Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle ja jestem w szoku że to już po u mnie zero przepowiadanek, wody nie odeszły we czwartek nic nie zanosilo się na poród no i ominęła mnie kolejna czwartkowa wizyta i ktg. Piszę z telefonu więc ciężko mi podesłać zdjęcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz za sobą. Super. Jak widać może pójść gładko i sprawnie ,)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały 3500, 54 cm, 10/10 stan zadowalający z racji mojego gbs i lęku który podano mi później bo to szybko szło no i urodził się w zielonym wodach będą prowadzone obserwacje. Lezymy razem i ssie cyca.
    Boje się...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 23:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Filipku! <3
    Coś mnie ciągnęło aby zalukac
    Gratulacje!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 19:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Cze dziewczynki :-D
    Poród z oxy się przedłuża albo zanika akcja. Znam parę takich przypadków. I też w pierwszej c. leżałam z kobietą która się męczyła mimo paru kroplówek, a trzy poprzednie porody miała szybkie.
    Mi dali oxy na sam koniec, bo mialam bardzo mocne ale troszke krotkie te skurcze parte. I jak podali, to poszlo, bo te skurcze sie wydluzyly. bardzo zaluje, ze musieli mi to podac, bo wiadomo - lepiej bez wspomagaczy. Ale to na dwa ostatnie parte doslownie podali.

Dziewczyny, ale jesli jestescie silne psychicznie i nastawicie sie na potezny bol i ciezka prace, to nie bierzcie zzo. Ono nie jest obojetne dla dziecka. Obniza tetno dziecku.

Mama-julka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    Mały 3500, 54 cm, 10/10 stan zadowalający z racji mojego gbs i lęku który podano mi później bo to szybko szło no i urodził się w zielonym wodach będą prowadzone obserwacje. Lezymy razem i ssie cyca.
    Boje się...
    A badali te wody? Wiem ze czasem wody są zielone od kupek dziecka.. jeżeli z jego tetnem było ok to nie powinno być problemu.. nic się nie martw ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz odebral wyniki wymazow, gbs tez, wszytsko ujemne :) uff :))
    dzis nawet nie leze.. cos czuje ze uda sie donosic.. skurczy zero.. bolow tez zero.. moze troche przy tej szyjce czuje malego ze grasuje i cos kombinuje, ale poki pecherz nie pekl to narazie ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia mały po szczepieniu i badaniu płuca czyste bez szmerow tak samo serce badanie dobrze poszło mały już po szczepieniach, tak mały musiał zrobić kupke.
    Co do pęcherza mi też nie pękł a miałam 8 cm rozwarcia :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    Natalia mały po szczepieniu i badaniu płuca czyste bez szmerow tak samo serce badanie dobrze poszło mały już po szczepieniach, tak mały musiał zrobić kupke.
    Co do pęcherza mi też nie pękł a miałam 8 cm rozwarcia :-P
    Bardzo sie ciesze ze wszytsko ok :) Maly slodziak widze :)))) z karmieniem nie ma porblemu? pojawil sie juz nawal? U mnie nic nie leci.. jak nadusze tylko kilka kropel zoltej siary.. nie wiem jak to bedzie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Bardzo sie ciesze ze wszytsko ok :) Maly slodziak widze :)))) z karmieniem nie ma porblemu? pojawil sie juz nawal? U mnie nic nie leci.. jak nadusze tylko kilka kropel zoltej siary.. nie wiem jak to bedzie..

Mi też przed porodem nic nie leciało nawet jak nadusilam a teraz na razie problemu nie mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    Mi też przed porodem nic nie leciało nawet jak nadusilam a teraz na razie problemu nie mam.
    Uf to super. Bo mi po odstawieniu luteiny tak jakoś cycki jakby miękkie się bardziej zrobiły.. i jyz się martwilam.. najbardziej ciesze się ze po zbylam się jakimś cudem tej ureaplasma i gbs tez nie ma.. teraz 5 tyg na urodzenie bo wyniki gbs tyle są ważne..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z domu.....
    Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    Wyszłam na własne żądanie bo mnie wnerwili, aż poryczałam sie, ale to jutro jak będę sama w domu i Daga będzie spać.
    Teraz rodzinka rozstawiam po kątach.

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Dorocie dziś o 2 w nocy odeszły wody :) Pisała do mnie po 12-tej to pomału się skurcze rozkrecały
    Trzymajcie za nią mocno kciuki! :D

dddodiii lubi tę wiadomość

zrz69vvj69ave0jf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dzieje...
    Czym Cię Sabinka wnerwili?
    Niech Dorotka da znać jak będzie po;)
    Wiedziałam... w końcu zostałam sama..

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze masz czas :) Niech dzidzia tam siedzi jeszcze ze dwa tygodnie chociaż :P

ailatan wrote:
    Ale się dzieje...
    Czym Cię Sabinka wnerwili?
    Niech Dorotka da znać jak będzie po;)
    Wiedziałam... w końcu zostałam sama..

zrz69vvj69ave0jf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika87 wrote:
    Jeszcze masz czas :) Niech dzidzia tam siedzi jeszcze ze dwa tygodnie chociaż :P
    Ja wiem... musi siedzieć do 1 listopada.. hehe chociaż czuje się strasznie niepewnie jakoś z tym rozwarciem.. ciężko mi leżeć tez.. i zostałam z tej grupy ostatnia i to czekanie jest najgorsze..

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka trzymamy kciuki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nono czekamy na wieści ;)

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota urodziła :) O szczegółach poinformuje Was sama jak dojdzie do siebie :)

zrz69vvj69ave0jf.png

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ