III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matylda gratulacje!!! Dobrze, że lekarze opanowali sytuację i obyło się bez komplikacji! Dużo zdrówka dla Ani:)
Miriam, zachcianki mogą widze przysporzyć(na szczęście nie nam) wielu kłopotów:P Ale na szczęście udało się naprawic;P
Co to pępkowego, u nas niby jest taka tradycja, ale mój małż jest tak aspołeczny, że pewnie nic nie będzie mu się chciało organizowaćAle jak by już, to wolałabym w czasie, kiedy ja jestem w szpitalu, żebym nie musiała po tym sprzątać ani tego oglądać!
Matylda36, kaaasiaczek_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
19 lutego o 12.15 urodziłam zdrową dziewczynkę
wazy 3700 g i ma 56 cm długości. Miałam cc.
Kaja, kaaasiaczek_, pillow, Matylda36, Bea_tina, Miriam, Marysia0312, Iwo123, Blondi22, asienka28, Nusiaa, Perełka, Tusia84, magdalena, kotek27, doris85, juicca, Paulina1986, Effcia28, ;oniqa, aiwlys, maja2024 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jaaaa... gratulacje dziewczyny!! Faktycznie szybko idzie
Za chwilę marcówki, a potem my kwietniowe. Wczoraj byłam zwiedzić porodówkę i tak do mnie dotarło, że już niedługo wyjdziemy stamtąd z maluszkiem. Musiałam się zrelaksować w wannie, bo emocje mnie przytłoczyły...
Nusiaa lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68384.png -
Nie było mnie wczoraj tutaj a tu tyle dobrych wieści
Matylda i Milola Gratulacje!!!! fajowo
Dziewczyny czy Wy też macie uderzenia gorąca ? no od wczoraj jest mi cholernie gorąco hormony czy co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:21
Matylda36 lubi tę wiadomość