plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŁo kurde jak juz jest gorąco laski!!! Bylam z psiakiem,normalnie wszystko juz w krótkich gaciach chodzi z samego rana...Wiatru nie ma..jedynie trwka troche mokra od burzy,ale rano taka mgła była,ze masakra.
Lody lody...dzisiaj wszystkie zjem:P A sa teraz takie lody Koral nazywaja sie "Lody jak dawniej" wiecie jakie sa nieziemsko pyszne??!! Najbardziej śmietankowe z bakaliami..no juz tak śmietankowe!!! W zyciu tak smietankowych nie jadłam...Bedziecie w sklepie,to kupcie-cos kolo dtszki kosztują za duze pudełko litrowe. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiley24 wrote:aaa jade zaraz do lekarza... trzymajcie kciuki stresuję się coś
w dodatku pół nocy nie spałam jestem wykończona jakaś ...
Wyszła mi znowu opryszczka -w nosie mi wyszła Ostatnio miałam na ustach i gin dal mi szybko tabletki...Nie wiem czy teraz tez powinnam znowu je brać...Kurde przeciez ja to będę miała co miesiąc normalnie...bez sensu... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDddodiii, widzisz, Ty sie meczysz z opryszczka, a ja z tymi nieszczesnymi leukocytami w moczu ;/ znow mam, niby sladowe, ale cholera mnie wziela jak to zobaczylam ;/ jeszcze we krwi podwyzszone, norma do 10, a ja mam 10,14. Niby niewiele, ale ...
Binka odpoczywaj troche, a nie ciagle tylko zabiagana jestes;) -
nick nieaktualnyPrzyznaje sie bez bicia - nie umiem odpoczywać, tzn teoretycznie wiem na czym to polega ,ale szlak mnie bierze jak siedzę nierobiąc nic.
Poszłam po truskawki i na co wpadłam... aby zrobić dżemiki na zimę, takie własne, smażone jak u babci. Oczywiście i truskawek najadłam się, a mamy takie z pola pycha -
nick nieaktualnyBylismy z mezem na tych dniach Cersanitu, ja godzine wytrzymalam - goraco, ludzie jeszcze pala papierochy i nie da rady wysiedziec. Teraz wrocilam do domu, polozylam sie i odpoczne od slonca. A maz tam zostal z kolegami jeszcze - ja nie wiem, jak oni znosza te upaly ;P
-
łooo ale gorąco jeszcze na zakupy skoczyliśmy a teraz padam...
kamień z serca, na badaniu wszystko wyszło ok i okazuje się, że będzie jednak Staś tak czułam 382g kawał chłopa
a i mi powiedział, ze łozysko na przedniej scianie, to ma jakies znaczenie? nie zapytałam go zagadał mnie jakimiś pierdołami, a teraz się zastanawiam...
dddoodiii, opryszczka w nosie?! ojoj to współczuje, jak ja tego badziewia nie znosze, a tu jeszcze w nosie przeciez to boli jak diabli jak ostatnio kazał szybko brać to teraz pewnie też by tak zrobił.
pamiętam jak mojej koleżance ze studiów się robiła oprycha permanentnie...na czubku nosa -,-
green, siedz w cieniu bo to sie przekrecic mozna a te papierochy to zgroza jest, mnie cofa jak poczuje ten smród. przeszłam się po targu to co drugi z tym stoi i truje siebie i innych. -
nick nieaktualnyOjoj...a u mnie ktos nie lubi trzech wypowiedzi..ojoj...hahahah:D Co za maskara:D
A opryszczka chyba nie taka grozna ,no bo smarkam od alergii,chociaż sam katar i psikanie mi juz zostalo,więc spoko
Nie chce brać juz tabletek...i tak szybciej mi nie zeszla wtedy,tylko normalnie i po co brać te tabletki-bałam sie ich i dalej sie ich boje...
binka76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiley super, że wszystko w porządku witam wśród mam chłopczyków ja też mam łożysko na przedniej ścianie.
Co za dzień tak gorąco że szok, zrobiłam 3 prania i przeleżałam prawie cały dzień idę wziąć prysznic i lecimy z mężem do znajomych na mecz
Miłej reszty dnia -
nick nieaktualnyMiley, ale fajnie - Stas gratuluje i super, ze wszystko ok
U mnie dzisiaj zero jakichkolwiek twardnien brzucha - mieciusi, milusi, to chyba byly faktycznie te "treningi" macicy.
Wyslalam moje wyniki badan mejlem do mojej Pani dr i odpisala, ze jesli nie mam zadnych dolegliwosci, to ze spokojnie mozemy poczekac do wizyty w srode. A w poniedzialek jeszcze raz zrobie badania moczu - kontrolnie, by sprawdzic, czy leukocytow nie robi sie wiecej i jak bedzie z tymi bakteriami.
Caramel udanego popoludnia w takim razie
Dddodiii, jak gin przepisuje lek, to nie boj sie - to w trosce o Ciebie i maluszka. Ja bralam antybiotyki przez tydzien, caly czas biore nospe max 3x1, urosept 3x2 i nie zastanawiam sie, czy brac, czy nie. Biore, bo wiem, ze musze dbac o swoje zdrowie, by z mala bylo dobrze. Szczegolnie po moich przejsciach z nerkami i skurczami przez nie wywolanymi. Takze glowa do gory -
nick nieaktualnyNo,tylko ze ja opryszczkę miałam juz setki razy,wiec mam wirusa tak czy tak,tylko czasem po prostu się uaktywnia w postaci wlasnie opryszczki,wiec po co mi ten lek to nie wiem...gdybym na piłce miała,albo pierwszy raz,to tak-wtedy leki tak...ale tak to po co? Wystarczy chyba,żebym nie przeniosła sobie na pipke
Dziewczyny ja tez mam lozysko na przedniej ścianie To wlasnie dlatego tak mi brzuszek wystartował Gorzej,jakby bylo przodujące...ale na przedniej ścianie,to spoko
Miley-mama Stasia ładnie brzmi
Wlasnie zjadłam sobie galaretkę co zrobiłam z arbuzem i truskawkami i na to jeszcze kawałek Loda walnęłam....mmm bajpyszniejszy deser jaki w zyciu jadłam!!! Kupiłam te Lody jak dawniej śmietankowe z wiśniami...no juz takie pyszne,ze dobrze,ze z galaretka zjadłam...zaoazczedzilam na kaloriach -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjutro odpoczywam wygodnie, możw pojedziemy na działkę do rodziców P
Młodszą córkę sprzedałam tacie, hehe z festynu zabrał ją do siebie - mieszkamy na tej samej dzielnicy, została z nami tylko starsza.
Ja takie załatanie lubię, lepiej się czuje i więcej śmieje.
Choć martwi mnie bo mam wszelkie objawy jak 2wa lata temu gdy miałam rwę kulszową