X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • Miley24 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie tak, dzisiaj przez całą Polskę chyba przejdą a jutro...ehh, wentylator idzie w ruch, dołączam dddoodiii tylko muszę się jeszcze w lody jakieś dobre zaopatrzyć ;)

orzeźwiająco się zrobiło, na noc do spania idealnie :)

dddodiii lubi tę wiadomość

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Dzisiaj ja jestem pierwsza :) u mnie mialy byc burze i mialo padac w nocy, i co? I nic a nic:P
    Jutro nasza pierwsza rocznica slubu :) ale zlecialo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie burza była kolo 23.30/1 w nocy ,ale taki lichy maly froncik , grunt że przez ten czas troszkę popadało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green ponoć dzisiaj popołudniu mają być burze u nas ale zobaczymy jak to będzie :-)
    No to ja już gratuluję ;-) moja pierwsza rocznica będzie 16 sierpnia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło kurde jak juz jest gorąco laski!!! Bylam z psiakiem,normalnie wszystko juz w krótkich gaciach chodzi z samego rana...Wiatru nie ma..jedynie trwka troche mokra od burzy,ale rano taka mgła była,ze masakra.
    Lody lody...dzisiaj wszystkie zjem:P A sa teraz takie lody Koral nazywaja sie "Lody jak dawniej" wiecie jakie sa nieziemsko pyszne??!! Najbardziej śmietankowe z bakaliami..no juz tak śmietankowe!!! W zyciu tak smietankowych nie jadłam...Bedziecie w sklepie,to kupcie-cos kolo dtszki kosztują za duze pudełko litrowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chodzi o korala to dla mnie czekoladowy rożek tylko

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa jade zaraz do lekarza... trzymajcie kciuki stresuję się coś :|
    w dodatku pół nocy nie spałam jestem wykończona jakaś ...

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miley24 wrote:
    aaa jade zaraz do lekarza... trzymajcie kciuki stresuję się coś :|
    w dodatku pół nocy nie spałam jestem wykończona jakaś ...
    Aaa no tak-dzisiaj sobota!! Czekamy na wieści :-)I kciuki trzymamy :-)
    Wyszła mi znowu opryszczka -w nosie mi wyszła :-( Ostatnio miałam na ustach i gin dal mi szybko tabletki...Nie wiem czy teraz tez powinnam znowu je brać...Kurde przeciez ja to będę miała co miesiąc normalnie...bez sensu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuuu ktoś nie lubi moich 2wuch wypowiedzi - hehe
    2pralki wyprane w tym jedna z pościelą, teraz jeszcze ciemne i mycie podłogi i koniec sprzątania

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dddodiii, widzisz, Ty sie meczysz z opryszczka, a ja z tymi nieszczesnymi leukocytami w moczu ;/ znow mam, niby sladowe, ale cholera mnie wziela jak to zobaczylam ;/ jeszcze we krwi podwyzszone, norma do 10, a ja mam 10,14. Niby niewiele, ale ...

Binka odpoczywaj troche, a nie ciagle tylko zabiagana jestes;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznaje sie bez bicia - nie umiem odpoczywać, tzn teoretycznie wiem na czym to polega ,ale szlak mnie bierze jak siedzę nierobiąc nic.

Poszłam po truskawki i na co wpadłam... aby zrobić dżemiki na zimę, takie własne, smażone jak u babci. Oczywiście i truskawek najadłam się, a mamy takie z pola pycha

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylismy z mezem na tych dniach Cersanitu, ja godzine wytrzymalam - goraco, ludzie jeszcze pala papierochy i nie da rady wysiedziec. Teraz wrocilam do domu, polozylam sie i odpoczne od slonca. A maz tam zostal z kolegami jeszcze - ja nie wiem, jak oni znosza te upaly ;P

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łooo ale gorąco :O jeszcze na zakupy skoczyliśmy a teraz padam...

kamień z serca, na badaniu wszystko wyszło ok i okazuje się, że będzie jednak Staś :) tak czułam ;) 382g kawał chłopa :D
    a i mi powiedział, ze łozysko na przedniej scianie, to ma jakies znaczenie? nie zapytałam go zagadał mnie jakimiś pierdołami, a teraz się zastanawiam...

dddoodiii, opryszczka w nosie?! ojoj to współczuje, jak ja tego badziewia nie znosze, a tu jeszcze w nosie przeciez to boli jak diabli :\ jak ostatnio kazał szybko brać to teraz pewnie też by tak zrobił.
    pamiętam jak mojej koleżance ze studiów się robiła oprycha permanentnie...na czubku nosa -,-

green, siedz w cieniu bo to sie przekrecic mozna :P a te papierochy to zgroza jest, mnie cofa jak poczuje ten smród. przeszłam się po targu to co drugi z tym stoi i truje siebie i innych.

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj...a u mnie ktos nie lubi trzech wypowiedzi..ojoj...hahahah:D Co za maskara:D
    A opryszczka chyba nie taka grozna ,no bo smarkam od alergii,chociaż sam katar i psikanie mi juz zostalo,więc spoko :-)
    Nie chce brać juz tabletek...i tak szybciej mi nie zeszla wtedy,tylko normalnie i po co brać te tabletki-bałam sie ich i dalej sie ich boje...

binka76 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miley super, że wszystko w porządku :) witam wśród mam chłopczyków :) ja też mam łożysko na przedniej ścianie.

Co za dzień tak gorąco że szok, zrobiłam 3 prania i przeleżałam prawie cały dzień idę wziąć prysznic i lecimy z mężem do znajomych na mecz :)

Miłej reszty dnia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miley, ale fajnie - Stas <3 gratuluje i super, ze wszystko ok :)

U mnie dzisiaj zero jakichkolwiek twardnien brzucha - mieciusi, milusi, to chyba byly faktycznie te "treningi" macicy.

Wyslalam moje wyniki badan mejlem do mojej Pani dr i odpisala, ze jesli nie mam zadnych dolegliwosci, to ze spokojnie mozemy poczekac do wizyty w srode. A w poniedzialek jeszcze raz zrobie badania moczu - kontrolnie, by sprawdzic, czy leukocytow nie robi sie wiecej i jak bedzie z tymi bakteriami.

Caramel udanego popoludnia w takim razie :)

Dddodiii, jak gin przepisuje lek, to nie boj sie - to w trosce o Ciebie i maluszka. Ja bralam antybiotyki przez tydzien, caly czas biore nospe max 3x1, urosept 3x2 i nie zastanawiam sie, czy brac, czy nie. Biore, bo wiem, ze musze dbac o swoje zdrowie, by z mala bylo dobrze. Szczegolnie po moich przejsciach z nerkami i skurczami przez nie wywolanymi. Takze glowa do gory :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No,tylko ze ja opryszczkę miałam juz setki razy,wiec mam wirusa tak czy tak,tylko czasem po prostu się uaktywnia w postaci wlasnie opryszczki,wiec po co mi ten lek to nie wiem...gdybym na piłce miała,albo pierwszy raz,to tak-wtedy leki tak...ale tak to po co? Wystarczy chyba,żebym nie przeniosła sobie na pipke :-)
    Dziewczyny ja tez mam lozysko na przedniej ścianie :-) To wlasnie dlatego tak mi brzuszek wystartował :-) Gorzej,jakby bylo przodujące...ale na przedniej ścianie,to spoko ;-)
    Miley-mama Stasia :-) ładnie brzmi :-)
    Wlasnie zjadłam sobie galaretkę co zrobiłam z arbuzem i truskawkami i na to jeszcze kawałek Loda walnęłam....mmm bajpyszniejszy deser jaki w zyciu jadłam!!! Kupiłam te Lody jak dawniej śmietankowe z wiśniami...no juz takie pyszne,ze dobrze,ze z galaretka zjadłam...zaoazczedzilam na kaloriach :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie chyba rwa bierze... kurcze

No to byliśmy w Castoramie, a jeszcze na festynie, na osiedlu, ale nudy, nie pije piwa, nie lubie palących a jeszcze bardziej hałasu

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Binka zalatana,ze hej:-) Ale w Castoramie pewnie przyjemnie...klima...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro odpoczywam wygodnie, możw pojedziemy na działkę do rodziców P
    Młodszą córkę sprzedałam tacie, hehe z festynu zabrał ją do siebie - mieszkamy na tej samej dzielnicy, została z nami tylko starsza.

Ja takie załatanie lubię, lepiej się czuje i więcej śmieje.
    Choć martwi mnie bo mam wszelkie objawy jak 2wa lata temu gdy miałam rwę kulszową

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ