Przyszłe mamy rocznik 89'
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja jeszcze jak bylam mala czesto miałam zapalenie ucha to pamiętam ze takie kropelki otinum czy jakoś tak lekarz przepisywal. Ale pewnie i tak pod kontrolą lekarza w czasie ciążyKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Haha Ailla dokładnie to samo ostatnio pomyślałam eh te małe przylepy sama nie wiem czy mam tak mało treściwe mleczko czy po prostu potrzebuje bliskości i piersi do ponioniania
Ps. Smoka wciąż nie chceKto nie boi się wierzyć, że się uda?
Ja nie, ja wierzę, wiara czyni cuda..
-
Ja mysle ze oprócz mleczka dzieciaczki potrzebują bliskości. Ja walczę ze swoją zeby dluzej w dzien spala. W nocy pisalam Wam super jest a w dzien śpi po 30 minut ze 4-5 razy. A ja przez Te pol godziny ledwo zdaze zjeść nie mówiąc o gotowaniu obiadu. I zawsze wstala i dopiero jadla teraz daje jej mleczko przed drzemka wczoraj pomoglo i spala 1,5 godziny raz ale dzis juz to noe działa. Mija 30 minut i juz się budzi i wcale niewyspana bo dalej marudzi.
Tami jak tam Wam idzie karmienie?? My juz niedługo podajemy pierwsza marcheweczke ale sie cieszęKornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda! -
Masz rację Niuniusia - ten czas leci jak szalony:( Jak pomyślę, że jeszcze trochę i mój maleńki Bobasek skończy rok, a ja pójdę do pracy, to płakać mi się chce:( nie weim jak ja to zniosę..
Dziewczyny mój Młody ostatnimi czasy codziennie o 22 daje koncert - krzyczy parę minut jak wściekły - ciężko go uspokoić.. a poza tym coś rzadko mi kupkę robi - już 5 dni brak - niby piszą wszędzie, że na cycu to norma, ale jednak mnie to trochę niepokoi.. WCIĄŻ COŚ
-
Molly tez slyszalam ze norma ale nie dziwie ci sie tez bym się martwiła. Może jakies kropelki typu Espumisan by pomogły...
My planujemy żebym poszła na wychowawczy może na rok jeszcze. Nie wyobrażam sobie oddać malutkiego rocznego dziecka do przedszkola czy żłobka. Tym bardziej ze nic nie powie jeszcze co się działo caly dzien. Nie wiem jak mój mąż to zrobi zeby nas utrzymac bez mojej wyplaty ale taki mamy wstępnie plan. Najgorsze to ze mamy kredyt na mieszkanie na najbliższe 25 lat wiec tez kasa musi być...ale mam nadzieje ze się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:39
Kornelia ur. 27.06.2016 r. g.21.20 cc 3700g 57 cm
[/url]
Wiara i nadzieja dziala cuda!