Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
Wzielabym uszczesliwiona, ale po pierwsze mam kawalerke, a po drugie te ubranka przeszly 6 dzieci
jakos mnie to odstrasza lekko. Chcialam Was zapytac czy jak sie kladziecie a potem wstajecie to macie wrazenie ze Wasze narzady sie przemieszczaja bolesnie?
Niuniusia lubi tę wiadomość
-
Tak dokladnie ja mam tak ze jak wstaje to aż mnie nieraz mdli bo czuje ze cos na zoladek mi naciska i inne narządy i czuje malutka jak w brzucha sie tez razem ze mną przekreca. Niezbyt fajne te. UczucieKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc
3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
A ja myślałam że tylko ze mnie taka paskuda co marudzi na swoje dziecko... Mnie te kopniaczki i szaleństwa bardzo cieszą ale jak dłużej popatrzę na brzuch albo skopie mnie za bardzo to proszę żeby się uspokoiła bo aż mi niedobrze ...Nasze maleństwo :* Kinga
21.08.2016r.
-
Paola89 mam takie same myśli cieszę sie ze jest aktywna ale nieraz aż sie myśli dziecko juz uspokój sie
moja dzis cały wieczór tak szaleje. Temperamentne dziewczyny beda:)
paola89, kasza lubią tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc3700g 57 cm
[/url]
Hejka. Wiecie przeziębiłam sie i mam mega katar cala noc nie spalam oddycham tylko ustami. Czosnek, gorące mleko itp narazie nie dają efektów. Wyslalam męża po krople xylometazolin niby nie można stosować ale jak przez 2 dni je pobiorę to mysle ze nikomu nie zaszkodzą. Ktos moze bral?Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc
3700g 57 cm
[/url]
w ciąży to ciężko o coś skutecznego i odpowiedniego ;/ , ale ten prenalen rzeczywiście możesz spróbować
Ja mam nos zapchany , mam nadzieje że to tylko alergia a nie znowu jakieś tfu tfu grypsko ,
Dziewczyny, a brała któraś zyrtec w ciąży ?Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Ja nie brałam tego leku. Wczoraj dwa razy uzylam te krople do nosa tylko one mi pomogli przespać noc i wiecej nie biorę bo jest ciut lepiej. Od takiej dawki to mysle ze nic się nie stanieKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc
3700g 57 cm
[/url]
I mimo ze urodzimy to nadal sa zakazy wielu leków jeszcze potraw dla mam karmiących. Ja dzis jeszcze sie lecze kupiłam jeszcze Prenalen jak pisaliście. Nie daj Boże takiego kataru i przeziębienia przed samym porodemKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc
3700g 57 cm
[/url]
Kochana, Ty już w sumie na ostatnich nogach
, teraz to już może się wszystko wydarzyć ale mam nadzieję że przynajmniej do 38 tc dzidziuś posiedzi
.
No właśnie ja już nie wiem co z tą dietą .. jedne położne mówią że są , inne że już nie ma .. ehhile ludzi tyle opinii
Niuniusia lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
No ja liczę ze jeszcze troszkę Malutka posiedzi w brzuszku przynajmniej do konca czerwca. Ale jak wyzdrowieje biorę się za pranie, prasowanie i pakowanie torby do szpitala. Dziewczyny a jakie imiona wybraliście dla maluszkow? Bo chyba nie kazdej znam:) u nas będzie KorneliaKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc
3700g 57 cm
[/url]
Niuniusia życzę szybkiego powrotu do zdrowia..
też już dwa razy zaliczyłam konkretne przeziębienie.. Ja po 3 dniowym braku poprawy i leczeniu domowymi sposobami wybrałam się do lekarza - tak dla własnego spokoju - gdybym nie była w ciązy, to na 100% bym nie leciała z przeziębieniem
Nasz synek to Leośpozdrawia Was z brzucha
-
ja to byłam w lutym tak chora że na antybiotykach się skończyło ;/
A u nas córcia Kingajakoś nic mi sie nie podoba do dziewczynki, jeszcze myślałam o Hani , ew. Natalce , ale kiedyś zaporponowałam mojemu Kinge i tak już zostało
Nasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Fajne wszystkie:)wiem ze wybór jest trudny. U nas jeszcze myśleliśmy nad Blanka. I tak nie wszystkim sie z rodziny spodoba ale najważniejsze żeby nam sie podobalo. Imię Natalia tez polecam bo ja mam tak na imię
paola89 lubi tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc3700g 57 cm
[/url]
Ważne żeby to wam się podobało a nie rodzinie
, Blanka też ślicznie takie delikatne hehe
Ja się od początku nastawiłam na synka , nie wiem czemu , i dla niego miałam od razu imię , a tu psikus i się głowiłam z imieniem ;pNasze maleństwo :* Kinga21.08.2016r.
-
Piekne te imiona!!
Zyrtec to powazna sprawa, czytalamnartykul o nim bo moj maz przyjmowal duzo i sa jakies badania mowiace ze on szkodliwy bardziej niz pomocny. Moj chlop dostal po nim reakcji uczuleniowej w postaci rozstepow skornych...jak znajde artykul to podesle link.
Bylam dzis na szkole.rodzenia i polozna mowila o objawach zblizajacego sie porodu i nie chce Cie straszyc ale ostry katar tez byltakze oszczedzaj sie ile mozesz i znajdz niewolnika do prania!
U nas zgaga...krolowa dnia i nocy...