Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
w mieście to idzie zdechnąć od tych upałów sorry za wyrażenie ale taka prawda ... a co do kg to lepiej się skupić na tym żeby dzidziuś był zdrowy , chociaż dla własnego dobra i psychiki lepiej nie objadać się wszystkim co wpadnie w ręce co innego jak ktoś tyle a dużo nie je
Kasza jutro wizytyNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
To moje marzenie jestem strasznie ciekawa co powie mi położna jutro
Mega mnie młoda ciągnie tam na dole, aż czasem nie mogę chodzić gorzej jak mnie ktos na ulicy zapyta czy rodzęKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
uważam że wystarczająco długo już te dzieci siedzą nam w brzuchach i mogłyby wyjść np. z okazji zbliżającego się nowego miesiąca
Kasza dawaj co tam położna wygmerała
ja dopiero na 14.30 wizytuje , zaczynają mnie denerwować te wizytyNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
Szacowana waga małej na dziś - 3200g (+/- 200g)... ciąża donoszona i mogę rodzić dziś a mogę za 3 tygodnie tadam
zobaczymy, co powie wieczorem położnaMolly, paola89 lubią tę wiadomość
Kto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Kasza to nasze dzieci ida równo moja też tyle waży ciąża donoszona, może pani rodzić , no super ciekawe tylko kiedy to nastąpi
mam siedzieć w domku i czekać aż się sytuacja rozwinie a jak nie chce jeszcze rodzić to mam leżeć .. pff no na pewno już kombinuje jak ją zmotywować do wyjściaNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r. -
ehh co to się dzieje masakra , własne dzieci nas torturują
z tymi daktylami to słyszałam ale kurcze ja nie lubie ble
podobno masaż szyjki ( nie krocza) też pomaga ale to musi gin/położna zrobic zobaczę co mi położna powie w przyszłym tygodniuNasze maleństwo :* Kinga 21.08.2016r.