plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNatalka mi tez kazał do szpitala jechac jak nie poczuje dluzej,niż przez dwie godziny,wiec spoko-na tym etapie już tak chyba jest,chociaż mi usg nie zrobil Kazał mi liczyć ruchy ,bo jak będzie za Malo,to moze byc niedotlenienie. Przesada trochę,no nie? Naprawde na leb można dostać w tej ciąży z tym wszystkim.
-
nick nieaktualnyPaulina rozbawil mnie Twój komentarz na temat teściowej . Dobre weź kurwa spierdalaj
Natalia nie przejmuj się ani teściowa ani mężem nie ma co się stresować. Jak to ostatnio ktoś powiedział dziecku można ulec ale nie teściowej!!!
green lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo to na koniec dnia przesyłam zdjecia mojego Młodego
http://zapodaj.net/fd8022ccb1ac0.jpg.html
http://zapodaj.net/1dde1f6956e83.jpg.html
i sprobuje byc spokojna.. dla niego.. wiecie nie ta szyjka jak ta pepowina mnie martwi.. chociaz juz sama nie wiem czym powinnam sie bardziej martwic..green lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydddodiii wrote:Wybacz mi Natalko,ze tak napisze,ale tesciowa niech spierdala! Bo do jasnej cholery sa sprawy ważne i ważniejsze!!!!
bosz co za kobieta, obrona nie zająć nie ucieknie
ale ja dziś nerwowa, dosłownie wszystkim pokolei dostaje się, a jeszcze dostałam smsa że mój dziś będzie późno - nosz do cholery jasnej znów wpada w pracoholizm co mnie wnerwia
w szpitalu tylko może odwiedzić mnie P, ewentualnie jego mama, moja niech nawet nie waży się, zresztą o tym wie, jej pesymizm mnie denerwuje i spotkania z nią są dla mnie wyczerpujące psychicznie
w domu ok 1 wizyta dziadków i niech dadzą żyć jak będą potrzebni są telefony
Co do pępowiny, obydwie moje córy były zaplątane, starsza wokół szyi i brzuszka, polozne wiedzą co mają robić żeby dzieci nie ucierpiały, więc spokojnie
-
nick nieaktualnybinka76 wrote:podpisuje się
bosz co za kobieta, obrona nie zająć nie ucieknie
ale ja dziś nerwowa, dosłownie wszystkim pokolei dostaje się, a jeszcze dostałam smsa że mój dziś będzie późno - nosz do cholery jasnej znów wpada w pracoholizm co mnie wnerwia
w szpitalu tylko może odwiedzić mnie P, ewentualnie jego mama, moja niech nawet nie waży się, zresztą o tym wie, jej pesymizm mnie denerwuje i spotkania z nią są dla mnie wyczerpujące psychicznie
w domu ok 1 wizyta dziadków i niech dadzą żyć jak będą potrzebni są telefony
Co do pępowiny, obydwie moje córy były zaplątane, starsza wokół szyi i brzuszka, polozne wiedzą co mają robić żeby dzieci nie ucierpiały, więc spokojnie
I ta cholerna szyjka.. no nic spokój
. Ja dziś tez mam mega nerwa.. -
Moja tesciowa tak samo pieprzy. Nastepnym razem pomysle, ze moge jej powiedziec, zeby spierdalala:D
A powiem Wam, co tesciowa wymyslila ostatnio. Chciala uszyc posciel dla Klary i wypytala sie jaki mam gust. Ja jej pokazalam przyklady kolorystyczne i podkreslalismy, ze nie znosimy rozowego, wiec generalnie wszystko tylko nie rozowe i co? Oczywiscie jest rozowa posciel. Wkurwilam sie, ale nastepnym razem zapytala czy moze kupowac ciuszki w ciuchlandzie, a ja ze nie, jesli sama nic nie wygrzebie to ja poprosze i co? Kupila! A moi znajomi maja beke, czy ubranka sa w rozowym kolorze!Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 22:24
-
nick nieaktualnyNatalka! No widzisz-Sabinka dwa razy to przechodzila i wszystko jest w porządku,a w brzuszku nic sie nie wydarzy! Nic!
Czytałam o szyjce i 2cm,to jeszcze nie tak zle,wiec i tym sie nie martw.
Musisz w spokoju doczekać porodu,a nie nam się denerwować jeszcze pod sam koniec.leż sobie,zrelaxuj sie i myśl tylko i wyłącznie o tym ,ze wszystko jest ok i będzie ok i nie moze byc inaczej
Monia? A wiesz co? Ja tez różu nie lubiłam...róż i ja-NO WAY! ale dla córci mam prawie wszystko różowe Każde odcienie różu Jakos tak dziewczynka,to mi sie z różem kojarzy:-) i nagle polubiłam róż
Ale tesciowa to kurwa naprawde...wiedziala,ze nie lubisz różu,a różowe zrobiła! Na szmatę to weź nie no zartuje,bo dopiero będzie...
Kurwa co one mają te baby? Kazda teściowa! No kazda! Zazdrość,czy co?... -
nick nieaktualnyDziękuję za wsparcie laski . No lekarz powiedział ze rekordowa szyjka nie jest ale powinna wytrzymać..
Ej ale moja mi kupiła różowy bodziak chociaż wie ze chłopak ale ona nie ufa technologii .. to co Kurwa ze dwóch lekarzy na dwóch sprzętach potwierdziło.. Kurwa penis się w pipke zanieni.. hehedddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahah:Ddobre:D To moja teściowa kupiła na poczatku wszystkie ciuszki niebieskie-chociaż juz trzech lekarzy wtedy potwierdziło,ze dziołcha...No ale powie Ci,ze "przeciez nie musisz wszystkiego na różowo mieć" No kurwa na różowo moze nie,ale nie dla chłopa,skoro dziewucha będzie
A wiecie co? Boje sie tych dzikusów -uchodźców...Co za chory kraj ta Polska...
Najlepsze,ze wszystko mlode i zdolne spierdoliło do Irlandii itd,a my tu dzikusów będziemy kurwa utrzymywać!!!
Ojej ale u mnie wichurka sie zrobiła!! Będzie coś..jakas zsjebcza burza znowu -
nick nieaktualnydddodiii wrote:Hahahah:Ddobre:D To moja teściowa kupiła na poczatku wszystkie ciuszki niebieskie-chociaż juz trzech lekarzy wtedy potwierdziło,ze dziołcha...No ale powie Ci,ze "przeciez nie musisz wszystkiego na różowo mieć" No kurwa na różowo moze nie,ale nie dla chłopa,skoro dziewucha będzie
A wiecie co? Boje sie tych dzikusów -uchodźców...Co za chory kraj ta Polska...
Najlepsze,ze wszystko mlode i zdolne spierdoliło do Irlandii itd,a my tu dzikusów będziemy kurwa utrzymywać!!!
Ojej ale u mnie wichurka sie zrobiła!! Będzie coś..jakas zsjebcza burza znowu -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTe nasze tesciowe, to sie chyba zmowily
Moja jeszcze nic nie kupila, nawet kurwa smoczka, dla naszej corki. Nawet nie zapytala, czy cos trzeba. Mojej mamie, jak mowilam, ze ja niestety nie pojade i nie kupie,bo kazali lezec i ze kilku rzeczy brakuje, to po prostu wsiadla w samochod i pojechala i kupila - oczywiscie kazda rzecz kupila na zasadzie "jesli corce sie nie spodoba, to przyjade wymienic". Ale akurat moja mama wybrala piekna posciel, piekne bodziaki, kocyk, recznik i kombinezon.
No ale tesciowa to na co teraz pracuje, to dostanie od nas w przyszlosci. Ode mnie przynajmniej.
Dorotka z tymi uchodzcami, to w ogole dla mnie jest jakas kpina. Uciekaja przed wojna, glodem, brakiem wody??? A kurwa stoja na granicy i strajkuja, ze nie beda przyjmowac zywnosci i wody. Ze smatfonami w lapach. No chuj mnie strzeli. Jechac kurwa do kogos i protestowac? Zamiast cieszyc sie, ze jest jedzenie i woda?
Jak dla mnie to; Wypierdalac.
Zastanawiam sie, czy nie kupic w ogole takiej wycieraczki przed drzwi wlasnie z napisem "wypierdalac", sa z "welcome" czy "dzien dobry", to ja chce z "wypierdalaj" :p tylko to apropo odwiedzajacych nas i chcacych zobaczyc dziecko
Sory, ze od rana Wam marudze ale mam wlaczony tryb zabijania poki co ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 05:51
dddodiii lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja teściowa dała nam 1000 zł i powiedziała kupcie co uważacie moi rodzice dali na wózek i tez nie mówili jaki ma być
Paulina mam takie samo zdanie o tych uchodzcach matki i dzieci owszem ale nie facetów a ich jest masa. Co to za mężczyzna który zostawia w swoim ogarnietym wojna kraju żonę i dzieci?
Zobaczcie jak oni są ubrani buty adidas, lacosta, new balance.
Kurwa pomagać im można ale w ich kraju a oni się w obcym kraju panosza i strajkuja w ogóle nic na ten temat nie pisze bo mnie to wkurwia. Polacy jak była wojna ( no są wyjątki) stanęli i bronili kraju nawet dzieci brały udział w powstaniu. Ostatnio jakiś profesor w sejmie pokazał zdjęcie 10 letniego chłopca z Polski w czasie powstania jak mu głowę obcinaja i zadał pytanie czy im nie szkoda polskich dzieci było?
Będzie problem za jakiś czas jak będzie głośno o gwaltach zobaczycie... A szkoda gadać...Matki z dziećmi TAK! Faceci wypierdalac!
-
nick nieaktualnyech, też jestem przeciw uchodźcom, kurna jest tyle ludzi w PL którzy wymagają pomocy - nasi, czemu ich z błotem sie miesza a tamtym daje zapomogi.
U nas matka P jest w miarę OK, nie narzuca się, słucha i pyta czy coś chcemy. Dala na wózek mówiąc wybierz jaki chcesz, jak nie starczy to mów. Za to z moją matką pesymistką zawsze miałam problem. Jezu ta wszędzie widzi problem. "Ciąża po co Tobie ciąża, a jak odejdzie jak Paweł (mój były mąż)", teraz z kolei teraz jak mnie widzi to mina zbolała i tekst " no i jak ty urodzisz, przecież masz słabe serce, a cc, to strach bo można nie obudzić się , a zoo to mogą kręgosłup uszkodzić" albo " umowy Tobie pewnie nie przedłuża i za co będziesz żyć,my już nie pomożemy bo jesteśmy starzy (65l,69l) "
Kuźwa jak ją widzę to mnie telepie. Moja teściowa w tym samym wieku, więcej chorób na karcie a uśmiechnięta, pogodna, pełna życia, a ja kurna 65 lat, będę jeszcze zapieprzać w pracy.
Jezu , musze podjechać do pracy.... nie chce mi się.
-
nick nieaktualnyWiecie co...naprawdę...będą gwałty,rozboje i terroryzm...
Nie znam osoby,która uważałaby inaczej...
Nie wiem co tu będzie w tym naszym zajebistym kraju...i nawet nie chcę wiedzieć
Teraz strach na ulicę wyjść,bo ludzie się zabijają,a gdzie jak tu dzikusy będą!?
Widziałam filmik,jak właśnie Polacy dawali im jedzenie i wodę-wszystkim rzucali...no błagam!!
Szkoda tylko tych dzieci...
Ale wkurwia mnie,że kurwa w Polsce jest tyle rodzin potrzebujacych bez dachu nad głową-takich uczciwych...A my tu dzikusów będziemy utrzymywać!!!!!
Te potrzebujące rodziny,to dopiero muszą czuć się oszukane przez to nasze zakłamane państwo...Ach...rzygać się chce...
Jest coraz gorzej... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny