III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jak wczoraj to przeczytalam to usnac nie moglam i myslalam o Martek..kurde szok..
Vivien ja mialam napady snu na zmiane z bezsennoscia..wczoraj ledwo co usnelam a dzisiaj juz kolo 6tej jadlam sniadanko i czekalam az apteke otworza.
Kupilam ten Heviran na opryche i mam brac co 5godzin..upal juz jest!zjadlam troche arbuzka po sniadaniu i mam zgage tralala..dziwne..
A dzisiaj chyba bedzie sex u mnie haha moze cos sie ruszy u mnie?haha
Nienormalna ja pilam u sasiadki wczoraj kawke inke z mlekiem galke lodow orzechowych i bita smietanka.rewelacjaиιєиσямαℓиα, vivien lubią tę wiadomość
-
Nienormalna, ja robię zwykłą rozpuszczalną słabiuuuuutką, na to bita smieta w sprayu i się delektuję)
Tez myślę od rana o DzejKej, czyżby coś się działo??))) Oby:)))
Pasia, u mnie seks był rano no i ....... czekamy;)))pasia27, иιєиσямαℓиα lubią tę wiadomość
-
nienormalna moja kolezanka mam jelito drazliwe i wlasnie tez nie moze pic mlekai jego przetworow za duzo bo ma niejasnosci ale mleko sojowe tak jej nie meczy..
W domu zamiast inki pije zwykla zbozowa.gotuje w garnuszku dolewam duuuzo mleka i popijac chlodne caly dzien..albo mleczko ostatnio samoWiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 09:47
-
Pasia nie chcę cie straszyć ale u mnie ani liście malin, ani sex nie pomogły ;p Hehe, może tym razem będzie inaczej.
Ciężko się ten dzień zaczął, tez miałam nadzieję że u Martek dobrze, pod koniec się przecież okazało że nie jest tak źle jak na początku myśleli. Kochana jest że mimo take sytuacji się odezwała, wiedziała że o niej myślimy
Ja dzisiaj się wyjątkowo wyspałam, a mój syn jeszcze śpi. Ostatnio często się budzę i mam kilka godzin z głowy a dzisiaj proszę -
pasia27 wrote:nienormalna moja kolezanka mam jelito drazliwe i wlasnie tez nie moze pic mlekai jego przetworow za duzo bo ma niejasnosci ale mleko sojowe tak jej nie meczy..
W domu zamiast inki pije zwykla zbozowa.gotuje w garnuszku dolewam duuuzo mleka i popijac chlodne caly dzien..albo mleczko ostatnio samo
no u mnie też pierwsze skojarzenie lekarza to było na zespół jelita drażliwego, ale wcześniej tego nie miałam . Dziwne żeby się w ciąży ujawniło. Powiedział, że ciąża to dodatkowe obciążenie stresem a że ja się stresuję to nic dziwnego że mam. Internistka powiedziała, że jeśli nawet to ZJD to w ciąży się tego nie leczy, bo nie wolno leków na to schorzenie w ciąży. A czy twoja koleżanka ma problemy też po lodach nie wiesz??
-
pasia27 wrote:Aga no to trzymam kciuki i puszczam cie w kolejke hehe zeby nie bylo
nie pchajcie się tak
Pasia widzę, że jesteś uprzejma i puszczasz koleżankę przodem hehe
jaka kultura
anilorak lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:No wlasnie lekarz tez sie smial o ten sex ale coz..hehe moj sie cieszy bo dlugo nie bylo..a wczoraj tez noca pilam liscie i dzisiaj juz tez bo moze chociaz podwiadomie cos rusze.haha
korzystaj póki możesz, potem nie będzie czasu ani siły na seks
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 09:55
MADZIULA13 lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα wrote:no u mnie też pierwsze skojarzenie lekarza to było na zespół jelita drażliwego, ale wcześniej tego nie miałam . Dziwne żeby się w ciąży ujawniło. Powiedział, że ciąża to dodatkowe obciążenie stresem a że ja się stresuję to nic dziwnego że mam. Internistka powiedziała, że jeśli nawet to ZJD to w ciąży się tego nie leczy, bo nie wolno leków na to schorzenie w ciąży. A czy twoja koleżanka ma problemy też po lodach nie wiesz??
-
MADZIULA13 wrote:mój baniaczek z przodu już utrudnia mi zycie póki co śpie dobrze, ale boli mnie kręgosłup i męczę się jak staruszka
ja już teraz też, a tu jeszcze 3 miesiące
do tego te upały ...dziś mam wizytę u gina po południu a u mnie jest 37 stp.
ufff
nie wiem jak ja przeżyję tą wyprawę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2013, 10:19
-
agga84aa wrote:Kurcze, współczuję zamknietego szpitala, ale na pewno znajdziesz równie dobry, z fajną opieką. Trzymam kciuki!
No nic idę sobie zrobić kawkę z bita śmietaną - a co tam, korzystam póki mogę
Agga ja mam tez faze na kawke ale z mlekiem na zimno
Taka ice kaffee mhhhhh
Pochlaniam wszystko co jest z mlekiem -
mi zostało ciut mniej.
uwielbiam lato i u nas póki co pogoda nas rozpieszcza, codziennie jest gorąco. niestety, ale w tym stanie nie możemy w pełni korzystać z jego uroków, ale w przyszłym roku sobie odbijemy i to z maluszkamiиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
pasia27 wrote:Glownie mleko,serki ogolnie przetwory mleczne..niestety to na tle nerwowym i raczej nie da sie tego leczyc..trzeba umiec z tym zyc..zapisala jej jakies leki na uspokojenie powiedziala ze sport,hobby,dieta baaardzo pomagaja..
są jakieś leki niwelujące te bóle. Moja siostra też to miała zdiagnozowane - brała debridat chyba, bo kiedyś jak miałam też jakieś bóle brzucha dawno temu to dała mi kilka tabletek żebym sprawdziła czy mi pomoże . Pomogło, ale w tedy nie byłam w ciąży ofcourse -
Kleopatra wrote:Kaja dokładnie tak jak pisała agga84. Baby blues wiąże się ze spadkiem kortyzonu i jest bardzo częsty. Ja tez miałam po pierwszym porodzie. Poród był długi i wykańczający, potem w domu bałam się że będę złą matką, mały mi płakał a ja nie wiedziałam co robić, nosiłam go na rękach i płakałam. Bardzo mi wtedy pomógł mój mąż i szybko mi przeszło
Co do siary z piersi to niestety niektóre kobiety mają już w połowie ciąży.
Nienormalna ja w żadnej ciąży ruchów nie liczyłam. ( piszę jakby nie wiadomo ile ich miała