X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle ja jestem w szoku że to już po u mnie zero przepowiadanek, wody nie odeszły we czwartek nic nie zanosilo się na poród no i ominęła mnie kolejna czwartkowa wizyta i ktg. Piszę z telefonu więc ciężko mi podesłać zdjęcie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 23:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz za sobą. Super. Jak widać może pójść gładko i sprawnie ,)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2015, 23:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały 3500, 54 cm, 10/10 stan zadowalający z racji mojego gbs i lęku który podano mi później bo to szybko szło no i urodził się w zielonym wodach będą prowadzone obserwacje. Lezymy razem i ssie cyca.
    Boje się...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2015, 23:58

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Filipku! <3
    Coś mnie ciągnęło aby zalukac
    Gratulacje!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 19:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama-julka wrote:
    Cze dziewczynki :-D
    Poród z oxy się przedłuża albo zanika akcja. Znam parę takich przypadków. I też w pierwszej c. leżałam z kobietą która się męczyła mimo paru kroplówek, a trzy poprzednie porody miała szybkie.
    Mi dali oxy na sam koniec, bo mialam bardzo mocne ale troszke krotkie te skurcze parte. I jak podali, to poszlo, bo te skurcze sie wydluzyly. bardzo zaluje, ze musieli mi to podac, bo wiadomo - lepiej bez wspomagaczy. Ale to na dwa ostatnie parte doslownie podali.

Dziewczyny, ale jesli jestescie silne psychicznie i nastawicie sie na potezny bol i ciezka prace, to nie bierzcie zzo. Ono nie jest obojetne dla dziecka. Obniza tetno dziecku.

Mama-julka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    Mały 3500, 54 cm, 10/10 stan zadowalający z racji mojego gbs i lęku który podano mi później bo to szybko szło no i urodził się w zielonym wodach będą prowadzone obserwacje. Lezymy razem i ssie cyca.
    Boje się...
    A badali te wody? Wiem ze czasem wody są zielone od kupek dziecka.. jeżeli z jego tetnem było ok to nie powinno być problemu.. nic się nie martw ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moj maz odebral wyniki wymazow, gbs tez, wszytsko ujemne :) uff :))
    dzis nawet nie leze.. cos czuje ze uda sie donosic.. skurczy zero.. bolow tez zero.. moze troche przy tej szyjce czuje malego ze grasuje i cos kombinuje, ale poki pecherz nie pekl to narazie ok :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia mały po szczepieniu i badaniu płuca czyste bez szmerow tak samo serce badanie dobrze poszło mały już po szczepieniach, tak mały musiał zrobić kupke.
    Co do pęcherza mi też nie pękł a miałam 8 cm rozwarcia :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    Natalia mały po szczepieniu i badaniu płuca czyste bez szmerow tak samo serce badanie dobrze poszło mały już po szczepieniach, tak mały musiał zrobić kupke.
    Co do pęcherza mi też nie pękł a miałam 8 cm rozwarcia :-P
    Bardzo sie ciesze ze wszytsko ok :) Maly slodziak widze :)))) z karmieniem nie ma porblemu? pojawil sie juz nawal? U mnie nic nie leci.. jak nadusze tylko kilka kropel zoltej siary.. nie wiem jak to bedzie..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    Bardzo sie ciesze ze wszytsko ok :) Maly slodziak widze :)))) z karmieniem nie ma porblemu? pojawil sie juz nawal? U mnie nic nie leci.. jak nadusze tylko kilka kropel zoltej siary.. nie wiem jak to bedzie..

Mi też przed porodem nic nie leciało nawet jak nadusilam a teraz na razie problemu nie mam.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caramel wrote:
    Mi też przed porodem nic nie leciało nawet jak nadusilam a teraz na razie problemu nie mam.
    Uf to super. Bo mi po odstawieniu luteiny tak jakoś cycki jakby miękkie się bardziej zrobiły.. i jyz się martwilam.. najbardziej ciesze się ze po zbylam się jakimś cudem tej ureaplasma i gbs tez nie ma.. teraz 5 tyg na urodzenie bo wyniki gbs tyle są ważne..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam z domu.....
    Uffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
    Wyszłam na własne żądanie bo mnie wnerwili, aż poryczałam sie, ale to jutro jak będę sama w domu i Daga będzie spać.
    Teraz rodzinka rozstawiam po kątach.

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) Dorocie dziś o 2 w nocy odeszły wody :) Pisała do mnie po 12-tej to pomału się skurcze rozkrecały
    Trzymajcie za nią mocno kciuki! :D

dddodiii lubi tę wiadomość

zrz69vvj69ave0jf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się dzieje...
    Czym Cię Sabinka wnerwili?
    Niech Dorotka da znać jak będzie po;)
    Wiedziałam... w końcu zostałam sama..

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze masz czas :) Niech dzidzia tam siedzi jeszcze ze dwa tygodnie chociaż :P

ailatan wrote:
    Ale się dzieje...
    Czym Cię Sabinka wnerwili?
    Niech Dorotka da znać jak będzie po;)
    Wiedziałam... w końcu zostałam sama..

zrz69vvj69ave0jf.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martika87 wrote:
    Jeszcze masz czas :) Niech dzidzia tam siedzi jeszcze ze dwa tygodnie chociaż :P
    Ja wiem... musi siedzieć do 1 listopada.. hehe chociaż czuje się strasznie niepewnie jakoś z tym rozwarciem.. ciężko mi leżeć tez.. i zostałam z tej grupy ostatnia i to czekanie jest najgorsze..

kwiatakacji lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka trzymamy kciuki :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2015, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nono czekamy na wieści ;)

• Martika87 Autorytet

Wysłany: 21 października 2015, 23:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota urodziła :) O szczegółach poinformuje Was sama jak dojdzie do siebie :)

zrz69vvj69ave0jf.png

‹‹ 149 150 151 152 153 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ