plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Jezus Maria,a gdzie Sabcia?????
He he Jestem, jakaś zaspana, w nocy budzilam sie , coś nie mogłam uleżeć i taka jakaś pogoda zdechła, co chwile przesypiam.
No i rano z dziewczynami zabrałam sie za sprzątanie, poźniej z mlodszą poszlam do Pepco, kupiłem jej szal/czapke bieliznę. Gówniarstwo staniki już nosi 60 AA ale staniczek musi być.
No i tak nawet nie chciało mi sie laptopa włączyć.
co ty w przychodni załatwiałaś? Ja dopiero będę po urodzeniu, nawet wcześniej powiedzieli że nie ma jak i po co. Położną/Środowiskową mam powiadomić telefonicznie i ona przyniesie papiery na wizytę domową ,a później tylko z dzieckiem na ustalony termin i z papierami mam przyjść.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 13:07
-
nick nieaktualnyEj no właśnie!
Mi położna mówiła,że po narodzeniu dopiero mam sie zgłosić w przychodni...
Kurde jakaś słaba jestem dzisiaj...normalnie ledwo żyję
Może po chorobie czy jak...
Sabinka?
A Tobie coś lekarz mówił,że masz się do szpitala zgłosić jak zaczniesz 41 tydzień? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyW przychodni byłam zapytać się co i jak bo ta pani doktor ponoć jest oblegana i ze względu że przychodnia jest nie w rejonie w którym mieszkamy chciałam się dowiedzieć jak to wygląda bo i położna chce mieć z tej przychodni i w związku z tym może chcieć coś za dojazd lub żeby ją przewozić na wizytę i wolałam się upewnić przed co i jak tym bardziej ze lekarza mam z polecenia i znajoma bratowej mówiła że mogę mieć problem ze względu że właśnie nie jest to najbliższą przychodnia ale mam przyjść po urodzeniu małego już.
Ale tak to jest jak kilka osób co innego mi mówi wolałam się upewnić tym bardziej ze babka w przychodni sama skomentowała że to trochę daleko ale wali mnie to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2015, 13:55
-
nick nieaktualnynie ma rejonizacji
Dorotka, ja we wtorek czyli akurat idę na wizytę - mam nadzieje że dupek będzie, jak nie to wymyślę pretekst żeby do szpitala, zawsze mogę ściemnić z ruchami, ciśnieniem i wymyśleć tysiąc innych powodów dla których chcę iść pod obserwacje, a ze wzgledu na tygodnie będą chcieli doprowadzić do zakończenia - tak myślę
Bosz, dziś mloda tak szaleje, a mi oczy kleją siędddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny wiecie co nagle mi się jakoś brzuch obniżył widzę po cyckach. I tak mi się lepiej oddycha. Za to w szyjce tak mnie zakulo ze myślałam że odjade i teściowa tez przerażona.. ale już leżę i jest ok.. oby jeszcze Mały nie chciał wyjść.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde jest i mnie dziś wkurwia. O 14 se jedzie. Oczywiście źle układam i prasuje mężowi koszule. Powinnam prasować swoje majtki. A upławy w ciąży są nienormalne. I jestem nosicielem bakterii wiec krzywdze męża. Kurwa Mac jestem fatalna zona kurwa..
-
nick nieaktualnyKurcze ja właśnie oglądałam program że bielizny nie powinno się ani suszyć na kaloryferach ani prasować...że to jest niezdrowe właśnie. Ja od początku ciąży noszę wkładki a teraz to już nie wyobrażam sobie życia bez nich bo są mokre dosłownie. A co do koszul wyjmij tabliczkę weź spierdalaj i jej pokaż i ja bym powiedziała proszę wpadać częściej układać i pracować koszule
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2015, 11:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:Ja kurwa zaraz tez eksploduje. Już kurwa szarpnelam i trzasnelam szafa bo kurwa ona uważa że jest źle bo się zagracamy i kurwa w ogóle wszystko robie i myślę źle. Wie ze nie mogę się stresować a ja zaraz urodze przez nią.. kurwa
Natalka mi się brzuch obniżył chyba z półtora msca temu...a upławy...hmmm...no leci ze mnie po prostu no i dobrze-niech leci-tak ma być
A ta Twoja niech sobie wyprasuje paszcze,to w końcu przestanie pierdolić głupoty!! ;-p