plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mnie nie ma na FB
Wybaczcie dziewczyny,ale po prostu mnie przeczyściło przed tym badaniem...Tak sie boje o mój skarb najpiękniejszy na świecie...
Szyjka na bank jest extra-doszla do siebie,ale kciuki tez będę trzymac
Jezus...probuje sie uspokoić,ale to jest silniejsze...
Nie chce tam isc...gdyby zawsze bylo wszystko dobrze,to pewnie bym się nie mogla doczekać,a ze zawsze cos jest nie tak,to ja tam po prostu nie chce iść...
Dobrze,ze mój idzie ze mną...
Lecę sie szykować...
Jak wrócę,to dam znać...
Milej środy dziewczynki... -
nick nieaktualnyDorota wszystko będzie dobrze zobaczysz!!! Czekam na dobre wieści, a ja idę obiad robić dzisiaj schabowe, młode ziemniaki i jakaś mizeria a powiem wam ze od jakiegoś czasu nie mam ochoty na mięso w ogóle jakieś obrzydzenie mam na mięso ale mój M miesozerny:-P. Nawet jak robię kotlety to mnie jakoś cofa bleee
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja znow wymiotowalam, swietnie. Co probowalam sie najesc, zeby wiecej o tej 17 wazyc na wizycie, to wyrzygalam. I ciekawe ile bede wazyc... pewnie pani standardowo zlapie sie za glowe i sie na tym skonczy ;/
Dorota trzymamy kciuki!!!
Ja dzis sie dowiem kiedy bede miec to wspaniale badanie:PZajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa 2 lipca idę na to badanie mi mój gin kazał wziąć połowę cytryny ze sobą w razie czego, jej a ja 3 dzień jem makaron z białym serem i mam na to taka ochotę, schabowe przygotowane, ziemniaki też czekam na męża
Paulina ty to się masz z tymi wymiotami, mojej znajomej zaczęły się od 5 miesiąca, ale juz niedługo Kornelia będzie z wami i co złe się skończy -
Kochana ja też miałam ze sobą cytryne i mi za przeproszeniem suka nie pozwoliła ani wcisnąć trochę do roztworu ani nawet polizac
Po wypiciu kilka wdechow świeżego powietrza i będzie dobrze
Ja jem obiad i idę spać wieczorem idziemy zobaczyć maleństwo, naszych znajomych
Urodziła się w poniedziałek Wiktoria o 8.47
Idziemy zobaczyć księżniczkę ♡ -
nick nieaktualnyMi właśnie ginekolog mówił, że jak nie am rady wypić to mam wciskać cytrynę i się nie patrzeć na nic. Kazał tylko dzień wcześniej nie jeść nic słodkiego ( buuu bo ja nie mogę żyć bez jednej małej słodkiej rzeczy, drożdżówka, petitki w czekoladzie o lodach nic nie wspomnę trzeba będzie się pilnować), nie słodzić herbaty - tego akurat nie robię, no i na 12h przed nic nie jeść.
-
nick nieaktualnyHahahaaaas! Zaliczylam technologie i organizacje robot!!
Cos mnie tak ugryzlo w stope, ze masakrycznie spuchla ;< pewnie meszka jakas ;<
Ja jestem czlowiek-wymiot. Mowie mi, nie Paulina, a Wymiotka :p napije sie duzo przed wizyta to bede wazyc wiecej ;p to jest mysl :p -
nick nieaktualnyAlbo ciepło się ubierz, a odnośnie wagi ostatnio jak czekałam na połówkowe w poczekalni siedzi sobie pani pielęgniarka i pacjentki pana doktora waży ona właśnie w tej poczekalni i wyszła z gabinetu dziewczyna idzie do tej pielęgniarki zapisać się na kolejną wizytę i ta pielęgniarka mówi do niej wskakuj na wagę a ona to może buty zdejmę (a miała jakieś na koturnie) na to pielęgniarka nie nie proszę w butach wiecie jak kobieta się oburzyła, że to dodatkowe kilogramy przecież jak tak można i w karcie kazała sobie odjąć przynajmniej jeden kilogram
Więc Paulino - Wymiotko jest jakiś sposób
U mnie to nie przechodzi bo nawet japonki muszę ściągać, ostatnio nawet mówiłam, że już lżejszych spodni nie mogłam nałożyć
No i zapomniałam napisać GRATULACJEWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 14:59
-
nick nieaktualnyDziewczynki ale chyba mocno kciuki trzymałyście Idealnie Z pomiarów wyszło tylko o jeden dzien różnicy
Lekarz mówił,ze na 100% Oliwka Dostaliśmy płytkę półgodzinną Wszystko tak idealnie masakra taki kamień z serca...aaaaach...
Od razu wlecielismy do lumpeksu,ale dzis dzien przed dostawa,ale dostaliśmy bluzeczkę sliczna i milusią bluzke z myszka minnie Wiecie ile za te dwie rzeczy?? 1,40zl
Jestem nieziemsko szczesliwa,a mala wazy 520g,ponoc prawidłowo,ale liczylam na więcej...
Jezu jak cudownie:-)binka76 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDddodiii super, wiedzialam, ze bedzie dobrze:)
U mnie nie jest zle. Szyjka jest ok. Ale pani dr martwi to, ze prawie nie mam brzuszka i, ze nie przybieram na wadze w odpowiednim tempie. 2 kg przytylam. Przy czym przed wizyta duzo wypilam i ubralam sie w dlugie jeansy, bluzke i dorzucilam sweter... -
nick nieaktualnyNasza Dorota to panikara . Cieszę się że jest dobrze.
Paulinka ale maluszek przybiera dobrze? Bo to chyba najważniejsze i wody i to z ciążą powinno być ok. Mam koleżankę imienniczkę która do 7mc ciąży miała taki brzusio jak Ty. Urodziła w 8mc, bo dźwignęła - pracowała do samego końca w sklepie. Syn miał normalną wagę 2,900 jak na ten miesiąc i jest zdrów jak ryba, dziś idzie do gimnazjum.
Ja dziś od popołudnia leże i lenie się.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 19:12
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny, za 2 tyg na usg mamy wlasnie sprawdzic ilosc wod i zobaczymy ile wazy Kornelia. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie ok.
Ja jutro bede sie lenic. Pani dr mowila, ze jesli dalej bede taki tryb zycia prowadzic, to bedzie dobrze. Mowila, ze takie napinania macicy sa normalne, wiekszosc kobiet ich nie czuje, a ze ja waze aby 51,5 kg, to bede to czula, bedzie na brzuchu wszystko widac.Wesele pani dr odradzila. Mowila, ze jesli jest mega wazne, to jesli bardzo chce, to moge pojsc na troche, ale zeby uwazac bardzo. Zdecydowalismy z mezem,ze lepiej nie ryzykowac.
Dziewczyny, zjadlam dzisiaj doslownie kawalek niedomytej salaty - chrupnal mi piasek w zebach ... myslicie, ze moglam sie zarazic toxo? Bede szla za tydzien na badania, bo jutro, czy pojutrze to za wczesnie... boje sie a maz zle domyl ta nieszczesna salate jeden gryz -
nick nieaktualnyGreen wydaje mi się ze nie,ale jak chcesz to dla świętego spokoju zrobiłabym toxo ale przynajmniej poczekaj 7 dni w Luxmedzie 50 zl kosztuje, ja jakiś czas temu krojac schab nacielam skórkę na palcu mimo że nóż wcześniej nie miał kontaktu z mięsem i dla świętego spokoju zrobiłam, mój mąż to się na mnie patrzył i mówił że za każdym razem bym robiła sobie jakieś badania od tamtej pory wszystko co mięsne robię w rękawiczkach później parze deskę nóż i tluczek takie jakieś zboczenie ale później doczytałam że jak mięso jest mrozone to nie ma tych bakterii a i owoce i warzywa dokładnie myje a wcześniej powiem wam ze nie przykładalam do tego wagi.