plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi już zapowiedział że nie waży bo młoda jest tak nisko że trudno to zrobić a pomiary na tym etapie są mało wiarygodne. Jak dotrwam to mam wizytę 29.09.
Ja dziś cierpię przez 2jke, już nawet nie liczę ile razy byłam
Wymęczyło mnie, jestem tak słaba ,ze tylko leże i przysypiam.
Tak gadałyście o pościeli, że musiałam zobaczyć jak to będzie wyglądać:
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t34.0-12/12000081_917745731607191_1954959701_n.jpg?oh=c0eeaa0db67f5f9284e918a58e82aa89&oe=55F9DC6FWiadomość wyedytowana przez autora: 14 września 2015, 19:40
-
dddodiii wrote:
A no i co do sexu...mmm...cos pięknego jest kochać sie w ciąży Moge codziennie
Nie znam tego uczucia niestety. Po pierwszym seksie w 7tyg wyladowalam w szpitalu z krwawieniem. Potem sie zaczely robic krwiaki, kolejne 9 tyg. Potem nisko lozysko, to lekarz zabronil. Teraz jest juz wszystko dobrze, ale wole nie kusic losu. Wytrzymalismy tyle, wytrzymamy jeszcze troche... Ale szkoda...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde,a mi gin kazał tego paciorkowca w 37tyg. robić...Nie powinno tak być,bo przeciez dzieci sie roznie rodzą,no nie?
Sabinka to ja od dzisiaj tez śpię bez majtasów
Niech sobie pooddycha moja wymęczona pipcia haha a co!
Natalka..nie ryzykuj..na sexik przyjdzie czas,a jak juz tyle wytrzymaliscie,to juz ta reszta ciazy Wam szybko zleci jeszcze się nasexicie,ze aż będzie huczalo i gwizdalo
Sabinka? To jak Cie tak czyści...to wiesz...chyba sie zbliża i to wielkimi krokami... -
Ale wam zazdroszcze, juz sie szykujecie, a ja nie mam ani jednej rzeczy kupionej. Posciel kupie jedna z tych
http://allegro.pl/baby-raj-14-el-posciel-haft-120x90-moskitiera-i5650741777.html
I jeszcze znalazlam taki bujaczek, ale to dla nieco starszych dzieci. Slodkie sa
http://allegro.pl/kon-konik-na-biegunach-bujak-bujaczek-w-7-wzorach-i4900377171.html
-
nick nieaktualnyDorotka ja tez mam zrobic w 37 tc takze spokojnie. Bede robic za tydzien wlasnie.
Jak Wy mozecie bez majtek spac, ja nie wiem ja nie umiem tak
Zazdroszcze Wam seksu. Strasznie. Eh.
A ja juz chyba tydzien mam biegunke. Czysci mnie po wszystkim... nawet po czekoladzie,ktora miala dzialac odwrotnie..
Cukry spadly strasznie. Ponoc przed porodem sie wlasnie normuja..
Mleczarnia pracuje, codziennie zmieniam pizame.. brzuch opadl, zaczal sie spinac,jak za 'starych dobrych czasow', a juz byl spokoj jakis czas eh... jeszcze tylko tydzien tak naprawde. I moje malenstwo bedzie w terminie i juz moze wychodzic. Ale jeszcze nie czas..jeszcze chwila..
Jutro widze sie z polozna. Trzymajcie kciuki, zeby szyjka jeszcze miala z 2 cm. Na 17 jade. Caly dzien w niepewnosci bede ehh:/
Dobra lece na kibel bo juz mnie goni.
-
nick nieaktualnygreen wrote:Dorotka ja tez mam zrobic w 37 tc takze spokojnie. Bede robic za tydzien wlasnie.
Jak Wy mozecie bez majtek spac, ja nie wiem ja nie umiem tak
Zazdroszcze Wam seksu. Strasznie. Eh.
A ja juz chyba tydzien mam biegunke. Czysci mnie po wszystkim... nawet po czekoladzie,ktora miala dzialac odwrotnie..
Cukry spadly strasznie. Ponoc przed porodem sie wlasnie normuja..
Mleczarnia pracuje, codziennie zmieniam pizame.. brzuch opadl, zaczal sie spinac,jak za 'starych dobrych czasow', a juz byl spokoj jakis czas eh... jeszcze tylko tydzien tak naprawde. I moje malenstwo bedzie w terminie i juz moze wychodzic. Ale jeszcze nie czas..jeszcze chwila..
Jutro widze sie z polozna. Trzymajcie kciuki, zeby szyjka jeszcze miala z 2 cm. Na 17 jade. Caly dzien w niepewnosci bede ehh:/
Dobra lece na kibel bo juz mnie goni. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatalka wiem, ze jak cos, to mala da rade juz, jednak wolalabym jeszcze, by poczekala tydzien minimum..
Dorotka mi na usg pani dr mierzy szyjke, ostatnio, 3 tyg temu miala prawie 2,9 cm.
A tak, to w zwyklym badaniu mowi mi mniej wiecej, czy miesci sie w normie, czy jest krotka. Tydzien temu polozna po badaniu powiedziala, ze szyja krotka, miekka, ale dzieki Bogu zamknieta. Ciekawe jak teraz..
usg mam za tydzien. Obym dotrwala
wypilam smecte. Bo juz nie daje rady -
nick nieaktualnyDorota wymaz pobiera się między 35-37 tc więc luz mi tak wypada wizyta więc będę miała w 35t.
Ja też bym nie umiała spać bez majtek
Dziewczyny już niedługo będziemy chwalily się swoimi pociechami. Sabina przetrze szlak a później worek się rozwiąże
Dobranoc -
nick nieaktualnyCaramel wrote:Dorota wymaz pobiera się między 35-37 tc więc luz mi tak wypada wizyta więc będę miała w 35t.
Ja też bym nie umiała spać bez majtek
Dziewczyny już niedługo będziemy chwalily się swoimi pociechami. Sabina przetrze szlak a później worek się rozwiąże
Dobranoc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheh wlasnie weszlam sobie w galerie brzuszkow i widze dziewczyna w 32 tygodniu dodala zdjecie juz wilekiego brzuszka a pod nia inna w 29 tyg z takim malusim ciekawe od czego to jest uzaleznione ze tak wielka roznica w wielkosci a dzieci przeciez takie same no dobra podobne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygreen wrote:Tez sie zastanawiam nad tym Natalko
Moze geny, budowa macicy, nie wiem, co moze miec wplyw. U mnie brzuszek jest nieduzy, jak na 9 miesiac. Ale czuje sie mimo wszystko, jak otyly slon -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha Karolina serio sie tak czuje jak otyly slon i to z przewlekla biegunka haha ;P
Dodawalam na fejsie zdjecia, dodam i tu, a co
Gdzie moj maly mis sie tam miesci? Nie wiem.
Jade na 17 do poloznej do Lublina. Biore torbe do szpitala w razie czego, bo mam juz za dlugo te biegunki. Brzuch chyba juz nisko. Boje sie. Ale mam nadzieje, ze jednak wszystko bedzie ok. Jesli bedzie ok, to jade najesc sie w kfc, a pozniej szybko do najblizszego wc haha bo pewnie ladnie mnie przeczysci ;ppp -
nick nieaktualnygreen wrote:Haha Karolina serio sie tak czuje jak otyly slon i to z przewlekla biegunka haha ;P
Dodawalam na fejsie zdjecia, dodam i tu, a co
Gdzie moj maly mis sie tam miesci? Nie wiem.
Jade na 17 do poloznej do Lublina. Biore torbe do szpitala w razie czego, bo mam juz za dlugo te biegunki. Brzuch chyba juz nisko. Boje sie. Ale mam nadzieje, ze jednak wszystko bedzie ok. Jesli bedzie ok, to jade najesc sie w kfc, a pozniej szybko do najblizszego wc haha bo pewnie ladnie mnie przeczysci ;ppp