plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzięki Paulina
Super ze powoli sobie meblujecie u nas już są okna, czekamy na poprawkę od projektanta i ruszamy z papierami. W ostatni weekend sierpnia przeprowadzamy się do Lublina nie całe 3 km od szpitala w którym będę rodziła także już spokojna jestem.
Ja mam na razie wózek, fotelik i trochę ciuszków, po resztę jedziemy w sobotę albo niedzielę taki jest plan
Ciuszków też za dużo nowych nie kupuje. Nad rozkiem się zastanawiam, czy jest on konieczny w szpitalu? Wiem głupie pytanie ale dla mnie mało funkcjonalne o brzydkie:-P Widziałam te w pepco najwyższej kupię jeden żeby był.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się jako małżonka ♡
Dawno mnie tu nie było i nie wiem kiedy was nadrobie
Jutro sesja w plenerze
Byliśmy u lekarza i mam się oszczędzać bo główka nisko juz jest..
Ogarniamy póki co sprawy urzędowe itd.. nawet nie mam czasu tutaj zajrzeć
Ślemy całuski :*Caramel lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKarolina poczekaj az zaczniecie mieszkanie urzadzac.. jezusie tyle pieniedzy idzie, normalnie ja nie wiem, ze my jeszcze mamy co jesc :o
Fajnie, 4 ciezarne napadly na bank - juz widze te naglowki w gazetach haha :p
Swiezo upieczona mezatko prosze sie oszczedzac!Zajsonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo sie tak mówi mamy pieniążki, heheh
Miałam zaplanowany budżet z ołówkiem w ręku i co! i wielkie G, wydaliśmy dużo więcej io jeszcze parę rzeczy brakuje
Za ten napad moze z takimi brzuchami będzie mniejszy wyrok . Już widzę jak uciekam, bosz ja od tygodni turlam się a nie chodzę, aż mnie to drażni -
nick nieaktualnySabina a to zawsze tak wychodzi nam kobieta od kredytu mówiła żeby liczyć 1000 zł na metr kwadratowy mamy trochę zapasu jeszcze ale to okaże się w praniu jak będzie. Z drugiej strony zupełnie inaczej jest jak wchodzisz do nowego budownictwa i robisz wszystko od podstaw a co innego jak remontuje kilku letnie mieszkanie bo zawsze coś wyskoczy.
Ja zauważyłam ostatnio ze nie chodzę już normalnie a właśnie się turlam... . Jak taka ruska matrioszka hehe
Jeszcze w tą sobotę mam panieński... Dobra koleżanka nasza swiadkowa na ślubie i co robić...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:00
-
nick nieaktualnyhaha Karolina dobre porównanie do tej Matrioszki
U nas dodatkowe wydatki to fakt : nierówne ściany lat 60tych ech, no ale i takie wynikające z niewiedzy że coś będzie potrzebne. No i nowych pomysłów
Teraz szukam malej łazienkowej szafki, wąskiej, na pierdołeczki, taki slupek.
-
nick nieaktualnyheja, a ja dziś znalazłam szkole rodzenia do ktorej chce isc.. stwirdzilam ze musze wyjsc do ludzi bo siedzenie w domu mi nie sluzy.. dodatkowo sa jakies zajecia dla mam takie ćwiczenia i oddechowe.. poza tym musze jakoms polozna sobie zaklepac.. heh ktora dojedzie do mnie bo daleko od centrum mieszkam
-
nick nieaktualnyPewnie, jak masz sile, chęć to śmiało wychoć ,a spotkasz tam przyszłe mamy z którymi na 100% znajdziesz temat.
Ja własnie dostałam ciuszki, mnóstwo na 56/62 czyli sam początek, hehe bliźniaki bym ubrała, boje się że niektórych nawet nie zaloże. I śliczne kowbojskie kozaczki no dosłownie cudo, rozmiar 0
zostaje wózek i kosmetykiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:08
-
nick nieaktualnyDzien dobry.
Ale mialam ciezka noc -3 razy na siku i jeszcze zgage mialam potworna i az rennie bralam, bo palilo zywym ogniem
Sabinka ale super, ze tyle ciuszkow dostalas
Dzis 32 tc odliczam do 36 tc bo bede sie czuc wtedy juz bardzo bezpiecznie a w sobote mam usg, zobaczymy ile wazy moje malenstwodddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaulina tylko trzy razy ja chodzę od 1 w nocy regularnie co godzinę :)już przywykłam.
Dziś spałam dobrze bo był mój, więc wtuliłam się i było ok, sama nie lubię spać , bo wpierw muszę umęczyć się żeby zasnąć.
Dziś jedziemy do Rumi do sklepu z wózkami, bo czas zamówić, jak trzeba czekać na dany model tyle czasu (rozmowa na FB, ale i sama to stwierdziłam chodząc ostatnio po sklepach)Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 09:55
-
nick nieaktualnyCześć,
Ja w ciągu godziny w nocy wstaje kilka razy aż mnie to denerwuje co się położe to zaraz mi się chce znowu. Ja dzisiaj kiepsko spałam w nocy od 2 do 4.30 kręciłam się z jednego boku na drugi a jak mój mąż wstawał rano do pracy to nawet nie miałam siły wstać i śniadania zrobić.
Wczoraj poprałam jedną partię ciuszków zaraz wrzucę do prania kolejne i zacznę prasować i składać.
Miłego dnia -
nick nieaktualnyhej to dolaczam sie do niespiacych tez dzis w nocy wstalawalam kilka razy.. do tego nie moglam znalezc pozycji.. po odprawieniu meza probowalam usnac to jakos mi sie duszno robilo.. i ledwo jakos zywa dzis jestem.. jade za 2 h do tej szkoly rodzenia obczaic co i jak i jak bedzie ok to sie zapisac moj maz niechetnie chce tam chodzic ale ublagalam go zeby na dwa spotkania ze mna poszedl - zeby potem nie bylo ze on nie wie jak trzymac dziecko- chociaz wiecie co.. mi sie wydaje ze te szkoly sa troche przereklamowane.. ze tyle dzieci sie wychowalo bez szkol i innych pierodl.. ale mowie sobie skoro- jest to za darmo a mam siedziec w domu i sie nudzic.. to warto wyjsc do ludzisk
-
nick nieaktualnyZwykle wstawalam raz,maks dwa razy w nocy na siku, a teraz nie dosc, ze pali w przelyku, to jeszcze sik co 2h
Znow mam zgage, losie... chyba wysle meza po pepsi,bo ona zwykle pomagala.
A ja juz dawno bylam w SR. Przez upaly nie mialam ochoty, wczoraj musialam zamowic drzwi i tez nie pojechalam.
Dziewczyny, czy Wy tez macie tak, ze do wc na dwojke latacie po 2-3 razy dziennie? Cholera no ja mam dosc,ile mozna razy. Chyba zaczne brac codziennie zelazo, moze mi troche spowolni te jelita.