X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum III trymestr III trymestr
Odpowiedz

III trymestr

Oceń ten wątek:
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zauważyłyście, że dziś nie pojawiła się jeszcze Dzejkej :D
    To dobry znak :).Czyżby się coś wyklarowało i rozkręciło :)? Dzejkej jak coś trzymamy kciuki :)!

<3 Aniołek (8tc) 25.06.2012
    qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak wczoraj to przeczytalam to usnac nie moglam i myslalam o Martek..kurde szok..

Vivien ja mialam napady snu na zmiane z bezsennoscia..wczoraj ledwo co usnelam a dzisiaj juz kolo 6tej jadlam sniadanko i czekalam az apteke otworza.
    Kupilam ten Heviran na opryche i mam brac co 5godzin..upal juz jest!zjadlam troche arbuzka po sniadaniu i mam zgage tralala..dziwne..
    A dzisiaj chyba bedzie sex u mnie haha moze cos sie ruszy u mnie?haha

Nienormalna ja pilam u sasiadki wczoraj kawke inke z mlekiem galke lodow orzechowych i bita smietanka.rewelacja ;-)

иιєиσямαℓиα, vivien lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • agga84aa Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nienormalna, ja robię zwykłą rozpuszczalną słabiuuuuutką, na to bita smieta w sprayu i się delektuję;))

Tez myślę od rana o DzejKej, czyżby coś się działo??;)))) Oby:)))

Pasia, u mnie seks był rano no i ....... czekamy;)))

pasia27, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość

relg8ribvm9efdtp.png84c7918c0e711886.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nienormalna moja kolezanka mam jelito drazliwe i wlasnie tez nie moze pic mlekai jego przetworow za duzo bo ma niejasnosci ale mleko sojowe tak jej nie meczy..

W domu zamiast inki pije zwykla zbozowa.gotuje w garnuszku dolewam duuuzo mleka i popijac chlodne caly dzien..albo mleczko ostatnio samo :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 09:47

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no to trzymam kciuki i puszczam cie w kolejke hehe zeby nie bylo ;-)

иιєиσямαℓиα, anilorak lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • Kleopatra Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pasia nie chcę cie straszyć ale u mnie ani liście malin, ani sex nie pomogły ;p Hehe, może tym razem będzie inaczej.
    Ciężko się ten dzień zaczął, tez miałam nadzieję że u Martek dobrze, pod koniec się przecież okazało że nie jest tak źle jak na początku myśleli. Kochana jest że mimo take sytuacji się odezwała, wiedziała że o niej myślimy :(
    Ja dzisiaj się wyjątkowo wyspałam, a mój syn jeszcze śpi. Ostatnio często się budzę i mam kilka godzin z głowy a dzisiaj proszę :)

l22nzbmhc97dgg3u.png
    Wiktor 2010, Maksymilian 2013, Mikołaj 2017
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    nienormalna moja kolezanka mam jelito drazliwe i wlasnie tez nie moze pic mlekai jego przetworow za duzo bo ma niejasnosci ale mleko sojowe tak jej nie meczy..

W domu zamiast inki pije zwykla zbozowa.gotuje w garnuszku dolewam duuuzo mleka i popijac chlodne caly dzien..albo mleczko ostatnio samo :-)

no u mnie też pierwsze skojarzenie lekarza to było na zespół jelita drażliwego, ale wcześniej tego nie miałam :/. Dziwne żeby się w ciąży ujawniło. Powiedział, że ciąża to dodatkowe obciążenie stresem a że ja się stresuję to nic dziwnego że mam. Internistka powiedziała, że jeśli nawet to ZJD to w ciąży się tego nie leczy, bo nie wolno leków na to schorzenie w ciąży. A czy twoja koleżanka ma problemy też po lodach nie wiesz??

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie lekarz tez sie smial o ten sex ale coz..hehe moj sie cieszy bo dlugo nie bylo..a wczoraj tez noca pilam liscie i dzisiaj juz tez bo moze chociaz podwiadomie cos rusze.haha

иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Aga no to trzymam kciuki i puszczam cie w kolejke hehe zeby nie bylo ;-)
    dziewczyny po kolei :)
    nie pchajcie się tak ;)
    Pasia widzę, że jesteś uprzejma i puszczasz koleżankę przodem hehe :)
    jaka kultura ;)

anilorak lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    No wlasnie lekarz tez sie smial o ten sex ale coz..hehe moj sie cieszy bo dlugo nie bylo..a wczoraj tez noca pilam liscie i dzisiaj juz tez bo moze chociaz podwiadomie cos rusze.haha

korzystaj póki możesz, potem nie będzie czasu ani siły na seks ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 09:55

MADZIULA13 lubi tę wiadomość

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    no u mnie też pierwsze skojarzenie lekarza to było na zespół jelita drażliwego, ale wcześniej tego nie miałam :/. Dziwne żeby się w ciąży ujawniło. Powiedział, że ciąża to dodatkowe obciążenie stresem a że ja się stresuję to nic dziwnego że mam. Internistka powiedziała, że jeśli nawet to ZJD to w ciąży się tego nie leczy, bo nie wolno leków na to schorzenie w ciąży. A czy twoja koleżanka ma problemy też po lodach nie wiesz??
    Glownie mleko,serki ogolnie przetwory mleczne..niestety to na tle nerwowym i raczej nie da sie tego leczyc..trzeba umiec z tym zyc..zapisala jej jakies leki na uspokojenie powiedziala ze sport,hobby,dieta baaardzo pomagaja..

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • pasia27 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα wrote:
    korzystaj póki możesz, potem nie będzie czasu ani siły na seks ;)

Z takim obciazeniem jakie mam z przodu to pewnie bedzie wiecej smiechu niz to warte hehe

иιєиσямαℓиα, anilorak lubią tę wiadomość

3i498u698lx7etrf.png
    zrz6sg189ii5w2ru.png
  • иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Z takim obciazeniem jakie mam z przodu to pewnie bedzie wiecej smiechu niz to warte hehe
    hehe :)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • MADZIULA13 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój baniaczek z przodu już utrudnia mi zycie ;-) póki co śpie dobrze, ale boli mnie kręgosłup i męczę się jak staruszka ;-)

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MADZIULA13 wrote:
    mój baniaczek z przodu już utrudnia mi zycie ;-) póki co śpie dobrze, ale boli mnie kręgosłup i męczę się jak staruszka ;-)

ja już teraz też, a tu jeszcze 3 miesiące :)
    do tego te upały ...dziś mam wizytę u gina po południu a u mnie jest 37 stp. :/
    ufff
    nie wiem jak ja przeżyję tą wyprawę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 10:19

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • vivien Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agga84aa wrote:
    Kurcze, współczuję zamknietego szpitala, ale na pewno znajdziesz równie dobry, z fajną opieką. Trzymam kciuki!

No nic idę sobie zrobić kawkę z bita śmietaną - a co tam, korzystam póki mogę;)

Agga ja mam tez faze na kawke ale z mlekiem ;) na zimno
    Taka ice kaffee mhhhhh
    Pochlaniam wszystko co jest z mlekiem :P

wniddf9hmtxwu2ql.pngh4zpdqk31pdbs1ui.png
  • MADZIULA13 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mi zostało ciut mniej.
    uwielbiam lato i u nas póki co pogoda nas rozpieszcza, codziennie jest gorąco. niestety, ale w tym stanie nie możemy w pełni korzystać z jego uroków, ale w przyszłym roku sobie odbijemy ;-) i to z maluszkami :-)

• иιєиσямαℓиα Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pasia27 wrote:
    Glownie mleko,serki ogolnie przetwory mleczne..niestety to na tle nerwowym i raczej nie da sie tego leczyc..trzeba umiec z tym zyc..zapisala jej jakies leki na uspokojenie powiedziala ze sport,hobby,dieta baaardzo pomagaja..

są jakieś leki niwelujące te bóle. Moja siostra też to miała zdiagnozowane - brała debridat chyba, bo kiedyś jak miałam też jakieś bóle brzucha dawno temu to dała mi kilka tabletek żebym sprawdziła czy mi pomoże :). Pomogło, ale w tedy nie byłam w ciąży ofcourse ;)

qb3ctgf6zex9o3p8.png
  • MADZIULA13 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    иιєиσямαℓиα, daj znać jak poszło u gina. ja też niedługo mam wizytkę, już w czwartek :-)pozdrawiam

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 6 sierpnia 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleopatra wrote:
    Kaja dokładnie tak jak pisała agga84. Baby blues wiąże się ze spadkiem kortyzonu i jest bardzo częsty. Ja tez miałam po pierwszym porodzie. Poród był długi i wykańczający, potem w domu bałam się że będę złą matką, mały mi płakał a ja nie wiedziałam co robić, nosiłam go na rękach i płakałam. Bardzo mi wtedy pomógł mój mąż i szybko mi przeszło :)
    Co do siary z piersi to niestety niektóre kobiety mają już w połowie ciąży.
    Nienormalna ja w żadnej ciąży ruchów nie liczyłam. ( piszę jakby nie wiadomo ile ich miała ;)
    ja siare zauważyłam już jakis tydzien temu jak troche za mocno recznikiem sie wytarłam

a.png
    a.png
‹‹ 107 108 109 110 111 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ