plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Co do wagi...ja przed ciążą ważyłam 57-57,5kg przy wzroscie 171cm-byłam(i dalej jestem ) naprawde wysportowana i wyrzeźbiona,a teraz ważę 70kg,czyle 13kg do przodu
Wkleiłabym Wam zdjęcie przed,ale trochę się wstydzę :p
Póki co-to moja niuńka:) :
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Co do wagi...ja przed ciążą ważyłam 57-57,5kg przy wzroscie 171cm-byłam(i dalej jestem ) naprawde wysportowana i wyrzeźbiona,a teraz ważę 70kg,czyle 13kg do przodu
Wkleiłabym Wam zdjęcie przed,ale trochę się wstydzę :p
Póki co-to moja niuńka:) :
labladory sa takie rozczulajace
Daj zdjecie, nie wstydz sie ja tez swoje wrzuce, bo anonimowa jestem z twarzy jedynie dziewczyny z fejsa widzialy jak wygladam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:A to pokoik mojego skarba w wersji panoramicznej:) :
a wczoraj w tej szkole rodzenia Dorota polozna opwoiadala o szpitalach no i generalnie sw.Rodzina nr jeden- jest jeden problem.. maja tylko 3 sale ladnie wyposazone i do porodu rodzinnego i dwie beznadziejne gdzie lezysz samemu i umierasz:P a jak nie maja miejsca to moga odeslac do innego szpitala.. i po piersze nie chcualabym bym odeslana do innego szpitala a po drugie nie chcialabym trafic na sale samotnosci a Polna hmm jak to polozna powiedziala najlepszy szpitak ginekologiczny pod wzgledem sprzetu w poznaniu ale.. obsula pozostaje duzo do zyczenia... podobno jednej dziewczynie polozna w tym szpitalu powiedziala : czego sie drzesz sama tego chcialas .. ja bym ta babe chyba zabila -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalka ja pytałam tą położną-mówiła ,że w żadnym wypadku nie odsyłają do innego szpitala...No a z tymi salami,to się zgadza,ale jak chcesz rodzić z mężem/partnerem,to rodzisz-nie odmawiają
No na Polnej są takie odzywki-ze względu na psychikę nie warto tam iść-chyba,że faktycznie tylko dla dobra dziecka...nic innego... -
nick nieaktualny
-
Uszylam dzis pierwsza zabaweczke, pochwale sie choc z maszyna mialam doczynienia zaledwie pare razy. Slon ma szeleszczace uszka☺
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12011250_877585739015899_5198404586142953850_n.jpg?oh=8f5088ed533975590eae4526a8547dfb&oe=56A068D6
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12003367_877585772349229_8220440111094086481_n.jpg?oh=606c02182752197e9df66d7d31651411&oe=5667714C
-
nick nieaktualnyWow o kurcze ale ciało, pozazdrościć brawo!!!
Co do łóżeczka z funkcją bujania Natalia też takie oglądałam tylko żeby się bujalo trzeba siedzieć w pobliżu łóżeczka u mnie to odpada a i jakoś mało stabilne mi się wydawało jeżeli już zablokowalo się ta funkcje ale to takie moje odczucie zresztą sama na początku chciałam mieć turystyczne łóżeczko ale jak już w sklepie przeglądałam się im to jednak tradycyjne drewniane wygrywa jest bardzo stabilne i mój mąż powiedział że nasz syn musi mieć porządne łóżko a jak byłam u koleżanki i zobaczyłam co w drewnianym łóżeczku robi 4 latek a łóżeczko ani drgnie nie miałam już wątpliwości.
Ja kiedyś ważyłam 65 kg później się odchudzalam najmniej ważyłam 46 kg nie ćwiczyłam mało jadłam pracowałam po 13 godzin dziennie w weekendy po 18 godzin i tak przez prawie 5 miesięcy (brat mojego męża miał bar nad jeziorem białym) i powiem Tobie Dorota że żadna skóra mi nie zwisala w ogóle skóry nie miałam a ćwicząc tym bardziej będzie lepiej zresztą przed ciążą to ty same mięśnie miałaś więc nie masz co się martwić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:29
dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie mimo cwiczen miesnie bylo widac tylko, gdy je napielam xD i to nie w takim stopniu jak u Ciebie kurde wszystkie znajome pewnie Ci zazdroszcza
Ja bardziej z tych chuchrowatych jestem, brzuch cwiczylam i chodzilam na aero: brzuch uda posladki i ogolnowytrzymalosciowe. Ale tylko 3x w tyg ;P
Mysle Dorotka, ze akurat nie bedziesz miala zadnego problemu z powrotem do wagi i figury, masz zapewne mega elastyczna skore i elastyczne miesnie - takze wydaje mi sie, ze akurat Ty problemu miec nie bedziesz
Natalka nie wejde w linki z telefonu-nie moge ich skopiowac,pozniej na lapku zobacze
Karolina, wlasnie dobrze, ze wybralas jednak drewniane i stabilne ja dopiero jak zobaczylam mojego chrzesniaka w akcji, to dotarlo, ze to kupimy drewniane hehe ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
binka76 wrote:
natalka0887 Świetne, miałaś jakiś wzór?
Nie mialam wzoru, narysowalam sama.
Co do figury dddodiii, podziwiam ludzi, ktorzy maja tyle silnej woli zeby zrobic taka rzezbe, ja jestem za leniwaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 15:21
-
nick nieaktualny