plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnybinka76 wrote:a ja nie wiem czy to efekt wczorajszej diety...
W kazdym razie nie mogłam i męczyłam się z 2, wczoraj kupiłam sobie śliwki, najadłam sie nimi (6duzych), do tego jabłka i nie wzięłam tego żelaza co mi w szpitalu zapisali, tylko to co mój mi dawał i po nim nie miałam problemu.
W każdym razie własnie myślałam że nie zejdę z kibelka, aż tyłek boli, sorry, ale taką mi to sprawiło ulgę....
Moj przywiózł znów od rodziców jabłka, więc jeszcze zrobiłam przez sokownik sok marchew/jabłko- pychotka.
Idę sobie odpocząć.
PS mam od 2wuch dni taki psychiczny zjazd, wszystko mnie drażni, a szczególnie dopytywanie " już, jak sie czujesz...." Oczywiście nie tu, bo tu my calkiem inaczej -
nick nieaktualnyA ja kilka razy dziennie kibel na "2" odwiedzam
Właśnie jem sobie budyn śmietankowy z nesquikiem hehe
A nasza mamuśka dzisiaj już była u Kornelci malutka jest cudowna, lekarze mówią że stan się ustabilizowal, nerki pracują i oby tak dalej.
Zaraz zabieram się za ogarnianie torby a od jutra już ciąża donoszona jej jak ten czas leci...
-
nick nieaktualnyNo ro super,ze z Kornelka juz lepiej
A ja o niebo lepiej sie czuje:-)
W ogole juz kaszlu nie mam,gardło nie boli
Moze nie będę musiała tej cebuli obrzydliwej łykać
Sabinka sie nie stresuj...
Za chwile na porodówce będziesz,pach pach i po wszystkim
Ja obstawiałam dzis lub jutro
Natalka a z jakiejś okazji ten Twój jedzie sobie w te góry?
Nie powinien byc z Tobą wlasnie teraz?
Bylam inhalacje sobie zrobić i cos mnie tak w pachwinie zabolalo,ze prawie odjebałam! A teraz jak na okres się zaczynam czuc:-(
O Matko...
Kurde zjadlabym Se takie sliwki...
-
nick nieaktualnyNatalka? A ja sobie leżę,w sumie tez sama,bo moj po nocce w sypialni śpi...i wiesz o czym mysle? O tym jak będę przewijać...jak będę kąpać,jak będę całować...jak na spacerek pojdziemy-w co ja ubiorę Jak będzie rosła...W ogole jak będzie wyglądać... Myśl sobie o takich rzeczach:-) Od razy cudownie sie na sercu robi
A właśnie...dziewczyny...jak myślicie jakie Wasze maluchy będą miały kolor oczków i włosków?
Ja mam włosy brąz,oczy brąz,a moj ma oczy niebieskie i włosy ciemny blond,a le bardziej ciemny niż blond i ciekawa jestem jak u Oliwki bedzie:-) -
nick nieaktualnyjedzie z kumplami na pewnie juz osttani taki wyjazd... wczesniej go planowal i sama nawet mu to podrzucilam.. sytuacja jest stabilna wiec mam nadzieje ze nic sie nie wywinie teraz.. 2 dni jakos dam rade bez niego..a ze wczesniej to wszystko bylo uzgodnione ciezko o pretensje.. swoja droga to chyba tez ma mnie troche dosc ciagle stekam i maruudze.. osttanio sie zastanawialam czy wytrzymalamabym z taka maruda jak ja.. wiem ze u mnie to kwestia tygodni u WAS DNI.. ale doprawdy jestem mega zmeczona juz..
-
nick nieaktualnyailatan wrote:jedzie z kumplami na pewnie juz osttani taki wyjazd... wczesniej go planowal i sama nawet mu to podrzucilam.. sytuacja jest stabilna wiec mam nadzieje ze nic sie nie wywinie teraz.. 2 dni jakos dam rade bez niego..a ze wczesniej to wszystko bylo uzgodnione ciezko o pretensje.. swoja droga to chyba tez ma mnie troche dosc ciagle stekam i maruudze.. osttanio sie zastanawialam czy wytrzymalamabym z taka maruda jak ja.. wiem ze u mnie to kwestia tygodni u WAS DNI.. ale doprawdy jestem mega zmeczona juz..
Moj tez mi ostatnio mowi,ze marudzę,chociaż staram sie mu nie marudzić Ja tylko mowie jak mnie cos zaboli,albo jak mi niedobrze...a właśnie! Niw mam mdłości! Ciekawe...
Czasem mam chwile,ze juz nie chcę,a czasem mam chwile ze sobie mysle jaki ten stan jest cudowny-ze mam w brzuszku nasza kochana kruszynkę...ze tam sobie siedzi...
No w końcu dźwigamy ciężar i mamy prawo sobie pomarudzic:-) wiec tym sie nie przejmuj.
A wierz mi,ze nasze chłopy to by dopiero marudziły jakby w ciazy byli! Ło Matko co to by było juz to widze:D -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalka jeszcze troche...wytrzymaj...
Zobaczysz,ze jeszcze zatęsknimy za ciążą
Będziemy wspominaly wylegiwanie się itp.
Musimy myśleć,ze będzie wszystko dobrze,ze normalnie urodziny zdrowe maluchy i będziemy szczęśliwe i nic złego juz sie nam nie przydarzy...bo juz kurwa naprawde wystarczająco przeszłyśmy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalia ja wczoraj 68 zł w aptece, 117 zł w rossmanie i 61zl w realu (ale w tym mam zgrabna torbę do szpitala na kółkach)
Dzisiaj dokupie jeszcze jedna koszule bo Paulina pisała że dobrze ze miała więcej bo w sumie w brudnej nie będę chodziła a większy komfort będę miała jak będzie jakaś w zapasie a już 30 zł mnie nie zbawi. Do tego w sobotę pojadę po laktator i tyle zakupów.
Torba już ogarnieta, pewnie jeszcze coś z niej wyrzuce bo spakowalam wszystko a wiem że szpital nie wymaga tylu rzeczy ale ja już taka jestem.
Co do koloru oczu ja mam niebieskie i blond włosy, mój mąż ciemny włosy czarne oczy zielone.
Właśnie dziewczyny lezymy i odpoczywamy póki możemy
Ja też zastanawiam się jak to będzie jak mały będzie z nami, mój mąż mówi non stop że będzie całował mu nóżki. Ogólnie już chyba do niego dotarło że już blisko bo już zabrał mi klucze od samochodu czasami wypił sobie piwko na wieczór a ostatnio oznajmił że nie tknie póki nie urodze
I się pyta skąd będzie wiedział co ma mi przywieźć w razie co ale ja już mu wszystko w jednym miejscu naszykuje
A co do Sabinki mam przeczucie ze urodzi bliżej weekendu obstawiam piątek, sobota albo niedzielaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2015, 15:17
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:A my oboje ciemne oczy i prawie czarne włosy. Dużo włosów. Hehe wiec dziecko musi też być ciemne ze tak powiem.. a mój mąż chyba tak jakoś jeszcze tego nie czuje albo zgrywa twardziela..
Natalia poczekaj jeszcze ze dwa tygodnie i zobaczysz
Mój miał we czwartek iść na mecz Polska Iran w piłkę nożna reprezentacji do 21 lat ale stwierdził że nie będzie w razie czego telefonu słyszał ale też go wyganiam jeszcze na ten mecz w sumie wystarczy że co jakiś czas zerknie na telefon a w sobotę podszedł do mnie i powiedział wiesz widzę że już jest Ci chyba ciężko
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mój dzisiaj spokojny. Ale czasami jak nogę wywali hehe śmieszne uczucie.
Dziewczyny wiem ze do szpitala nie można mieć lakieru na paznokciach a co myślicie o zwykłej bezbarwnej odżywcze. Ja z tych co zawsze coś na paznokciach mają czy to u nóg czy u rąk. -
nick nieaktualnyA moja Oliwcia jakas spokojna i sie martwie:-(
Natalka Twój dostanie strzała jak będziesz miała 37-38tc
Ja po moim widze jak to z facetami jest-tymi twardzielami:-)
Cieszył sie ciążą,ale jak przyszedł 37tc,to widzę ze to poczuł ze to naprawde się zbliża jeszcze przed 37 byl na piwku,a teraz juz robi wszystko,żebym sama nie siedziała,do pracy jeździ motorem,bo samochodem byloby dluzej gdyby skcja była Zobaczysz,ze się zmieni o 200stopni
Kurde laski jak sie cieszę,ze lepiej sie czuje:-) juz myślałam,ze to się nie skończy:-)
Tylko martwię się ruchami:/ Takie mega delikatne jak już są ...i tak rzadko...:-(nie wiem...Na głowę idzie dostać...
Naprawde jestesmy silne,wiecie? Psychicznie i fizycznie...
Psychicznie,bo cale 9msc sie martwimy i musimy przejść przez te stresy,a fizycznie,bo się nadzwigamy i Malo tego-poród!
Jestesmy bohaterki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaramel wrote:A mój dzisiaj spokojny. Ale czasami jak nogę wywali hehe śmieszne uczucie.
Dziewczyny wiem ze do szpitala nie można mieć lakieru na paznokciach a co myślicie o zwykłej bezbarwnej odżywcze. Ja z tych co zawsze coś na paznokciach mają czy to u nóg czy u rąk.
To są tylko trzy dni-potem sobie pomalujesz -
nick nieaktualnybinka76 wrote:U nas
Ja piwne oczy i szatynka
Piotr blondyn niebieskie oczy
Z podobnego połączenia z moim byłym męzem moje dziewczyny mają brązowe oczy i ciemny blond włosy.
Nie moge sie doczekać jak wszystkie tu zdjęcia naszych maluchów wkleimy
-
nick nieaktualnyHehe skoro mówicie ze facetom się odmienia to poczekam.. mój się robi mega odmienny jak wypije wodeczke z kolegami u nas w domku.. oj wtedy nawet glaszcze brzuch i potulny jest.. może on wcześniej ma blokadę taka emocjonalna, która puszcza po alkoholu heh..
Na końcówce ciąży podobno słabo czuć juz ruchy. Dziecko nie ma miejsca do fikania.