X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi sie udalo kupic 50 sztuk ciuszkow, 3 kombinezoniki, i rozek i cos tam jeszcze za 100 zl :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Paulina ;-)
    Super ze powoli sobie meblujecie :-) u nas już są okna, czekamy na poprawkę od projektanta i ruszamy z papierami. W ostatni weekend sierpnia przeprowadzamy się do Lublina nie całe 3 km od szpitala w którym będę rodziła także już spokojna jestem.

Ja mam na razie wózek, fotelik i trochę ciuszków, po resztę jedziemy w sobotę albo niedzielę taki jest plan ;-)
    Ciuszków też za dużo nowych nie kupuje. Nad rozkiem się zastanawiam, czy jest on konieczny w szpitalu? Wiem głupie pytanie ale dla mnie mało funkcjonalne o brzydkie:-P Widziałam te w pepco najwyższej kupię jeden żeby był.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 14:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamiast rożka śmiało kocyk możesz mieć, a ten wykorzystasz bardziej

wróciłam od okulisty, że młodsza ma okulary wiedziałam i wiedziałam ze będą do wymiany, a tu w bonusie starszej też musiałam zrobić, znów wydatek, chyba bank okradne

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    znów wydatek, chyba bank okradne
    Chyba Ci pomoge.

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się pisze na ten napad na bank...
    Bez jaj też tak macie że te pieniądze nie wiadomo gdzie się rozchodzą...
    W sumie nieźle by to wyglądało :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 18:40

• Zajsonek Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się jako małżonka ♡
    Dawno mnie tu nie było i nie wiem kiedy was nadrobie :(
    Jutro sesja w plenerze :)
    Byliśmy u lekarza i mam się oszczędzać bo główka nisko juz jest..
    Ogarniamy póki co sprawy urzędowe itd.. nawet nie mam czasu tutaj zajrzeć :(

Ślemy całuski :*

Caramel lubi tę wiadomość

dqprj44jt7qos0i5.png
    dqprj44j14rw1kad.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nasza panna młoda znalazla Ciut czasu :)
    oszczędzaj się kobitko

Zajsonek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też biorę udział w napadzie hehe tylko dajcie znać gdzue i kiedy.. ja dziś mam zły dzień.. chodzę podminowana.. aż strach jak wybuchne..

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina poczekaj az zaczniecie mieszkanie urzadzac.. jezusie tyle pieniedzy idzie, normalnie ja nie wiem, ze my jeszcze mamy co jesc :o

Fajnie, 4 ciezarne napadly na bank - juz widze te naglowki w gazetach haha :p

Swiezo upieczona mezatko prosze sie oszczedzac! :)

Zajsonek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina my mamy pieniążki na wykończenie i umeblowanie teściowie nam dali :-)
    Ale powiem Wam ze ogólnie kasa szybko się rozchodzi no fakt teraz kupujemy dla naszych pociech ale ja dzisiaj poszłam do spożywczaka nic nie kupiłam a 39 zł zapłaciłam...

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To sie tak mówi mamy pieniążki, heheh
    Miałam zaplanowany budżet z ołówkiem w ręku i co! i wielkie G, wydaliśmy dużo więcej io jeszcze parę rzeczy brakuje

Za ten napad moze z takimi brzuchami będzie mniejszy wyrok :). Już widzę jak uciekam, bosz ja od tygodni turlam się a nie chodzę, aż mnie to drażni

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina a to zawsze tak wychodzi nam kobieta od kredytu mówiła żeby liczyć 1000 zł na metr kwadratowy mamy trochę zapasu jeszcze ale to okaże się w praniu jak będzie. Z drugiej strony zupełnie inaczej jest jak wchodzisz do nowego budownictwa i robisz wszystko od podstaw a co innego jak remontuje kilku letnie mieszkanie bo zawsze coś wyskoczy.

Ja zauważyłam ostatnio ze nie chodzę już normalnie a właśnie się turlam... :-D. Jak taka ruska matrioszka hehe

Jeszcze w tą sobotę mam panieński... Dobra koleżanka nasza swiadkowa na ślubie i co robić...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:00

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haha Karolina dobre porównanie do tej Matrioszki :)
    U nas dodatkowe wydatki to fakt : nierówne ściany lat 60tych ech, no ale i takie wynikające z niewiedzy że coś będzie potrzebne. No i nowych pomysłów :)

Teraz szukam malej łazienkowej szafki, wąskiej, na pierdołeczki, taki slupek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja, a ja dziś znalazłam szkole rodzenia do ktorej chce isc.. stwirdzilam ze musze wyjsc do ludzi bo siedzenie w domu mi nie sluzy.. dodatkowo sa jakies zajecia dla mam takie ćwiczenia i oddechowe.. poza tym musze jakoms polozna sobie zaklepac.. heh ktora dojedzie do mnie bo daleko od centrum mieszkam :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, jak masz sile, chęć to śmiało wychoć ,a spotkasz tam przyszłe mamy z którymi na 100% znajdziesz temat.

Ja własnie dostałam ciuszki, mnóstwo na 56/62 czyli sam początek, hehe bliźniaki bym ubrała, boje się że niektórych nawet nie zaloże. I śliczne kowbojskie kozaczki no dosłownie cudo, rozmiar 0
    zostaje wózek i kosmetyki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 20:08

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry.
    Ale mialam ciezka noc -3 razy na siku i jeszcze zgage mialam potworna i az rennie bralam, bo palilo zywym ogniem :(

Sabinka ale super, ze tyle ciuszkow dostalas :)

Dzis 32 tc :) odliczam do 36 tc :P bo bede sie czuc wtedy juz bardzo bezpiecznie :) a w sobote mam usg, zobaczymy ile wazy moje malenstwo :)

dddodiii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulina tylko trzy razy :) ja chodzę od 1 w nocy regularnie co godzinę :)już przywykłam.
    Dziś spałam dobrze bo był mój, więc wtuliłam się i było ok, sama nie lubię spać , bo wpierw muszę umęczyć się żeby zasnąć.
    Dziś jedziemy do Rumi do sklepu z wózkami, bo czas zamówić, jak trzeba czekać na dany model tyle czasu (rozmowa na FB, ale i sama to stwierdziłam chodząc ostatnio po sklepach)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2015, 09:55

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć,

Ja w ciągu godziny w nocy wstaje kilka razy aż mnie to denerwuje co się położe to zaraz mi się chce znowu. Ja dzisiaj kiepsko spałam w nocy od 2 do 4.30 kręciłam się z jednego boku na drugi a jak mój mąż wstawał rano do pracy to nawet nie miałam siły wstać i śniadania zrobić.

Wczoraj poprałam jedną partię ciuszków zaraz wrzucę do prania kolejne i zacznę prasować i składać.

Miłego dnia ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej to dolaczam sie do niespiacych :) tez dzis w nocy wstalawalam kilka razy.. do tego nie moglam znalezc pozycji.. po odprawieniu meza probowalam usnac to jakos mi sie duszno robilo.. i ledwo jakos zywa dzis jestem.. jade za 2 h do tej szkoly rodzenia obczaic co i jak i jak bedzie ok to sie zapisac :) moj maz niechetnie chce tam chodzic ale ublagalam go zeby na dwa spotkania ze mna poszedl :) - zeby potem nie bylo ze on nie wie jak trzymac dziecko- chociaz wiecie co.. mi sie wydaje ze te szkoly sa troche przereklamowane.. ze tyle dzieci sie wychowalo bez szkol i innych pierodl.. ale mowie sobie skoro- jest to za darmo a mam siedziec w domu i sie nudzic.. to warto wyjsc do ludzisk :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 sierpnia 2015, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwykle wstawalam raz,maks dwa razy w nocy na siku, a teraz nie dosc, ze pali w przelyku, to jeszcze sik co 2h :/

Znow mam zgage, losie... chyba wysle meza po pepsi,bo ona zwykle pomagala.

A ja juz dawno bylam w SR. Przez upaly nie mialam ochoty, wczoraj musialam zamowic drzwi i tez nie pojechalam.

Dziewczyny, czy Wy tez macie tak, ze do wc na dwojke latacie po 2-3 razy dziennie? Cholera no ja mam dosc,ile mozna razy. Chyba zaczne brac codziennie zelazo, moze mi troche spowolni te jelita.

‹‹ 69 70 71 72 73 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ