Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • Miley24 Ekspertka

Wysłany: 12 czerwca 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pewnie tak, dzisiaj przez całą Polskę chyba przejdą a jutro...ehh, wentylator idzie w ruch, dołączam dddoodiii tylko muszę się jeszcze w lody jakieś dobre zaopatrzyć ;)

orzeźwiająco się zrobiło, na noc do spania idealnie :)

dddodiii lubi tę wiadomość

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 06:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Dzisiaj ja jestem pierwsza :) u mnie mialy byc burze i mialo padac w nocy, i co? I nic a nic:P
    Jutro nasza pierwsza rocznica slubu :) ale zlecialo :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a u mnie burza była kolo 23.30/1 w nocy ,ale taki lichy maly froncik , grunt że przez ten czas troszkę popadało.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Green ponoć dzisiaj popołudniu mają być burze u nas ale zobaczymy jak to będzie :-)
    No to ja już gratuluję ;-) moja pierwsza rocznica będzie 16 sierpnia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ło kurde jak juz jest gorąco laski!!! Bylam z psiakiem,normalnie wszystko juz w krótkich gaciach chodzi z samego rana...Wiatru nie ma..jedynie trwka troche mokra od burzy,ale rano taka mgła była,ze masakra.
    Lody lody...dzisiaj wszystkie zjem:P A sa teraz takie lody Koral nazywaja sie "Lody jak dawniej" wiecie jakie sa nieziemsko pyszne??!! Najbardziej śmietankowe z bakaliami..no juz tak śmietankowe!!! W zyciu tak smietankowych nie jadłam...Bedziecie w sklepie,to kupcie-cos kolo dtszki kosztują za duze pudełko litrowe.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak chodzi o korala to dla mnie czekoladowy rożek tylko

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 13 czerwca 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa jade zaraz do lekarza... trzymajcie kciuki stresuję się coś :|
    w dodatku pół nocy nie spałam jestem wykończona jakaś ...

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miley24 wrote:
    aaa jade zaraz do lekarza... trzymajcie kciuki stresuję się coś :|
    w dodatku pół nocy nie spałam jestem wykończona jakaś ...
    Aaa no tak-dzisiaj sobota!! Czekamy na wieści :-)I kciuki trzymamy :-)
    Wyszła mi znowu opryszczka -w nosie mi wyszła :-( Ostatnio miałam na ustach i gin dal mi szybko tabletki...Nie wiem czy teraz tez powinnam znowu je brać...Kurde przeciez ja to będę miała co miesiąc normalnie...bez sensu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buuuu ktoś nie lubi moich 2wuch wypowiedzi - hehe
    2pralki wyprane w tym jedna z pościelą, teraz jeszcze ciemne i mycie podłogi i koniec sprzątania

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dddodiii, widzisz, Ty sie meczysz z opryszczka, a ja z tymi nieszczesnymi leukocytami w moczu ;/ znow mam, niby sladowe, ale cholera mnie wziela jak to zobaczylam ;/ jeszcze we krwi podwyzszone, norma do 10, a ja mam 10,14. Niby niewiele, ale ...

Binka odpoczywaj troche, a nie ciagle tylko zabiagana jestes;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyznaje sie bez bicia - nie umiem odpoczywać, tzn teoretycznie wiem na czym to polega ,ale szlak mnie bierze jak siedzę nierobiąc nic.

Poszłam po truskawki i na co wpadłam... aby zrobić dżemiki na zimę, takie własne, smażone jak u babci. Oczywiście i truskawek najadłam się, a mamy takie z pola pycha

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylismy z mezem na tych dniach Cersanitu, ja godzine wytrzymalam - goraco, ludzie jeszcze pala papierochy i nie da rady wysiedziec. Teraz wrocilam do domu, polozylam sie i odpoczne od slonca. A maz tam zostal z kolegami jeszcze - ja nie wiem, jak oni znosza te upaly ;P

• Miley24 Ekspertka

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    łooo ale gorąco :O jeszcze na zakupy skoczyliśmy a teraz padam...

kamień z serca, na badaniu wszystko wyszło ok i okazuje się, że będzie jednak Staś :) tak czułam ;) 382g kawał chłopa :D
    a i mi powiedział, ze łozysko na przedniej scianie, to ma jakies znaczenie? nie zapytałam go zagadał mnie jakimiś pierdołami, a teraz się zastanawiam...

dddoodiii, opryszczka w nosie?! ojoj to współczuje, jak ja tego badziewia nie znosze, a tu jeszcze w nosie przeciez to boli jak diabli :\ jak ostatnio kazał szybko brać to teraz pewnie też by tak zrobił.
    pamiętam jak mojej koleżance ze studiów się robiła oprycha permanentnie...na czubku nosa -,-

green, siedz w cieniu bo to sie przekrecic mozna :P a te papierochy to zgroza jest, mnie cofa jak poczuje ten smród. przeszłam się po targu to co drugi z tym stoi i truje siebie i innych.

d0be8675e9.png
    74di3e5e3sl020iq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ojoj...a u mnie ktos nie lubi trzech wypowiedzi..ojoj...hahahah:D Co za maskara:D
    A opryszczka chyba nie taka grozna ,no bo smarkam od alergii,chociaż sam katar i psikanie mi juz zostalo,więc spoko :-)
    Nie chce brać juz tabletek...i tak szybciej mi nie zeszla wtedy,tylko normalnie i po co brać te tabletki-bałam sie ich i dalej sie ich boje...

binka76 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miley super, że wszystko w porządku :) witam wśród mam chłopczyków :) ja też mam łożysko na przedniej ścianie.

Co za dzień tak gorąco że szok, zrobiłam 3 prania i przeleżałam prawie cały dzień idę wziąć prysznic i lecimy z mężem do znajomych na mecz :)

Miłej reszty dnia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miley, ale fajnie - Stas <3 gratuluje i super, ze wszystko ok :)

U mnie dzisiaj zero jakichkolwiek twardnien brzucha - mieciusi, milusi, to chyba byly faktycznie te "treningi" macicy.

Wyslalam moje wyniki badan mejlem do mojej Pani dr i odpisala, ze jesli nie mam zadnych dolegliwosci, to ze spokojnie mozemy poczekac do wizyty w srode. A w poniedzialek jeszcze raz zrobie badania moczu - kontrolnie, by sprawdzic, czy leukocytow nie robi sie wiecej i jak bedzie z tymi bakteriami.

Caramel udanego popoludnia w takim razie :)

Dddodiii, jak gin przepisuje lek, to nie boj sie - to w trosce o Ciebie i maluszka. Ja bralam antybiotyki przez tydzien, caly czas biore nospe max 3x1, urosept 3x2 i nie zastanawiam sie, czy brac, czy nie. Biore, bo wiem, ze musze dbac o swoje zdrowie, by z mala bylo dobrze. Szczegolnie po moich przejsciach z nerkami i skurczami przez nie wywolanymi. Takze glowa do gory :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No,tylko ze ja opryszczkę miałam juz setki razy,wiec mam wirusa tak czy tak,tylko czasem po prostu się uaktywnia w postaci wlasnie opryszczki,wiec po co mi ten lek to nie wiem...gdybym na piłce miała,albo pierwszy raz,to tak-wtedy leki tak...ale tak to po co? Wystarczy chyba,żebym nie przeniosła sobie na pipke :-)
    Dziewczyny ja tez mam lozysko na przedniej ścianie :-) To wlasnie dlatego tak mi brzuszek wystartował :-) Gorzej,jakby bylo przodujące...ale na przedniej ścianie,to spoko ;-)
    Miley-mama Stasia :-) ładnie brzmi :-)
    Wlasnie zjadłam sobie galaretkę co zrobiłam z arbuzem i truskawkami i na to jeszcze kawałek Loda walnęłam....mmm bajpyszniejszy deser jaki w zyciu jadłam!!! Kupiłam te Lody jak dawniej śmietankowe z wiśniami...no juz takie pyszne,ze dobrze,ze z galaretka zjadłam...zaoazczedzilam na kaloriach :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie chyba rwa bierze... kurcze

No to byliśmy w Castoramie, a jeszcze na festynie, na osiedlu, ale nudy, nie pije piwa, nie lubie palących a jeszcze bardziej hałasu

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Binka zalatana,ze hej:-) Ale w Castoramie pewnie przyjemnie...klima...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 czerwca 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jutro odpoczywam wygodnie, możw pojedziemy na działkę do rodziców P
    Młodszą córkę sprzedałam tacie, hehe z festynu zabrał ją do siebie - mieszkamy na tej samej dzielnicy, została z nami tylko starsza.

Ja takie załatanie lubię, lepiej się czuje i więcej śmieje.
    Choć martwi mnie bo mam wszelkie objawy jak 2wa lata temu gdy miałam rwę kulszową

‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ