Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boże labradory są słodkie takie duże dzieci :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Co do wagi...ja przed ciążą ważyłam 57-57,5kg przy wzroscie 171cm-byłam(i dalej jestem :P) naprawde wysportowana i wyrzeźbiona,a teraz ważę 70kg,czyle 13kg do przodu :)
    Wkleiłabym Wam zdjęcie przed,ale trochę się wstydzę :p
    Póki co-to moja niuńka:) :
    2m3kcc9.jpg
    no to wyzsza ode mnie jestes :P ale ja bym o sobie nie powiedziala ze wyrzzbiona a raczje wysportowana bo ja bardziej szlam w wydolnosc niz w rzezbe :P nogi tylko mam nadal tkie napakowane :P ale ale.. nad rzezba popracuje po ciazy :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    Co do wagi...ja przed ciążą ważyłam 57-57,5kg przy wzroscie 171cm-byłam(i dalej jestem :P) naprawde wysportowana i wyrzeźbiona,a teraz ważę 70kg,czyle 13kg do przodu :)
    Wkleiłabym Wam zdjęcie przed,ale trochę się wstydzę :p
    Póki co-to moja niuńka:) :
    2m3kcc9.jpg
    ojojojjjjj jaka slodziusia, spi jak dziecko, cudowna ahhhhhh <3
    labladory sa takie rozczulajace :)

Daj zdjecie, nie wstydz sie :D ja tez swoje wrzuce, bo anonimowa jestem z twarzy :D jedynie dziewczyny z fejsa widzialy jak wygladam ;D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to pokoik mojego skarba w wersji panoramicznej:) :
    jj1jbl.jpg

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurde...coś nie wyszło...
    http://oi60.tinypic.com/jj1jbl.jpg
    O! tuttaj widać wszystko:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    jj1jbl.jpg
    super, ja jade w ten weekend odkpuic lozeczko,ale chyba sie zdecyduje na takie z wersja bujania tez:) tak mi sie spodobalo, ze chyba wezme :)
    a wczoraj w tej szkole rodzenia Dorota polozna opwoiadala o szpitalach no i generalnie sw.Rodzina nr jeden- jest jeden problem.. maja tylko 3 sale ladnie wyposazone i do porodu rodzinnego i dwie beznadziejne gdzie lezysz samemu i umierasz:P a jak nie maja miejsca to moga odeslac do innego szpitala.. i po piersze nie chcualabym bym odeslana do innego szpitala a po drugie nie chcialabym trafic na sale samotnosci :P a Polna hmm jak to polozna powiedziala najlepszy szpitak ginekologiczny pod wzgledem sprzetu w poznaniu ale.. obsula pozostaje duzo do zyczenia... podobno jednej dziewczynie polozna w tym szpitalu powiedziala : czego sie drzesz sama tego chcialas .. ja bym ta babe chyba zabila :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:
    jj1jbl.jpg
    Cudowny *-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota pokój śliczny :-)

dddodiii lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wkleje to moje zdjęcie:p

16gwtx2.jpg

Caramel, green lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:

16gwtx2.jpg
    OMG! Ale umiesniona jestes!

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka ja pytałam tą położną-mówiła ,że w żadnym wypadku nie odsyłają do innego szpitala...No a z tymi salami,to się zgadza,ale jak chcesz rodzić z mężem/partnerem,to rodzisz-nie odmawiają :)
    No na Polnej są takie odzywki-ze względu na psychikę nie warto tam iść-chyba,że faktycznie tylko dla dobra dziecka...nic innego...

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha:) Paulinka:):):) Byłam...teraz jak widać w avatarze-się zmieniło:)
    Ale nie powiem...masę energii włożyłam w siebie i boję sie,że już nie wrócę do tego po porodzie:( Że brzuch będzie zwisał i się marszczył...Boję się jak byk...

• natalka0887 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uszylam dzis pierwsza zabaweczke, pochwale sie choc z maszyna mialam doczynienia zaledwie pare razy. Slon ma szeleszczace uszka☺
    https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/12011250_877585739015899_5198404586142953850_n.jpg?oh=8f5088ed533975590eae4526a8547dfb&oe=56A068D6

https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/v/t1.0-9/12003367_877585772349229_8220440111094086481_n.jpg?oh=606c02182752197e9df66d7d31651411&oe=5667714C

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow o kurcze ale ciało, pozazdrościć brawo!!!

Co do łóżeczka z funkcją bujania Natalia też takie oglądałam tylko żeby się bujalo trzeba siedzieć w pobliżu łóżeczka u mnie to odpada a i jakoś mało stabilne mi się wydawało jeżeli już zablokowalo się ta funkcje ale to takie moje odczucie zresztą sama na początku chciałam mieć turystyczne łóżeczko ale jak już w sklepie przeglądałam się im to jednak tradycyjne drewniane wygrywa jest bardzo stabilne i mój mąż powiedział że nasz syn musi mieć porządne łóżko a jak byłam u koleżanki i zobaczyłam co w drewnianym łóżeczku robi 4 latek a łóżeczko ani drgnie nie miałam już wątpliwości.

Ja kiedyś ważyłam 65 kg później się odchudzalam najmniej ważyłam 46 kg nie ćwiczyłam mało jadłam pracowałam po 13 godzin dziennie w weekendy po 18 godzin i tak przez prawie 5 miesięcy (brat mojego męża miał bar nad jeziorem białym) i powiem Tobie Dorota że żadna skóra mi nie zwisala w ogóle skóry nie miałam :-P a ćwicząc tym bardziej będzie lepiej zresztą przed ciążą to ty same mięśnie miałaś więc nie masz co się martwić ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:29

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie mimo cwiczen miesnie bylo widac tylko, gdy je napielam xD i to nie w takim stopniu jak u Ciebie :D kurde wszystkie znajome pewnie Ci zazdroszcza :D

Ja bardziej z tych chuchrowatych jestem, brzuch cwiczylam i chodzilam na aero: brzuch uda posladki i ogolnowytrzymalosciowe. Ale tylko 3x w tyg ;P

Mysle Dorotka, ze akurat nie bedziesz miala zadnego problemu z powrotem do wagi i figury, masz zapewne mega elastyczna skore i elastyczne miesnie - takze wydaje mi sie, ze akurat Ty problemu miec nie bedziesz ;)

Natalka nie wejde w linki z telefonu-nie moge ich skopiowac,pozniej na lapku zobacze :)

Karolina, wlasnie dobrze, ze wybralas jednak drewniane i stabilne :) ja dopiero jak zobaczylam mojego chrzesniaka w akcji, to dotarlo, ze to kupimy drewniane hehe ;P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 14:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dddodiii wrote:

16gwtx2.jpg
    super :) Chodakowska skalpel :P

no ja to az tak nie :P hehe napewno mniej miesnia wiecej cialka :P hihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bosz, Dorota, dosłownie widać jak kochasz sport, myślę że nie będzie problemu z powrotem do formy i ciała.
    Pokoik śliczny i ta Miki :))

natalka0887 Świetne, miałaś jakiś wzór?

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta, Chodakowska to sie chowa przy Dorocie :P
    A przypomnij jeszcze co cwiczylas i ile lat, bo to widac, ze lata pracy :)

• natalka0887 Autorytet

Wysłany: 11 września 2015, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:

natalka0887 Świetne, miałaś jakiś wzór?

Nie mialam wzoru, narysowalam sama.

Co do figury dddodiii, podziwiam ludzi, ktorzy maja tyle silnej woli zeby zrobic taka rzezbe, ja jestem za leniwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 15:21

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 września 2015, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka słonik piękny :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2015, 15:44

‹‹ 87 88 89 90 91 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ