Twardnienie macicy (brzucha) . Która miała lub ma taki problem??
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez leżę i nie słucham tutejszych lekarzy. Muszę wyleżeć choć do 34 tygodnia. Ja mam całe szczęście te skurcze bezbolesne. Po leżeniu uspokoiły sie do 10 dziennie ale wczoraj to moj brzuch korby dostawał nie bolało ale sporo ich było. Z 40. Mam nadzieje ze nic sie nie dzieje. W piątek kontrola
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka u mnie troche lepiej po lekach!! Widocznie lekarka trafiła w 10 z tymi lekami nawet witaminy mam na podtrzymanie ciąży tylko znowu jest tam duza ilość żelaza no i ja cierpię z innej strony
Jelita bola jak cholera i te zaparcia ... Leze od godz 10 z bólem brzucha i nie przechodzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzotka wrote:Hehe, znam to. Pędzę co sił w nogach, bo tak bardzo chce mi się siku i kończy się ... Trzema kroplami xD a czasem mi się słabo chce, idę i skończyć nie mogę najlepsze, że mała uwielbia skakać po jak najpełniejszym pęcherzu
Szotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzotka wrote:Albo za trampolinę
Szotka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melduje sie z ciąża donoszona w tym tygodniu:) Opisywałam tu swoje problemy- skurcze twardnienia brzucha i leżenie od grudnia i udało sie wytrwać do bezpiecznego tygodnia a lekarze w szpitalu tak mnie straszyli ze nie wytrzymam do 35tc... Jak będziecie duzo leżeć i wypoczywać to będzie wszystko ok, krążek to dobra sprawaSzotka, Alisa lubią tę wiadomość
Po 3 poronieniach
2021- 1 procedura IVF
-30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
-Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
-zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
- 01.06 kriotransfer❤️
-11.06 beta 415
-14.06 beta 1656
-29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
Dacie radę napewno! Mi od 2 miesięcy macica wariowała po kilkanaście razy dziennie i pomimo brania nospy nic nie było lepiej
Szotka lubi tę wiadomość
Po 3 poronieniach
2021- 1 procedura IVF
-30.30 Punkcja- uzyskano 20 komórek z czego 14❄️
-Transfer odroczony z powodu ryzyka hiperstymulacji
-zapłodnionych 5 komórek ❤️❤️❤️❤️❤️ PGS-zdrowe -5❄️❄️❄️❄️❄️
- 01.06 kriotransfer❤️
-11.06 beta 415
-14.06 beta 1656
-29.06 -28dpt- mamy serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-