Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Łooooojjjjoooojjjjoooojjjj....to tata to będzie wcinać,aż mu się uszy będą trzęsły :-) A jak zdrowie taty? Pozdrów go od Nas wszystkich :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz wydaje mi sie, ze lepiej. Nawet zaczal sie ruszac, wstaje, siada sam. Bo tate leczyli na korzonki, a okazalo sie, ze to dyskopatia jakas. Tak lekarz rodzinny i neurolog leczyli:/ a w szpitalu sie okazalo dopiero co dolega:/ ale moze obedzie sie bez operacji... oby.

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 14 czerwca 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam w kolejnym gorącym dniu :) a rano było tak brzydko...

u mnie leniwa niedziela :P karkówka upieczona w piekarniku bo nie ma jak grila zrobic bu ;( chyba że na balkonie :)

dddoodiii, sny podobno biora się właśnie z tego ze czegos sie boisz ;p i Ci sie sni, takze spoko nie martw sie. ja tez sie "na ciuchy" wybieram moze sobie cos upatrze, może nawet maluchowi. to jest dobra opcja z tymi ciucholandami, raz trafilam na 2 nowe tuniki przecudne z metkami z jakichs tam H&Mów czy coś w tym stylu

binka76, i jak się masz?

tak pisałyscie o wydatkach...mi się wydaje ze kupuje same najpotrzebniejsze rzeczy, promocji sie szuka, oszczednosci tu i tam a i tak tyle kasy idzie nam na zycie ze cos strasznego :\ juz nawet nie wliczam w to lekarza i calej reszty z tym zwiazanej. chyba kupie skarbonke specjalna "na bobasa" i zaczniemy skladac :D za kazde przeklenstwo 5 zeta do świnki ^^ maz jak jezdzi po Warszawie to tyle sie tego sypie, ze az zal nie skorzystac :D

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś czuje tylko że boli ,ale nie jest to aż tak uciążliwe, wystarczy dobrze ułożyć się ,ale jutro idę zarejestrować do ogolnego, bo mi nawet chyba zabraknie Euthyroksu do wizyty u endokrynologa, a ostatni wynik ciut mi się nie podoba, nie ma tragedii ,ale moze warto zwiększyć.

Co do skarbonki, kiedyś pracowałam w małym sklepie , tam spotkałam panią która kupuje sobie co roku skarbonke, taką metalową, be możliwości podbierania i tam wrzuca przynajmniej co 2gi dzień 5tkę albo dwie :) i te 2jki duże. Potrafi z tego raz do roku wybrać sie na wakacje :)Więc może tak na bobasa....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio zauważyłam że lamią mi się paznokcie, do tej pory dlugie twarde i bez problemów. Tak sobie myslę chyba czas pić wapno, tym bardziej że nie przepadam za przetworami mlecznymi

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green jaki Ty masz malusi ten brzuszek :-)
    A ja sie zaczynam martwic,bo mi tak nagle urósł...musze nowe zdjęcie walnąć...
    Wlasnie wyczytałam,ze jak szybko brzuch rosnie,do tego macica jest napięta,to moze być wielowodzie...Mam taki brzuch jak moja koleżanka w 31 tygodniu :/
    Ona tez ma wiecznie napięty -mowi,ze wszystko czuje jak ma naciągnięte...tak samo ja czuje... Masakra...tak mi do przodu idzie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dddodiii, spokojnie, brzuszki roznie rosna :) dziecko na pewno zdrowe, wod tez na pewno masz w normie :) ale ja tez czasem czuje, jakby byl napiety, takze spokojnie. Na pewno wszystko jest ok :)

A my zawiezlismy tacie boczek, kielbase, karczek, pieczony chlebek z maslem czosnkowym, dla tych jego wspolcierpiacych tez - bo jak tata nie mogl chodzic, to mu nosili wszystko co potrzeba, jak chcial sprobowac isc, to mu balkon zalatwili i asekurowali, jak chodzil, takze i oni zadowoleni hehe :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i co tata na te kiełbachy? Cieszył się pewnie na maxa :-)
    Wiem,ze roznie rosną,ale mój jest taki...nabity jakiś czy cos...
    Dowiem sie w środę wszystkiego,ale jak on ma tak rosnąć,to ja pierdole...Bede wyglądać jak z piłką do ćwiczeń :/

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Radosc byla ogromna :D jeszcze dzwonil i dziekowal za takie dobroci :P

A przed momentem mojej mamy kolezanka z pracy przywiozla 15kg truskawek <3 same czerwone, piekne, pachnace ah :) zaraz sobie zrobie koktajl :P

Dddodiii, nie martw sie brzuszkiem - widzisz, ja bym chciala miec juz na tyle widoczny, by obcy ludzie zwracali uwage. Chcialabym, by Kornelcia miala wiecej miejsca, by mi nerek nie gniotla itp.

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze urośnie-tym się nie martw...Ja właśnie dałam nowe zdjęcie i zastanawiam się...czy to ja czy nie ja :p Matko jaki brzuch...nie wierzę...
    15 kilo??????????????? ja pierdziele normalnie...wiesz co mi do głowy przyszło?
    Żeby je zmiksować + trochę cukru i zamrozić i pycha lody będą!! te wiesz...takie co zawsze były - takie przepyszne...nie pamiętam jak się nazywały...I jak zamrozisz,to się nie zepsują:)
    Ja dzisiaj znowu 1,5kg kupiłam...
    15kilo truskawek...ja jebie...:D

green, binka76 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii :) Ty sie chyba zbyt mocno o wszystko martwisz :) - odpuść troszkę, spokojniej. Moja tęściowa mówi spokojna matka spokojne dziecko

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiesz co, Twoj brzusio nie jest duzy - jest po prostu ulozony jakby nizej, a moj jest rozciagniety od samych cyckow ;p dlatego moze masz wrazenie, ze jest duzy. Choc na moje oko, to do duzego to jeszcze Ci sporo brakuje kochana ;)

Wlasnie chwile odpoczne i zaraz z mama zabierzemy sie za robienie dzemow, troche zmiksujemy i wlasnie pomrozimy, zmiksujemy i wypijemy koktajle i zostawimy troche na surowo zeby jesc i na pewno jutro bede sie opychac kluskami z truskawkami. 15 kg to sporo, fakt:D jeszcze pierogow nalepimy ah:p kocham czerwiec za truskawki :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja się zawsze wszystkim przejmuję Binka wiesz? Martwię się o wszystko i o wszystkich...

A właśnie nie wiem czy tak powinien wyglądać brzuch w ciąży jak u mnie...Jakiś taki do przodu bardzo...Może macicę mam już jak arbuz,a raczej dwa...
    No jest duży-szybko urósł...
    A jeszcze jak się najem arbuzem,albo truskawami!!!! To jest dopiero masakra-wtedy włąśnie po całosci jest jak balon-od góry do dołu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a my własnie po dłuższym spacerku

Fajny masz brzusio, piłeczkę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2015, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piłeczkę :D no właśnie piłeczka...
    Ja ide spac...coś późno dzisiaj...Kurde arbuz mi na brzuchu ciąży :/
    Jutro ma być juz chłodniej...ufff...w ogóle do czwartku ma byc fajnie,a potem znowu żar z piekła rodem...
    Dobranoc dziewczynki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobry dzień wszystkim

Ja dziś muszę iść do lekarza bo i ethyroksu zabraknie na tyg do wizyty u endokrynologa.
    Musze iść kupić z dwie białe koszule do pracy dla P, moze wpadne do lumpka, tylko cały czas zastanawiam sie co na obiad...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.

Ja tradycyjnie co poniedzialek wymiotuje - takze dzis nie moglo byc inaczej.
    W dodatku jest okropna burza :/

Binka udanego dnia zycze i owocnych zakupow:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green Masz ty z tymi wymiotami, połóż się odpocznij, może przejdzie

Kawkę wypije,śniadanko dokończę, pościele i ruszę się...
    Oglądam stare zdjęcia...
    To moja Natalia 24.07.1999
    315fs6o.jpg
    nv1gzd.jpg
    A To Weronika 02.05.2003
    4p1n4.jpg
    6dxsow.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 09:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeeeeejjjjj jaki slodziaszek!!!!! Ale bym wytuliła!!!!! Maleńka Natalka...

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to ja z Moim P
    Dwa grubasy :)
    35hppol.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2015, 09:32

Caramel lubi tę wiadomość

‹‹ 11 12 13 14 15 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ