plotki...plotki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
binka76 wrote:Młoda uczy się ,a ja zajadam "michałki" popijajać tonikiem - bosz jak zdrowo
Ja wczoraj zjadlam frytki z ziemniakow na obiad a dzis sajgonki z mrozonki... Przeklinam sie za to ale nie chce mi sie dla siebie samej robic obiadu. Na poczatku ciazy to tak sie staralam jesc zdrowo, a im dalej tym gorzej.
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj latałam wszędzie,a na koniec zrobiliśmy sobie z moim fajny spacerek super pogoda dzisiaj:-) Po wczorajszym lataniu po miescie,to dzisiaj tak spalam,ze dopiero o 4rano na siku byłam Dostałam teraz skurczy bolących i sie położyłam troszkę...
U mnie chyba z sexi nici,bo cos mnie szczypie tam w środku i poswędziuje,ale gin mowil,ze to normalka na końcówce
Co do karmienia Paulinka,to jestem pewna,ze akurat mnie czekają pogryzione i bolące sutki,wiec jestem juz przygotowana,ze będzie dokarmiać mleczkiem Bebilon w miedzy czasie
Ja powiedzialam-na tyle na ile będę mogla,to będę karmić,ale nie będę się męczyła na siłę z bólem. -
nick nieaktualnyJa ostatnio nie mam apetytu. Jeszcze rano coś normalnie zjem, jajka, pomidor to ulubione menu na śniadanie. Później nektarynki i jak mnie P pilnuje to coś na obiad, ale raczej będę widelcem gmerac. Czasem coś słodkiego, ale ograniczam bo mam zgaga. Dziś dopadła mnie i migrena, mam nadzieję że nie rozwinie się
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie no - karmienie piersia na sile mija sie z celem, wiadomo mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie problemow, ze nie bedzie mnie malenstwo gryzlo kupilam jakies nakladki silikonowe, to moze wykorzystam. No bedziemy probowac
Dorotka, a czemu jestes pewna, ze Cie takie cos czeka? Moze nie bedzie tak zle
Sabinka ja tez jeszcze sniadanie zjem, z obiadami gorzej. Jak mam na cos ochote, to jest to pizza, spaghetti albo jakis fast food. A niestety, jak ja leze, to musze sie dostosowac... no i moze to i lepiej, bo dziecku nie funduje smieciowego zarcia ale w poniedzialek po wizycie do kfc koniecznie pojade i chuj to juz moje ostatnie dni, kiedy moge jesc roznosci, bo przy karmieniu to zapewne nie pozwole sobie na longera z kfc ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja żarcie z KFC polubiłam będąc w ciąży nigdy wcześniej tam nie zajezdzalam a dzisiaj zjadłam loda z orzechami i czekolada z KFC mniam mój mąż na weselu a ja siedzę i jakoś mi smutno jeszcze z godzinę i przyjedzie i wracamy do domu.
Czuję teściowa naleśniki robi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyailatan wrote:A ja zostałam przyjęta ma obserwacje do szpitala. Ogólnie jest wszystko ok i maja mnie jutro wypisać. Zdam relacje jutro bo mam płatnego neta..
A wczoraj pisałaś,ze ciekawe co będzie jak będziesz musiała w szpitalu zostac...Czekamy na jutro i kciuki trzymamy!! No stresss...:-* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabinka mi tez juz ciezko spac. Wierce sie strasznie. Boli kregoslup, biodra, miednica Mala sie wierci. Zebra tez mnie okropnie bola wstaje po 10 razy na siku w nocy...
A my mamy w bloku, nad nami, glosnych sasiadow. Strasznie sie kloca i krzycza za kazdym razem, jak jestesmy w mieszkaniu, to on sie drze na ta kobiete. A maja dwojke dzieci tak w wieku moze 6-10 lat. No coz... jak mi beda klotniami dziecko budzic, to bede im zwracac uwage zeby sie po cichu klocili ;p -
nick nieaktualnyJa ostatnio jakos dobrze śpię w nocy juz trzecią noc:-) pomijając oczywiście,ze siuram co godzinę Tyle co mnie przedwczoraj krzyżyk bolał od tego łażenia,a tak,to jest naprawdę dobrze:-) Juz mi nawet nie przeszkadza,ze mnie wszystko uciska jak jasna cholera:-)
Ale co chwile mam takie odbijanie jak do wymiotów...Męczące to..
Ide kawkę wypić
Ale wiecie co? Zmartwilam sie ta pepowina wokół szyi u Natalii...
Bo to za wcześnie na owinięcie...Jak tak czytałam,to takie rzeczy wychodzą dopiero przy porodzie...A ona ma jeszcze dwa miesiące do porodu
I zaczelam sie bać,czy moja mała tez sie czasem nie owinęła...
Strach sie bać...
Za tydzień ide do Gina znowu,to sie dowiem.
A Wy co ile teraz macie wizyty? Bo ja miałam ostatnia tydzień temu i mam być za tydzień...
Powie mi gdzie mam zrobic ten wymaz na paciorkowca...Boje sie tego,bo ostatnio jak mnie zbadał,to tak mnie kurwa zabolało!!!! -
nick nieaktualnyZazdroszcze, ze mozesz spac ja mam problemy z tym niestety
Wizytyuje od kilku juz tygodni co tydzien - u poloznej, ktora mnie bada i sprawdza tetno. U gina jestem co 2 tyg. Jutro mam usg. Ciekawe ile wazy moj slodki ciezar
Tez sie boje, ze sie owinie pepowina moja mala. A Natalce wiadomo-wspolczuje. Jednak dobrze, ze jest to wykryte. Wszystko na pewno bedzie dobrze.