Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z tego wszystkiego zapomniałam :)
    Zrobiłam mega zakup (hi hi hi) Wpadłam do lumpa i kupiłam: 2wa sweterki jeden niebieski drugi różowy, śliniaczek z napisem mamusi mały aniołek - w wersji angielskiej, rajstopki na 62cm i zapłaciłam - 1,92 zł
    Dosłownie tak mogę kupować

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No no Sabinka :) to Ty skarby prawdziwe w domu trzymasz ;D fajnie, ze udalo Ci sie zakupy takie zrobic, ja nie mam sil na chodzenie po lumpach eh, a kocham ten sport :p

Poza tym oszczedzam sie przed jutrzejszym usg. Oby szyja miala ze 3 cm. Trzymajcie kciuki jutro. O 8:05 mam badanie. Oby bylo ok.

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdyby nie problemy psa... coś zjadla i mi wymiotuje i nie musiała iść do apteki bym nie wstąpiła do lumpa.

Czekam jutro na wieści

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczcie sobie dziewczyny artystyczne malowanie ścian a już nie mówię o tych z efektem 3d :)

Ja już poprasowałam wczorajsze ciuchlandowe zakupy wyszły dwie reklamówki za jedna dałam 64zł za drugą 67 zł :

http://zapodaj.net/98bb7bfb1832d.jpg.html

http://zapodaj.net/4467d4baf279c.jpg.html

http://zapodaj.net/61e304c7e5c43.jpg.html

http://zapodaj.net/1f0ddfdd0289a.jpg.html

http://zapodaj.net/a7834b9b3cc86.jpg.html

Dodam że firmówki H&M, kappahl, TU, cotton of benetton ;)

Paulina czekamy jutro na dobre wieści ;)

• Monika A Koleżanka

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na lumpach to ciazowe ciuchy pokupowalam. A zamierzam kupic dla Klary, ale jeszcze nic nie upolowalam. No i allegro oczywiscie:)

• natalka0887 Autorytet

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sliczne te ciuszki, nawet nie wiedzialam ze takie fajne mozna w lumpach zalezc. A w ogole nie bralam kupowania tam ubranek dzieciecych
    A w pokoiku chce namalowac cos takiego. Oczywiscie bez tych kropek na luscicach, jednokolorowe beda
    https://img0.etsystatic.com/002/0/6971816/il_fullxfull.352922222_os0n.jpg

Mam jasno szare sciany wiec powinno wyjsc dobrze i rozweselic pokoj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 19:05

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalka0887 wow, widziałam taką naklejkę ,ale namalować , kurcze trzeba mieć talent

No to są dzisiejsze moje zdobycze za tą śmieszną cene
    2v1s1hh.jpg

Ciążowe też spódniczkę fajną sobie kupiłam, spodnie letnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 sierpnia 2015, 20:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 sierpnia 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalka0887 wrote:
    A w pokoiku chce namalowac cos takiego. Oczywiscie bez tych kropek na luscicach, jednokolorowe beda
    https://img0.etsystatic.com/002/0/6971816/il_fullxfull.352922222_os0n.jpg

Mam jasno szare sciany wiec powinno wyjsc dobrze i rozweselic pokoj

Ślicznie to wygląda :)

• natalka0887 Autorytet

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka, nie takie trudne ja wydrukuje to w formie plakatu na kilkunastu kartkach, potem wytne, delikatnie przyklejam do sciany i odrysowyje szablon, a potem pomalowac☺

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kornelia wazy 1901 g. AFI 6,6 - mam wiecej pic. Szyja 2,9 cm. Nie ma tragedii :) brzuszek malenstwa troszke podgonil. Pani dr sie smiala, czy ja jestem w stanie jesc i oddychac,bo brzuch mam niewielki i dzidzia zajmuje cala przestrzen w srodku :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam że nie ma się czym martwić :-)
    Duża już Kornelcia :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ładna waga, szyjka może być więc dalej czekamy - już blisko finału. Będę się śmiać jak przenosisz :)
    Wstaje coraz później... cholercia, a zaraz czas budzić dzieci do szkoly

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 sierpnia 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super green ze Kornelia taka duża :) ja pozdrawiam Was ze Swieradowa :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)

Karolinka, nie wchodzilam w linki, bo pisze z telefonu, a tutaj skopiowac taki link, to wyczyn :P zeby mozna bylo kliknac bezposrednio w niego, to chyba trzeba go umiescic miedzy:

[URL] tylko przed tym drugim stawiamy "/" : /URL - pisze tak, bo sie link wstawial i nie bylo widac xD
    Ale dawno mialam informatyke i nie dam reki uciac :D

Wczoraj mialam calodniowy maraton normalnie, az dostalam boli bioder, kosci i w ogole jakas istna masakra. Najpierw po 10 sklepach za farbami, pozniej tesco, pozniej chmielaki, a pozniej nawet na grlia nie zeszlam, to sie do nas do sypialni przeniesli, maz zadecydowal, ze sama na pewno nie bede siedziec i ugrilowali kielbache i przyniesli mi pod nos :P ah jaka byla dobrusia :)

Natalia dziekujemy za pozdrowienia kochana :) my z Krasnegostawu pozdrawiamy rowniez :D[/url]

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 sierpnia 2015, 07:13

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 sierpnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    My dzis idziemy na plaże, ze względu na mnie w bardziej leśny teren, abym miała cień. Kurcze mój strój jest za mały, cycki za duże :( Wyszło na to że ubrałam zwykły kryjący stanik i koszulkę na ramiączkach.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chce na plaza, nad morze eh :P next year :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedziałam na cieniu za murkiem, tylko tyle co po gofry czy siku, wychodziłam z mojego zacisznego miejsca i jak słonce za mgłę chmurkową zaszło i jestem ciut opalona :)

Dziś zarządziłam porządki, tzn weszłam w szafę mojej córy, bosz, nie wiem za kim ona wdała się, ale na 100% nie za mną (jej ojciec też raczej trzyma porządek, przynajmniej tak było). Nie mogę jej wyperswadować wkładania brudnych rzeczy do szafki, potrafi brudne bluzeczki wsadzić powrotem do półki - wrrrr. Prosiłam rano aby wszystkie brudy wsadziła do łazienki bo będę prać i co... efekt taki że jak sama weszłam to znalazłam : 2 sukienki, 6 bluzeczek, krótkie spodenki sztuk 4 o innych rzeczach nie wspomnę - wrrr

Wiec dziś zrobione po remontowe gruntowe sprzątanie i cacy :), zostało tylko prasowanie.
    Od wczoraj chwytają mnie silne, ale krótkie skurcze, zaczynam niepokoić się. Wzięłam nospe poleżałam troche lepiej. Chyba muszę zwolnić z porządkami.
    Jutro chyba poszyje prześcieradelka do lóżeczka. Na dziś koniec zajęć. Książka, herbatka i odpoczynek.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny :-)
    My dla Małego oprócz kosmetyków, butelek i skoczków mamy wszystko;-)

Kupiliśmy łóżeczko miało być turystyczne ale mój mąż powiedział że taki kojec to się dokupi niech mały będzie miał porządne drewniane. Łóżeczko jest śliczne z z przodu ma lokomotywe drewniana takie męskie jest :-) z szuflada do tego pościel z ochraniaczami piękny komplet z kolderka podusia moskitiera i przescieradlem nie wiedziałam że aż 469 zł coś takiego kosztuje, do tego materac, wanienka reczniczki z kapturkiem, kolorowe pieluchy ale tylko 5 sztuk bo droższe od zwykłych tertowych ale będzie do wózka ;-), karuzela na łóżeczko z sowkami robionymi, które mają sweterki jakby na drutach robione normalnie śliczne ;-) rożek z usztywnieniem które można wyjąć, przybory do pielęgnacji, termometr, prześcieradło na zmianę i poszło 1902,50 masakra a dadzą później 1000 zł i pro rodzinna polityka... Czegoś pewnie nie dopisałam.
    Na weekend się przeprowadzamy jak już ogarniemy wszystko i złożymy łóżeczko to wrzucę zdjęcia na razie wszystko popakowane czeka.

Mam już kombinezon taki niebieski zamówiłam na olx mąż odebrał za całe 39 zł do tego dostałam czapkę. Właśnie się pierze ostatni rzut ubranek.

Sabina super ze remont już się zakończył, zazdroszczę :-)
    No i sama powiedziałabym nad morzem:-)

Paulina od środy straszą kolejna fala upałów po 36 stopni...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 17:29

• natalka0887 Autorytet

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    1000zl bylo by dobrze, ale teraz nalezy sie tym co maja zarobki mniejsze niz 1900zl /os(cos kolo tego). Juz nie ma becikowego dla kazdego

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem dokładnie jest 1925 czy jakoś tak a nie wiecie czy wliczaja w to już dziecko?

‹‹ 73 74 75 76 77 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ