III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
;oniqa wrote:Witajcie dzisiaj usłyszałam konkrety dostaje prowokacjemw zastrzykach 3 razy dziennie i tabletke dzisiaj i jutro jak to nie pomoże ti nie urodze do środy do 12:00 to bede miała cesarke
Nie kończyłam medycyny, ale dla mnie to już przegięcie, że tyle czasu Cię męczą. To jakiś cyrk nie szpital, a personel to chyba sumienia nie ma, eh, zdenerwowałam się.
Trzymaj się Ty nasza dzielna mamusiu. Bardzo mocno Cię wspieramy.;oniqa lubi tę wiadomość
Mama najcudowniejszych skarbów -
Miriam wrote:Oniq trzymam kciuki już bliżej niz dalej
Co do rozstepow to smarowalam sie na zmianę bio oil i oliwka z rossmana i było ok dopóki nie złapalam tego Rota wirusa i tej nocy tak mnie popwkalam ze szok uda az do kolan nerki na brzuchu nic lekarz powiedział ze to z wysiłku gdy mięśnie spinalam i zeby nastawic sie na to ze podczas porodu bedzie tak samo albo i gorzej taka moja natura podobnomoja mama miała to samo ale jej wszystko poznikalo wiec tym sie pocieszam d
Miriam, nie wiem, czy dobrze zrozumiałam (coś Ci tel. chyba poprzestawiał) - czy rozstępy wyszły Ci w trakcie jednej nocy?;oniqa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMakcza nic mi tel nie przedstawił nie stety przez jedna noc wyszły mi i to nie małe
Na nerkach, na wewnętrznej stronie ud zewnętrznej stronie ud az do kolan pod kolanami pupiebrzuch tylko ostał mi sie bez no ale walczę z nimi mascia ze sluzu slimaka i nadal oliwkami sie smakuje zobaczymy co bedzie
najwyżej tak jak napisałam wcześniej zakupie pianke do nurkowania na wakacje
-
milola86 wrote:cześć dziewczyny;)
jesli chodzi o tantum rosa to ja kupiłam tez irygator, bez niego ciezko byloby zastosowac ten specyfik
u moniki było tez wysokie cisnienie, starzejace się łóżysko i tego co pamiętam mała ilość wód.mam nadzieje ze to wszzysytko szybko sie skonczy bo i ja już się tym stresuje...
perełka, zobacz- DOKONAŁAŚ CUDUjeszcze chwila i przedstawisz nam swój mały cud
Ancia, Inezz ciekawe kiedy u was zacznie cos sie dziac, u mnie raz, dwa razy dziennie twardnienie brzucha i dalej nic...
Kochana co do tatnum rosa różne sa opinie jedni mówią żeby za głęboko nie wsadzać i nie za mocno polewać.
Bez irygatora też da się ogarnąć.
WIele kobiet bierze butelkę 0,5 liitra robi roztwór dziurki w korku i leży polewa się pochwe. -
Lalita co do tego Tantum rosa to też zakupię same saszetki, i wyszukam sama jakiś rozpylacz. Czytałam też o octenisept, to można na ranę krocza, i pępuszek dziecka podobno...
Im bliżej tym mam 100 pytań do....
Kocurku ale Cie rozłożyłoprzykro mi, dbaj o siebie, oby szybko minęło to przeziębienie...
A Oniqa Ty powinnaś dostać order za cierpliwość, ja bym chyba na zawał tam zeszła!! Trzymamy kciuki, i czekamy na dobre wieści!!! Już bliżej jak dalej!Kocur lubi tę wiadomość
-
Ancia77 wrote:Nie sadze
a ty nie masz takich twardnien? albo kłuć w dole brzucha nawet jak sie dzidzia rusza? ja mam wrazenie czuje malego jak sie rusza nawet w tyłku:)
Effcia28 lubi tę wiadomość
-
Kocur
no najlepiej mówię ci ja butelką polewałam. Dawałam podkład pod tyłek. nogi rozkładałam polewałam letnim roztworem i leżałam z otwartą raną żeby się goiło i taką butelkę ponad pół butelki=1 saszetka tantum rosa. I to robiłam x2 dziennie.
I z tego co się orientuję max 5 dni można to robić.
Oniqa ,mam nadzieję że nawet jeśli podają ci oxy to nie masz skurczy żeby cie nie wymęczyło jak mnie;/ tyle dni przez nie nie spałam...;oniqa lubi tę wiadomość
-
może i macie rację z tym tantum rosa, ja spróbuję z irygatorem, jak będzie żle szło, to pokombinuję inaczej
Ancia, czuję mała też podobnie jak TY, ale tylko czasami.Mam wrażenie że wierci sobie dziurkę do wyjścia heheale twardnień praktycznie nie mam.1/2 razy dziennie.
-
nick nieaktualnyA ja po wizycie, jutro pierwsze ktg, Mała ma juz 3700g !!! I dalej rosnie, rozwarcie na 1 palec, szyjka zgładzona,
zaczęłam mieć stresikaKocur, Martynika, lusia22, Matylda36, Perełka, ;oniqa, inezz, Ancia77, kotek27, szczessciara, MariaAntonina, juicca, kaaasiaczek_, Effcia28, Marysia0312, magdalena, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
Pewnie nikt o tej porze mi nie odpisze, ale musiałam wstać, bo chyba mnie bierze.. Wieczorem założyłam sobie Macmiror i obudziły mnie ok 3 dziwne bóle, jak na @ i promieniujące do krzyża. Czasem miewałam bóle przy zmianie pozycji jak spałam ale wstałam do wc, a tam niespodzianka- brązowa wydzielina, razem z rozpuszczoną globulką. Bóle póki co powtarzają się co 15-30 min i nie przechodzą mimo zmiany pozycji. Wcześniej nic mnie nie bolało i teraz cała jestem zestresowana, czy to już..
Dziewczyny, trzymajcie kciuki. Mam pietra jak 150
Kocur, Marysia0312, juicca, doris85, pillow, lusia22, Martynika, walabia lubią tę wiadomość