X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum II trymestr plotki...plotki :)
Odpowiedz

plotki...plotki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Binka powiem Ci, ze jestes mega aktywna - i zazdroszcze i podziwiam :D
    Ale mnie czekaja porzadki w srode hehehe :P no chyba, ze Kornelia bedzie malo wazyc, to lezymy dluzej ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ha ha ja jak mam nerwa to albo śpię i lepiej mnie nie ruszać albo sprzątam

• natalka0887 Autorytet

Wysłany: 19 września 2015, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    binka76 wrote:
    Młoda uczy się ,a ja zajadam "michałki" popijajać tonikiem - bosz jak zdrowo

Ja wczoraj zjadlam frytki z ziemniakow na obiad a dzis sajgonki z mrozonki... Przeklinam sie za to ale nie chce mi sie dla siebie samej robic obiadu. Na poczatku ciazy to tak sie staralam jesc zdrowo, a im dalej tym gorzej.

82do3e5emfsmi6fi.png
    3i49df9hbiuokhok.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj latałam wszędzie,a na koniec zrobiliśmy sobie z moim fajny spacerek :-) super pogoda dzisiaj:-) Po wczorajszym lataniu po miescie,to dzisiaj tak spalam,ze dopiero o 4rano na siku byłam :-) Dostałam teraz skurczy bolących i sie położyłam troszkę...

U mnie chyba z sexi nici,bo cos mnie szczypie tam w środku i poswędziuje,ale gin mowil,ze to normalka na końcówce :P

Co do karmienia Paulinka,to jestem pewna,ze akurat mnie czekają pogryzione i bolące sutki,wiec jestem juz przygotowana,ze będzie dokarmiać mleczkiem Bebilon w miedzy czasie ;-)
    Ja powiedzialam-na tyle na ile będę mogla,to będę karmić,ale nie będę się męczyła na siłę z bólem.

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio nie mam apetytu. Jeszcze rano coś normalnie zjem, jajka, pomidor to ulubione menu na śniadanie. Później nektarynki i jak mnie P pilnuje to coś na obiad, ale raczej będę widelcem gmerac. Czasem coś słodkiego, ale ograniczam bo mam zgaga. Dziś dopadła mnie i migrena, mam nadzieję że nie rozwinie się

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorota ja też nie mam zamiaru za wszelką cenę karmić. Zastanawiam się tylko czy kupić Nan czy bebilon kupić

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam dzisiaj jakiegoś doła, nic mi się nie chce najchętniej zaszylabym się w małej chatce sama z dobrymi filmami nie mam ochoty do nikogo się odzywać ani na nikogo patrzeć...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie no - karmienie piersia na sile mija sie z celem, wiadomo :) mam nadzieje, ze u mnie nie bedzie problemow, ze nie bedzie mnie malenstwo gryzlo :P kupilam jakies nakladki silikonowe, to moze wykorzystam. No bedziemy probowac ;)
    Dorotka, a czemu jestes pewna, ze Cie takie cos czeka? Moze nie bedzie tak zle :)

Sabinka ja tez jeszcze sniadanie zjem, z obiadami gorzej. Jak mam na cos ochote, to jest to pizza, spaghetti albo jakis fast food. A niestety, jak ja leze, to musze sie dostosowac... :( no i moze to i lepiej, bo dziecku nie funduje smieciowego zarcia :P ale w poniedzialek po wizycie do kfc koniecznie pojade i chuj :P :P to juz moje ostatnie dni, kiedy moge jesc roznosci, bo przy karmieniu to zapewne nie pozwole sobie na longera z kfc ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe, ja jak byłam ostatnio w kadrach (wczoraj) to też zaszłam do KFC, kocham ich żarcie

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja żarcie z KFC polubiłam będąc w ciąży nigdy wcześniej tam nie zajezdzalam a dzisiaj zjadłam loda z orzechami i czekolada z KFC mniam mój mąż na weselu a ja siedzę i jakoś mi smutno jeszcze z godzinę i przyjedzie i wracamy do domu.
    Czuję teściowa naleśniki robi :-P

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zostałam przyjęta ma obserwacje do szpitala. Ogólnie jest wszystko ok i maja mnie jutro wypisać. Zdam relacje jutro bo mam płatnego neta..

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    A ja zostałam przyjęta ma obserwacje do szpitala. Ogólnie jest wszystko ok i maja mnie jutro wypisać. Zdam relacje jutro bo mam płatnego neta..
    Czekamy :-) dobrze bedzie:-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulinka,ja juz nastawilam sie po prostu na obżarte sutki :-) praktycznie kazda to przechodzi,wiec i mnie to na pewno nie ominie:-)
    Co będzie to będzie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:
    A ciekawa jestem co Twój na to...
    A wczoraj pisałaś,ze ciekawe co będzie jak będziesz musiała w szpitalu zostac...Czekamy na jutro i kciuki trzymamy!! No stresss...:-*

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 września 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ailatan wrote:

I ja czekam na wieści. Trzymaj się :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia czekam na wiesci.

No i dzien dobry.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natala my tu czekamy.
    Kurcze nie mogę już spać, niewygodnie.
    Głodna jestem. Kurcze okno otwarte bo gorąco a jakaś słucha mszy że wszystko słychać :| . Moje dziewczyny dziś do taty więc będzie cisza

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabinka mi tez juz ciezko spac. Wierce sie strasznie. Boli kregoslup, biodra, miednica :( Mala sie wierci. Zebra tez mnie okropnie bola :/ wstaje po 10 razy na siku w nocy...

A my mamy w bloku, nad nami, glosnych sasiadow. Strasznie sie kloca i krzycza :/ za kazdym razem, jak jestesmy w mieszkaniu, to on sie drze na ta kobiete. A maja dwojke dzieci tak w wieku moze 6-10 lat. No coz... jak mi beda klotniami dziecko budzic, to bede im zwracac uwage zeby sie po cichu klocili ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ostatnio jakos dobrze śpię w nocy :-) juz trzecią noc:-) pomijając oczywiście,ze siuram co godzinę :P Tyle co mnie przedwczoraj krzyżyk bolał od tego łażenia,a tak,to jest naprawdę dobrze:-) Juz mi nawet nie przeszkadza,ze mnie wszystko uciska jak jasna cholera:-)
    Ale co chwile mam takie odbijanie jak do wymiotów...Męczące to..

Ide kawkę wypić :-)

Ale wiecie co? Zmartwilam sie ta pepowina wokół szyi u Natalii...
    Bo to za wcześnie na owinięcie...Jak tak czytałam,to takie rzeczy wychodzą dopiero przy porodzie...A ona ma jeszcze dwa miesiące do porodu :-(
    I zaczelam sie bać,czy moja mała tez sie czasem nie owinęła...
    Strach sie bać...
    Za tydzień ide do Gina znowu,to sie dowiem.
    A Wy co ile teraz macie wizyty? Bo ja miałam ostatnia tydzień temu i mam być za tydzień...
    Powie mi gdzie mam zrobic ten wymaz na paciorkowca...Boje sie tego,bo ostatnio jak mnie zbadał,to tak mnie kurwa zabolało!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 września 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszcze, ze mozesz spac :( ja mam problemy z tym niestety :(

Wizytyuje od kilku juz tygodni co tydzien - u poloznej, ktora mnie bada i sprawdza tetno. U gina jestem co 2 tyg. Jutro mam usg. Ciekawe ile wazy moj slodki ciezar :)

Tez sie boje, ze sie owinie pepowina moja mala. A Natalce wiadomo-wspolczuje. Jednak dobrze, ze jest to wykryte. Wszystko na pewno bedzie dobrze.

‹‹ 97 98 99 100 101 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ