plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMały 3500, 54 cm, 10/10 stan zadowalający z racji mojego gbs i lęku który podano mi później bo to szybko szło no i urodził się w zielonym wodach będą prowadzone obserwacje. Lezymy razem i ssie cyca.
Boje się...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 23:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama-julka wrote:Cze dziewczynki
Poród z oxy się przedłuża albo zanika akcja. Znam parę takich przypadków. I też w pierwszej c. leżałam z kobietą która się męczyła mimo paru kroplówek, a trzy poprzednie porody miała szybkie.
Dziewczyny, ale jesli jestescie silne psychicznie i nastawicie sie na potezny bol i ciezka prace, to nie bierzcie zzo. Ono nie jest obojetne dla dziecka. Obniza tetno dziecku.Mama-julka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaramel wrote:Mały 3500, 54 cm, 10/10 stan zadowalający z racji mojego gbs i lęku który podano mi później bo to szybko szło no i urodził się w zielonym wodach będą prowadzone obserwacje. Lezymy razem i ssie cyca.
Boje się... -
nick nieaktualnyMoj maz odebral wyniki wymazow, gbs tez, wszytsko ujemne uff )
dzis nawet nie leze.. cos czuje ze uda sie donosic.. skurczy zero.. bolow tez zero.. moze troche przy tej szyjce czuje malego ze grasuje i cos kombinuje, ale poki pecherz nie pekl to narazie ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCaramel wrote:Natalia mały po szczepieniu i badaniu płuca czyste bez szmerow tak samo serce badanie dobrze poszło mały już po szczepieniach, tak mały musiał zrobić kupke.
Co do pęcherza mi też nie pękł a miałam 8 cm rozwarcia -
nick nieaktualnyailatan wrote:Bardzo sie ciesze ze wszytsko ok Maly slodziak widze ))) z karmieniem nie ma porblemu? pojawil sie juz nawal? U mnie nic nie leci.. jak nadusze tylko kilka kropel zoltej siary.. nie wiem jak to bedzie..
Mi też przed porodem nic nie leciało nawet jak nadusilam a teraz na razie problemu nie mam.
-
nick nieaktualnyCaramel wrote:Mi też przed porodem nic nie leciało nawet jak nadusilam a teraz na razie problemu nie mam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMartika87 wrote:Jeszcze masz czas Niech dzidzia tam siedzi jeszcze ze dwa tygodnie chociaż
kwiatakacji lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny