Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja osłonki kupie po porodzie jak coś też nie wiem jak z tym rozmiarem, przychodnia załatwiona, laktator kupiony. Mogę rodzic :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Jezus Maria,a gdzie Sabcia?????

He he Jestem, jakaś zaspana, w nocy budzilam sie , coś nie mogłam uleżeć i taka jakaś pogoda zdechła, co chwile przesypiam.
    No i rano z dziewczynami zabrałam sie za sprzątanie, poźniej z mlodszą poszlam do Pepco, kupiłem jej szal/czapke bieliznę. Gówniarstwo staniki już nosi :) 60 AA ale staniczek musi być.
    No i tak nawet nie chciało mi sie laptopa włączyć.

co ty w przychodni załatwiałaś? Ja dopiero będę po urodzeniu, nawet wcześniej powiedzieli że nie ma jak i po co. Położną/Środowiskową mam powiadomić telefonicznie i ona przyniesie papiery na wizytę domową ,a później tylko z dzieckiem na ustalony termin i z papierami mam przyjść.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 13:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej no właśnie!
    Mi położna mówiła,że po narodzeniu dopiero mam sie zgłosić w przychodni...

Kurde jakaś słaba jestem dzisiaj...normalnie ledwo żyję:-(
    Może po chorobie czy jak...

Sabinka?
    A Tobie coś lekarz mówił,że masz się do szpitala zgłosić jak zaczniesz 41 tydzień?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też czuje się wypruta dziś.. najchętniej przesyła bym cały dzień.. teściowa dalej sprząta ja idę robić obiad.. a co do przychodni to pierwsza wizyta lekarska powinna być domowa.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przychodni byłam zapytać się co i jak bo ta pani doktor ponoć jest oblegana i ze względu że przychodnia jest nie w rejonie w którym mieszkamy chciałam się dowiedzieć jak to wygląda bo i położna chce mieć z tej przychodni i w związku z tym może chcieć coś za dojazd lub żeby ją przewozić na wizytę i wolałam się upewnić przed co i jak tym bardziej ze lekarza mam z polecenia i znajoma bratowej mówiła że mogę mieć problem ze względu że właśnie nie jest to najbliższą przychodnia ale mam przyjść po urodzeniu małego już.

Ale tak to jest jak kilka osób co innego mi mówi wolałam się upewnić tym bardziej ze babka w przychodni sama skomentowała że to trochę daleko ale wali mnie to.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 13:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma rejonizacji :)

Dorotka, ja we wtorek czyli akurat idę na wizytę - mam nadzieje że dupek będzie, jak nie to wymyślę pretekst żeby do szpitala, zawsze mogę ściemnić z ruchami, ciśnieniem i wymyśleć tysiąc innych powodów dla których chcę iść pod obserwacje, a ze wzgledu na tygodnie będą chcieli doprowadzić do zakończenia - tak myślę
    Bosz, dziś mloda tak szaleje, a mi oczy kleją się

dddodiii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie mąż mi też mówił że nie ma ale ja z tych co muszę się upewnić ;-)
    Sabina może już mała do wyjścia się szykuje i dlatego tak wariuje mój obstawiany termin to dziś i jutro :-P
    A ja strzelilam sobie drzemkę 2-godzinna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez spalam ponad 2 h... tesciowa nadal sprzata a ja sie nudze troche.. strasznie Maly dzis sie rozpycha ( ale dobrze) i ciezko mi sie oddycha..

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laski klade sie spac jakby co zaraz wiec dobrej nocki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrej i spokojnej nocy dla Was ☺

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2015, 23:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wiecie co nagle mi się jakoś brzuch obniżył widzę po cyckach. I tak mi się lepiej oddycha. Za to w szyjce tak mnie zakulo ze myślałam że odjade i teściowa tez przerażona.. ale już leżę i jest ok.. oby jeszcze Mały nie chciał wyjść.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też tak miałam że nie wiadomo kiedy a cycki miały luźnej hehe
    Dobrze że ktoś z Tobą jest.
    A tak w ogóle dzień dobry :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde jest i mnie dziś wkurwia. O 14 se jedzie. Oczywiście źle układam i prasuje mężowi koszule. Powinnam prasować swoje majtki. A upławy w ciąży są nienormalne. I jestem nosicielem bakterii wiec krzywdze męża. Kurwa Mac jestem fatalna zona kurwa..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze ja właśnie oglądałam program że bielizny nie powinno się ani suszyć na kaloryferach ani prasować...że to jest niezdrowe właśnie. Ja od początku ciąży noszę wkładki a teraz to już nie wyobrażam sobie życia bez nich bo są mokre dosłownie. A co do koszul wyjmij tabliczkę weź spierdalaj i jej pokaż i ja bym powiedziała proszę wpadać częściej układać i pracować koszule :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 11:12

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    Bosz ja chce już urodzić , wszystko mnie drażni, nienawidzę powtarzać po 2x tego samego
    a mój co chwile mnie do tego zmusza, bosz, jeszcze te mecze w TV, dosłownie niech sobie idzie gdzieś bo go rozszarpie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny
    Bosz ja chce już urodzić , wszystko mnie drażni, nienawidzę powtarzać po 2x tego samego
    a mój co chwile mnie do tego zmusza, bosz, jeszcze te mecze w TV, dosłownie niech sobie idzie gdzieś bo go rozszarpie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kurwa zaraz tez eksploduje. Już kurwa szarpnelam i trzasnelam szafa bo kurwa ona uważa że jest źle bo się zagracamy i kurwa w ogóle wszystko robie i myślę źle. Wie ze nie mogę się stresować a ja zaraz urodze przez nią.. kurwa

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedz żeby spierdalala na wcześniejszy autobus :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uf dzwonił mąż. Trochę mnie wyluzowal.. uff .. on drze z nią tez koty.. po prostu z nią można jeden dzień posiedzieć i jest ok.. każdy następny jest straszny..

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2015, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Ja kurwa zaraz tez eksploduje. Już kurwa szarpnelam i trzasnelam szafa bo kurwa ona uważa że jest źle bo się zagracamy i kurwa w ogóle wszystko robie i myślę źle. Wie ze nie mogę się stresować a ja zaraz urodze przez nią.. kurwa
    A niech spierdala!!!!!!!Będzie sie kurwa rządzić babsko!!!
    Natalka mi się brzuch obniżył chyba z półtora msca temu...a upławy...hmmm...no leci ze mnie po prostu no i dobrze-niech leci-tak ma być ;-)
    A ta Twoja niech sobie wyprasuje paszcze,to w końcu przestanie pierdolić głupoty!! ;-p

‹‹ 133 134 135 136 137 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ