plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wizyte mam w srode, ale dla wlasnego komfortu chcialam sie tego pozbyc. Sprobowalam masci nagietkowej bo ja stosuje na uczulenie na dloniach, ale nie wiem czy cos pomoze, boje sie cos stosowac ze wzgledu na lokalizacje, spytam lekarza, ale chyba nie bede sie depilowac bo zrobi sie gorzej. A to sie zrobilo teraz jak wloski odrastaja i podrazniaja skore jak rosna:-\
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2015, 18:00
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalka,a zmieniałaś golarkę na inną? Ja pamiętam jak miałam podrażnienie,bo kupiłam inna maszynkę..wlasnie w ciazy mi wyszło,smarowalam kremem Nivea i na nast.dzien juz bylo ok,ale polecialam po maszynkę,ktora uzywalam wczesniej...
Zobaczymy co Twój gin na to. -
nick nieaktualnyTo ja sobie zrobiłam napad na lumpa, bo mój brzuszek nie wchodzi w bluzeczki z długim rękawem, a ostatnio coś marznę. Powiem Wam nawet jestem zadowolona, 4 bluzeczki w tym jedna koszula za 14zł - może być, a bez sensu kupować coś większego nowego, bo co ja z tym zrobię.
Mój mi zapowiedział że jak do piątku nie urodzę to on mi pomoże hehe, do tej pory to sam unikał seksu. Teraz nie może doczekać się kiedy mała będzie na świecie, kiedy pojedzie bryczką na spacer itp. -
nick nieaktualnySabinka twoja Dagmarka już na wylocie prawie ja czekam na panów od internetu dzisiaj mają założyć i w końcu będę na bieżąco
My juz mamy skręcone łóżeczko tak mnie korci pościel założyć ale trochę mi szkoda wczoraj kupiliśmy już wszystko dla małego dzisiaj pojadę do h&m po staniki i szlafrok i ja też już gotowa będę.
-
dddodiii wrote:Natalka,a zmieniałaś golarkę na inną? Ja pamiętam jak miałam podrażnienie,bo kupiłam inna maszynkę..wlasnie w ciazy mi wyszło,smarowalam kremem Nivea i na nast.dzien juz bylo ok,ale polecialam po maszynkę,ktora uzywalam wczesniej...
Zobaczymy co Twój gin na to.
Nie zmienialam niczego, generalnie gole sie tylko na wizyty bo czesto mam podraznienia. Teraz sie nie depiluje, mam to gdzies. Wyglada to brzydko duzo takich czerwonych suchych krostek, ale nieco lepiej po tej nagietkowej. Ide sprobowac nivea. Moze jak sie nawilzy bedzie lepiejlepiej.
A oto moje wyroby krawieckie juz skonczone
http://zapodaj.net/a53f90cf928fb.jpg.html
-
nick nieaktualnyheja, jak sie macie po weekendzie?
u mnie ogolnie spoko, czuje sie w miare, tylko ciagle spac mi sie chce..
w sobote przyjechali do nas znajomi i troche za duzo wypili i skazali nas na straty hehe kolega oblal piwem nasze nowe krzesla- dopiero co przzyjechaly i bylam wsciekla ogolnie bylo duzo smiechu i poszlam spac po 4 heh sama sie zdziwilam ze tyle wytrzymalam
dzis za to pospalam sobie do 11 i jakos chodze zamulona.. a powinnam wozek wyciscic ale mi sie nie chce.. upolowalam za to lozeczko i chyba jednak zdecyduje sie na takie z funckja bujania, ale oczywiscie takze blokada jest.. i tak powoli do przdou.. -
nick nieaktualnyKarolinka nie zakładaj jeszcze pościeli :-)Mnie tez cholernie korciło,jak wyprasowalam i wlozylam do szafy,ale mowie-na końcu sie zakurzy nie potrzebnie,wiec niech poleży w szafie...jeszcze troszkę
Co do golenia...Natalka to moze dlatego,ze wlasnie skora do golenia nie przyzwyczajona i dlatego krostki wychodzą...Ja co drugi dzien..bo teraz juz ciężko,a tak to codziennie,bo nie lubię jak tam nawet jakies najmniejsze igielki wychodzą,bo potem faktycznie i swędzi i po nast.goleniu wychodzilo podrażnienie...Moze tu wlasnie o to chodzi,ale to juz zostawmy lekarzowi
Zaraz się wybieram do ginka.
Mi chyba jakas infekcja wychodzi,ale nie będę gdybać ;-)Lekarz niech stwierdzi Pewno od tych ostatnich wkladek,bo i w nocy i w dzień musze mieć,bo przeciez nie idzie bez wkladek -
nick nieaktualnyDorota , aż tak! Ja w nocy staram się bez bielizny, sama koszula nocna bo bym zwariowała. Ja też mam ochotę ubrać, częściowo już mam, ale przykryłam kocem.
Co do spania właśnie budzę się 2h drzemałamWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 16:13
-
nick nieaktualnyWłaśnie Dorotka też o tym pomyślałam więc wyprasuje i złożę do pokrowca. Dzisiaj byłam w h&m i juz nie było stanikow tych w promocji ale kupiłam dwa za 89.90 nawet seksowne są więc dobrze ze juz tamtymch nie było.
Do tego kupiłam seksowne majtki ciążowe w esotiq co by pod koniec kusić męża który teraz stroni od sexu hehe i trafiłam na fajny szlafrok więc zakupy udane:-)dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCaramel wrote:Właśnie Dorotka też o tym pomyślałam więc wyprasuje i złożę do pokrowca. Dzisiaj byłam w h&m i juz nie było stanikow tych w promocji ale kupiłam dwa za 89.90 nawet seksowne są więc dobrze ze juz tamtymch nie było.
Do tego kupiłam seksowne majtki ciążowe w esotiq co by pod koniec kusić męża który teraz stroni od sexu hehe i trafiłam na fajny szlafrok więc zakupy udane:-) -
nick nieaktualnyailatan wrote:ło to fajnie chyba sama sie wybiore po te staniki do h&m skoro tak poleciacie heh a co do seksu to ja nie wiem co ja teraz wytwarzam ale moj M ma ciagle ochote.. powiedzialabym ze o wilee wieksza niz przed ciaza:P
Natalia ja też mam straszna ochotę już mi brakuje tego co było przed i stad moje obawy że nie będzie już jak przed tam na dole po porodzie tego się boje bardziej niż porodu.
Przed ciążą jak spaliśmy to zawsze się przytulalismy się w nocy mąż mnie zawsze w nocy przyciągał do siebie a teraz brzuch nie pozwala między nami poducha:-P
Co do h&m zakupiłam ostatnio getry i dwie bluzki ciążowe i jestem zadowolona super materiał i nawet seksownie się czuje. Fajnie mają ubrania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 17:00
-
nick nieaktualnyMy w sobotę mamy wesele dobrych znajomych ale niestety ze względów finansowych nie idziemy tzn mój mąż pójdzie pod kościół da kopertę.
Jest mi jakoś dziwnie z tym ze nie pójdę trochę siebie usprawiedliwiam ale wiecie ile idzie kasy na wyprawkę dla malucha siebie dodatkowo zrobiło się chłodno i chcąc nie chcąc musiałam kupić kilka ciążowych rzeczy wczoraj jeszcze musieliśmy kupić buty bo w żadne oprócz jednych adidasow noga mi nie wchodzi a już nie mówię o kupnie sukienki butów i plaszczyka na wesele tym bardziej ze to zakup jednorazowy ale mam straszne wyrzuty sumienia przez to... -
nick nieaktualnyCaramel wrote:Natalia ja też mam straszna ochotę już mi brakuje tego co było przed i stad moje obawy że nie będzie już jak przed tam na dole po porodzie tego się boje bardziej niż porodu.
Przed ciążą jak spaliśmy to zawsze się przytulalismy się w nocy mąż mnie zawsze w nocy przyciągał do siebie a teraz brzuch nie pozwala między nami poducha:-P
Co do h&m zakupiłam ostatnio getry i dwie bluzki ciążowe i jestem zadowolona super materiał i nawet seksownie się czuje. Fajnie mają ubrania. -
nick nieaktualnyDziewczyny wróciłam od ginka wszystko w porządeczku i nie mam żadnej infekcji :-)Nast.wizyta za dwa tygodnie i wtedy ją zważy.
Ale jak mi wlozyl ten wziernik,to jak mnie kurwa mać zabolalo!!!!! Az zajękłam na tym fotelu i sobie pomyślałam,jak ten poród musi boleć...bede sie drzec w niebogłosy a nie chce krzyczeć z bólu nie wiem jak to zrobić
Acha! Kazał mi liczyć ruchy! A zylam sobie spokojnie,to teraz będę się stresować Mowil,ze jak na leżąco po 40 minutach ciszy nie będzie ruchów,to do szpitala i jak przez max 2h nie będzie ruchów,to do szpitala. Wszystko dlatego,ze moze wystapic niedotlenienie i jak jest mniej ruchów lub wcale,to znaczy,ze może to wlasnie wystąpiło...
No to jak trza,to trza
A oglądałam teraz ten program-600g szczęścia...tak płakałam jak widziałam te maleństwa w tych inkubatorkach...Boze...Nie wyobrażam sobie co by ze mna bylo,gdyby mnie to spotkało
Jestem cala zaryczana...
A no i co do sexu...mmm...cos pięknego jest kochać sie w ciąży Moge codziennie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMojego tez nie bylo cale szczęście...Cos niesamowicie najsmutniejszego co w zyciu widziałam...
Dziewczyny a to normalne,ze nie zwazyl dzisiaj mojej Oliwki? Myślałam,ze jak ostatnio zwazyl,to i teraz zważy,a on mi mówi,ze za dwa tygodnie...Ale ja chciałam wiedzieć czy dobrze przybiera...czy dobrze rośnie...
Musze czekać te dwa tygodnie...i mowil,ze potem wlasnie badanie na paciorkowca...
Ja pieprze jak mnie krzyż rozbolał!!!