plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa doslownie na chwile, bo nie mam ladowarki do tel, dopiero pozniej bede miala, a internet zjada baterie strasznje.
Mialam rano badane cisnienie, 135/80, dostalam leki jakies (asmag i cos jeszcze) i pobrali krew, mocz. Mialam juz nawet ktg, wyszlo dobrze. O 10 ma byc wizyta, moze cos sie dowiem wiecej. No i te pobolewania glowy dalej mam, ale juz lekkie.
dziekuje za kciuki :* no i chce juz do domu ;P
Aa tutaj ciaza donoszona rowzniez 38t0d wiec jakbym zaczela rodzic, to jako wczesniak jeszcze Kornelcia bylaby traktoaana :o na razie zero skurczy - magnez biore i pewnie dlatego. -
nick nieaktualnyWłaśnie miałam Tobie pisać smsa
A ja mam tego cholernego Gbs-a.
Mój wynik z pochwy
Wzrost - Nieliczne, ilość -, szczep -
Wynik z odbytu
Wzrost - Pojedyncze,ilość -,szczep -
Czyli jak jest jakikolwiek wzrost to jest ten syf nigdzie nie mogę w internecie znaleźć...
Doczytałam jedynie ze powinno się robić i z pochwy i odbytu bo możliwe być wynik ujemny w pochwie a odbycie mogą być bakterie i w każdej chwili się przenieść. Teraz zaczymam się stresować czy dojadę na czas do szpitala... A wizyta dopiero 15.10Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 09:37
-
nick nieaktualnygreen wrote:Ja doslownie na chwile, bo nie mam ladowarki do tel, dopiero pozniej bede miala, a internet zjada baterie strasznje.
Mialam rano badane cisnienie, 135/80, dostalam leki jakies (asmag i cos jeszcze) i pobrali krew, mocz. Mialam juz nawet ktg, wyszlo dobrze. O 10 ma byc wizyta, moze cos sie dowiem wiecej. No i te pobolewania glowy dalej mam, ale juz lekkie.
dziekuje za kciuki :* no i chce juz do domu ;P
Aa tutaj ciaza donoszona rowzniez 38t0d wiec jakbym zaczela rodzic, to jako wczesniak jeszcze Kornelcia bylaby traktoaana :o na razie zero skurczy - magnez biore i pewnie dlatego. -
nick nieaktualnyCaramel wrote:Właśnie miałam Tobie pisać smsa
A ja mam tego cholernego Gbs-a.
Mój wynik z pochwy
Wzrost - Nieliczne, ilość -, szczep -
Wynik z odbytu
Wzrost - Pojedyncze,ilość -,szczep -
Czyli jak jest jakikolwiek wzrost to jest ten syf nigdzie nie mogę w internecie znaleźć...
Doczytałam jedynie ze powinno się robić i z pochwy i odbytu bo możliwe być wynik ujemny w pochwie a odbycie mogą być bakterie i w każdej chwili się przenieść. Teraz zaczymam się stresować czy dojadę na czas do szpitala... A wizyta dopiero 15.10 -
nick nieaktualnyW badaniach z pochwy nie mam, z odbytu mam antybiogram na wszystkie jest wrażliwy.
No naczytalam się trochę o tym ze jak odejdą wody jak najszybciej trzeba do szpitala min 4 godziny przed urodzeniem dziecka dostaje antybiotyk. Wyczytałam też że jak ma się niski wzrost to jest się tylko nosicielem. Ważne żeby przy przyjeździe na IP od razu mówić że to się ma.
-
nick nieaktualnyCaramel wrote:W badaniach z pochwy nie mam, z odbytu mam antybiogram na wszystkie jest wrażliwy.
No naczytalam się trochę o tym ze jak odejdą wody jak najszybciej trzeba do szpitala min 4 godziny przed urodzeniem dziecka dostaje antybiotyk. Wyczytałam też że jak ma się niski wzrost to jest się tylko nosicielem. Ważne żeby przy przyjeździe na IP od razu mówić że to się ma. -
nick nieaktualnyNo przeciez donoszona jest od 37tc! Wszędzie tak jest! Chyba,ze oni liczą od nieskończonego 38tc,to rozumiem.
Bo inaczej,to nie rozumiem.
Ja bym została w szpitalu z tym ciśnieniem,bo z takimi sprawami nie ma żartów...Tym bardziej,ze u Paulinki ciągle cos sie dzieje ostatnio niedobrego.
-
nick nieaktualnyMój na świat na razie się nie pcha ale myślę że zalicze jeszcze 15.10 wizytę i wtedy się zacznie jakieś takie dziwne mam przeczucie. Jakaś taka dziwnie spokojna jestem.
Jadę zaraz do sklepu zrobię zakupy, na obiad zrobię pulpety w sosie pomidorowym i resztę dnia leżę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPs.Mam 14,5kg na plusie Brzuch większy o 31cm,udko o 3cm,pupcia o 9cm,łydka o 1,5cm, cycek o 10cm,pod cyckiem o 5cm. Juz widzę ta skore na brzuchu po porodzie-będzie mi wisieć te 30cm do kolan:/
Wszystko mierzone w najszerszym miejscu-żeby nie bylo...
A Wy jak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Ps.Mam 14,5kg na plusie Brzuch większy o 31cm,udko o 3cm,pupcia o 9cm,łydka o 1,5cm, cycek o 10cm,pod cyckiem o 5cm. Juz widzę ta skore na brzuchu po porodzie-będzie mi wisieć te 30cm do kolan:/
Wszystko mierzone w najszerszym miejscu-żeby nie bylo...
A Wy jak? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBoze jestem zalamana..mieli mi robic usg i wzieli jakies dwie dziewczyny, a mi kaza czekac.. boze
O wyniki badan tez kurwa nie moge sie doprosic.. ja nie chce tu lezec... jakas masakra
Mam juz ladowarke.. mam nadzieje, ze pakiet internetowy mi sie szybko nie skonczy
Leze i wyje w poduszke:/ -
nick nieaktualnygreen wrote:Boze jestem zalamana..mieli mi robic usg i wzieli jakies dwie dziewczyny, a mi kaza czekac.. boze
O wyniki badan tez kurwa nie moge sie doprosic.. ja nie chce tu lezec... jakas masakra
Mam juz ladowarke.. mam nadzieje, ze pakiet internetowy mi sie szybko nie skonczy
Leze i wyje w poduszke:/ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Nie wiem ile mierze, ale wiem ze dzis wyciagnelam koszulke meza do chodzenia po domu bo moje domowe wszytskie juz odkrywaja mi caly brzuch a mi zimno hehehe
ha ha witaj w klubie, mnie też zaczęły moje uwierać , więc wzięłam podkradłam męską
O Paulinka, no nie wiem jak masz mieć stresa i znów Tobie ciśnienie podskoczy, może jednak poleżeć?
No i dzięki że wspominasz o pakiecie neta, muszę sobie spakować mój mobilny w razie W przyda się no i ładowarkę jakąś spakować, kurcze tyle ładowarek powinno być a jak coś to jest tylko jedna na 3 telefony wrrr.
Ja chyba nie mierze się, po co , tylko wkurzę się.
Ja dziś przepakowałam torbę do szpitala, i cudem zmieściłam wsio do jednej torby
Znając życie będę kazała coś dowieść ,ale co tam, damy rade.
-
nick nieaktualnyDorotka, Dorotka, ciekawość mnie zjadła, ech
Licze jednak na szybki powrót, to znaczy daje sobie 3-4mc, bo nie chce wszystkiego na raz , bo boje się jojo
biora + 7cm
biust to samo
pod 6cm
brzuch wielki 116cm będzie z 35na +
Kg +13 z malym chaczykimdddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNatalka mi tez setka stuknęła
Sabinka:-)no to tyle cm mniej więcej ile ja:-) tylko mi w dupci o dwa więcej
Mam nadzieje,ze sue szybko pozbędziemy tych cm,a nawet ze będzie jeszcze mniej,niż przed Nie no-nie ma co przesadzac:-)
Paulinka biedaku nasz...trzymaj sie dzielnie!!! -
nick nieaktualnyJeszcze jak za kazdym razem lekarz przychodzi, to mnie omija, bo "wczesna ciaza" ... no a ja za kazdym razem tlumacze ze kurwa 37 tc jestem...
Maja mnie obserwowac do srody/czwartku.. nie wiem, czy wytrzymam tyle.. jeszcze w lublinie byloby inaczej... a tu?... dramat...
Nie wiem czy bede miala to usg. Zajebiscie.