Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
Wzielabym uszczesliwiona, ale po pierwsze mam kawalerke, a po drugie te ubranka przeszly 6 dzieci jakos mnie to odstrasza lekko. Chcialam Was zapytac czy jak sie kladziecie a potem wstajecie to macie wrazenie ze Wasze narzady sie przemieszczaja bolesnie?
Niuniusia lubi tę wiadomość
-
Tak dokladnie ja mam tak ze jak wstaje to aż mnie nieraz mdli bo czuje ze cos na zoladek mi naciska i inne narządy i czuje malutka jak w brzucha sie tez razem ze mną przekreca. Niezbyt fajne te. UczucieKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
A ja myślałam że tylko ze mnie taka paskuda co marudzi na swoje dziecko... Mnie te kopniaczki i szaleństwa bardzo cieszą ale jak dłużej popatrzę na brzuch albo skopie mnie za bardzo to proszę żeby się uspokoiła bo aż mi niedobrze ...Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r.
-
Paola89 mam takie same myśli cieszę sie ze jest aktywna ale nieraz aż sie myśli dziecko juz uspokój sie moja dzis cały wieczór tak szaleje. Temperamentne dziewczyny beda:)
paola89, kasza lubią tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Hejka. Wiecie przeziębiłam sie i mam mega katar cala noc nie spalam oddycham tylko ustami. Czosnek, gorące mleko itp narazie nie dają efektów. Wyslalam męża po krople xylometazolin niby nie można stosować ale jak przez 2 dni je pobiorę to mysle ze nikomu nie zaszkodzą. Ktos moze bral?Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
w ciąży to ciężko o coś skutecznego i odpowiedniego ;/ , ale ten prenalen rzeczywiście możesz spróbować
Ja mam nos zapchany , mam nadzieje że to tylko alergia a nie znowu jakieś tfu tfu grypsko ,
Dziewczyny, a brała któraś zyrtec w ciąży ?Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Ja nie brałam tego leku. Wczoraj dwa razy uzylam te krople do nosa tylko one mi pomogli przespać noc i wiecej nie biorę bo jest ciut lepiej. Od takiej dawki to mysle ze nic się nie stanieKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
I mimo ze urodzimy to nadal sa zakazy wielu leków jeszcze potraw dla mam karmiących. Ja dzis jeszcze sie lecze kupiłam jeszcze Prenalen jak pisaliście. Nie daj Boże takiego kataru i przeziębienia przed samym porodemKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Kochana, Ty już w sumie na ostatnich nogach , teraz to już może się wszystko wydarzyć ale mam nadzieję że przynajmniej do 38 tc dzidziuś posiedzi .
No właśnie ja już nie wiem co z tą dietą .. jedne położne mówią że są , inne że już nie ma .. ehh ile ludzi tyle opiniiNiuniusia lubi tę wiadomość
Nasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
No ja liczę ze jeszcze troszkę Malutka posiedzi w brzuszku przynajmniej do konca czerwca. Ale jak wyzdrowieje biorę się za pranie, prasowanie i pakowanie torby do szpitala. Dziewczyny a jakie imiona wybraliście dla maluszkow? Bo chyba nie kazdej znam:) u nas będzie KorneliaKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Niuniusia życzę szybkiego powrotu do zdrowia..
też już dwa razy zaliczyłam konkretne przeziębienie.. Ja po 3 dniowym braku poprawy i leczeniu domowymi sposobami wybrałam się do lekarza - tak dla własnego spokoju - gdybym nie była w ciązy, to na 100% bym nie leciała z przeziębieniem
Nasz synek to Leoś pozdrawia Was z brzucha -
ja to byłam w lutym tak chora że na antybiotykach się skończyło ;/
A u nas córcia Kinga jakoś nic mi sie nie podoba do dziewczynki, jeszcze myślałam o Hani , ew. Natalce , ale kiedyś zaporponowałam mojemu Kinge i tak już zostałoNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Fajne wszystkie:)wiem ze wybór jest trudny. U nas jeszcze myśleliśmy nad Blanka. I tak nie wszystkim sie z rodziny spodoba ale najważniejsze żeby nam sie podobalo. Imię Natalia tez polecam bo ja mam tak na imię
paola89 lubi tę wiadomość
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Ważne żeby to wam się podobało a nie rodzinie , Blanka też ślicznie takie delikatne hehe
Ja się od początku nastawiłam na synka , nie wiem czemu , i dla niego miałam od razu imię , a tu psikus i się głowiłam z imieniem ;pNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Piekne te imiona!!
Zyrtec to powazna sprawa, czytalamnartykul o nim bo moj maz przyjmowal duzo i sa jakies badania mowiace ze on szkodliwy bardziej niz pomocny. Moj chlop dostal po nim reakcji uczuleniowej w postaci rozstepow skornych...jak znajde artykul to podesle link.
Bylam dzis na szkole.rodzenia i polozna mowila o objawach zblizajacego sie porodu i nie chce Cie straszyc ale ostry katar tez byl takze oszczedzaj sie ile mozesz i znajdz niewolnika do prania!
U nas zgaga...krolowa dnia i nocy...