na ciuchy" wybieram moze sobie cos upatrze, może nawet maluchowi. to jest dobra opcja z tymi ciucholandami, raz trafilam na 2 nowe tuniki przecudne z metkami z jakichs tam H&Mów czy coś w tym stylu
binka76, i jak się masz?
tak pisałyscie o wydatkach...mi się wydaje ze kupuje same najpotrzebniejsze rzeczy, promocji sie szuka, oszczednosci tu i tam a i tak tyle kasy idzie nam na zycie ze cos strasznego juz nawet nie wliczam w to lekarza i calej reszty z tym zwiazanej. chyba kupie skarbonke specjalna "na bobasa" i zaczniemy skladac za kazde przeklenstwo 5 zeta do świnki ^^ maz jak jezdzi po Warszawie to tyle sie tego sypie, ze az zal nie skorzystac
-
nick nieaktualnyDziś czuje tylko że boli ,ale nie jest to aż tak uciążliwe, wystarczy dobrze ułożyć się ,ale jutro idę zarejestrować do ogolnego, bo mi nawet chyba zabraknie Euthyroksu do wizyty u endokrynologa, a ostatni wynik ciut mi się nie podoba, nie ma tragedii ,ale moze warto zwiększyć.
Co do skarbonki, kiedyś pracowałam w małym sklepie , tam spotkałam panią która kupuje sobie co roku skarbonke, taką metalową, be możliwości podbierania i tam wrzuca przynajmniej co 2gi dzień 5tkę albo dwie i te 2jki duże. Potrafi z tego raz do roku wybrać sie na wakacje :)Więc może tak na bobasa.... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGreen jaki Ty masz malusi ten brzuszek
A ja sie zaczynam martwic,bo mi tak nagle urósł...musze nowe zdjęcie walnąć...
Wlasnie wyczytałam,ze jak szybko brzuch rosnie,do tego macica jest napięta,to moze być wielowodzie...Mam taki brzuch jak moja koleżanka w 31 tygodniu
Ona tez ma wiecznie napięty -mowi,ze wszystko czuje jak ma naciągnięte...tak samo ja czuje... Masakra...tak mi do przodu idzie... -
nick nieaktualnyDddodiii, spokojnie, brzuszki roznie rosna dziecko na pewno zdrowe, wod tez na pewno masz w normie ale ja tez czasem czuje, jakby byl napiety, takze spokojnie. Na pewno wszystko jest ok
A my zawiezlismy tacie boczek, kielbase, karczek, pieczony chlebek z maslem czosnkowym, dla tych jego wspolcierpiacych tez - bo jak tata nie mogl chodzic, to mu nosili wszystko co potrzeba, jak chcial sprobowac isc, to mu balkon zalatwili i asekurowali, jak chodzil, takze i oni zadowoleni hehe -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRadosc byla ogromna jeszcze dzwonil i dziekowal za takie dobroci
A przed momentem mojej mamy kolezanka z pracy przywiozla 15kg truskawek same czerwone, piekne, pachnace ah zaraz sobie zrobie koktajl
Dddodiii, nie martw sie brzuszkiem - widzisz, ja bym chciala miec juz na tyle widoczny, by obcy ludzie zwracali uwage. Chcialabym, by Kornelcia miala wiecej miejsca, by mi nerek nie gniotla itp. -
nick nieaktualnyJeszcze urośnie-tym się nie martw...Ja właśnie dałam nowe zdjęcie i zastanawiam się...czy to ja czy nie ja :p Matko jaki brzuch...nie wierzę...
15 kilo??????????????? ja pierdziele normalnie...wiesz co mi do głowy przyszło?
Żeby je zmiksować + trochę cukru i zamrozić i pycha lody będą!! te wiesz...takie co zawsze były - takie przepyszne...nie pamiętam jak się nazywały...I jak zamrozisz,to się nie zepsują
Ja dzisiaj znowu 1,5kg kupiłam...
15kilo truskawek...ja jebie...
green, binka76 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiesz co, Twoj brzusio nie jest duzy - jest po prostu ulozony jakby nizej, a moj jest rozciagniety od samych cyckow ;p dlatego moze masz wrazenie, ze jest duzy. Choc na moje oko, to do duzego to jeszcze Ci sporo brakuje kochana
Wlasnie chwile odpoczne i zaraz z mama zabierzemy sie za robienie dzemow, troche zmiksujemy i wlasnie pomrozimy, zmiksujemy i wypijemy koktajle i zostawimy troche na surowo zeby jesc i na pewno jutro bede sie opychac kluskami z truskawkami. 15 kg to sporo, fakt:D jeszcze pierogow nalepimy ah:p kocham czerwiec za truskawki -
nick nieaktualnyNo ja się zawsze wszystkim przejmuję Binka wiesz? Martwię się o wszystko i o wszystkich...
A właśnie nie wiem czy tak powinien wyglądać brzuch w ciąży jak u mnie...Jakiś taki do przodu bardzo...Może macicę mam już jak arbuz,a raczej dwa...
No jest duży-szybko urósł...
A jeszcze jak się najem arbuzem,albo truskawami!!!! To jest dopiero masakra-wtedy włąśnie po całosci jest jak balon-od góry do dołu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGreen Masz ty z tymi wymiotami, połóż się odpocznij, może przejdzie
Kawkę wypije,śniadanko dokończę, pościele i ruszę się...
Oglądam stare zdjęcia...
To moja Natalia 24.07.1999
A To Weronika 02.05.2003
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 09:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny