plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygreen wrote:Zajsonek my tu od tego jestesmy, by sluchac co dobrego u innych takze chwal sie ile tylko mozesz
Mamy kolejne pazdziernikowe szczescie - Hania juz na swiecieZajsonek lubi tę wiadomość
-
dddodiii wrote:A jakie październikowe? :-)bo ja nie w temacie A nie sierpniowe?
Kolejna dziewczyna na październikowych urodziła, na świecie jest już Jagódka i Hania z październikowych, a kolejna jest juz w szpitalu i pomalutku rodzi, jeszcze trochę i Patrycja się urodzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygreen wrote:Madzia wrzucila zdjecia Hanusi
Cudowna i silna dziewczyneczka
Az sie poplakalam
Ja chce urodzić po 23 wrzesnia. Najlepiej 24
Też mam taki plan
Hania naprawdę śliczna dziewczynka.
Coś czuje że mało nas "październikowych" zostanie do października, bo jak już dziewczyny pchają się na świat....
I tak Magde podziwiam, ale co się nie robi dla swojego dziecka... Tyle czasu w niepewności. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalko super waga i szyjka dluga dbaj o siebie i odpoczywaj. Ja jestem od 20 tc na luteinie i obym wytrwala jeszcze te 3 tyg ;P
Cos te pazdziernikowe dzieciaczki sie pchaja juz na swiat. To co sie dzieje na fejsie to masakra jakas. Dziewczynki lezymy i odpoczywamy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłasnie byłam na FB i czytałam, bosz, jakaś masakra, co któreś to spieszy się, ten 3 trymestr nam nie służy, czy to te upały dały się we znaki? Bo co innego.
Mnie tak boli spojenie, krocze że aż boje się co mi powie lekarz 1.09 i co chwila mam skurcze z takimi bólami jak przy miesiączce, nie pamiętam żebym je miała przy poprzednich ciążach.
Natalka oszczędzaj się i niech maluszki nam rosną zdrowo -
nick nieaktualnySabinka prosze oszczedzaj sie. Jak masz skurcze, to moze wez nospe i magnez? Nie ma co kusic losu na tym etapie.
Ja jak leze to jest ok - brzuch mi sie twardy robi tylko raz na jakis czas. Ale jak chodze, to juz jest problem i generalnie staram sie lezec duzo. Boje sie po prostu. A juz nie da sie zwiekszyc mi dawek lekow, jakos musze dotrwac. Do 16 wrzesnia chociaz, bedzie to 36+0 tc.
Natalka to normalne, ze im starsza ciaza, tym szyjka sie robi krotsza. Ale jak nastepuje duze skrocenie, to faktycznie moze byc niebezpiecznie. Ja ze skracajaca sie szyjka trwam dzieki nospe,luteinie i magnezie. I tez odpoczywaj jak najwiecej.
Trzymam kciuki za te nasze szyjki - oby byly twarde, zamkniete i ich dlugosc byla w normie -
nick nieaktualny16 września to u mnie 38tc - ciąza donoszona
Jak na razie staram sie oszczędzać ,ale ja z tych co mają nadruchliwość, jak leże to wariuje
Upiekłam biszkopt, zamówiłam serniczki, Jutro gości mam, nie poleżę.
Tak po zdjęciu patrze , muszę ogarnąć kable
Zostały do kupienia drobnostki, troszkę do pielęgnacji i będzie wszystko
No i jak maszyne ogarne to chce oslonke taką dookoła łóżeczka i przybornik uszyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 22:30
-
nick nieaktualnySabinka piekne lozeczko
U mnie 16 wrzesnia jest 36+0, czyli 37 tc.
Powiedzialam mezowi ze rodzimy przy kolejnej pelni ksiezyca haha :p 28 wrzesnia tego sie trzymam
Ja tez zawsze w biegu... w przerwach miedzy zajeciami szybko do dzieci na korki, jedzenie tez na szybko zawsze, pozniej znow na zajecia, po zajeciach zakupy, obiado-kolacja, eh. Jeszcze o 20, czy 21 aerobik ;p skad ja mialam sily tyle? :p nie wiem ;p wychodzilam z domu o 7, a wracalam o 22;) i tak przez prawie 5 lat. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny