III trymestr
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelina ciekawe jak "szybko" zleci nam do kwietnia
ja mam szkołe rodzenia dopiero 20.marca - do połowy kwietnia ... nie wiem czemu mnie tak późno kobieta kazała przyjść no ale cóż .. ;/ pewnie nie dochodzę do końca zajęć ;p
Madziu ja miałam wczoraj i kilka dni temu też .. nie wiem od czego jest to zależne . -
Milola gratulacje, tak się cieszę, że w końcu się doczekałaś i masz małą księżniczkę przy sobie!! Dużo sił i spokoju.
Co do napadów gorąca to dopiero teraz od tygodnia takie miewam, plus kołatanie serca chwilowe, ale to pewnie zwiastun porodu
Wczoraj mój maluch kopał mnie na samym dole, przy kości łonowej jak na moje odczucia, pierwszy raz tak nisko, już sądziłam, że zaraz się zacznie, ale jestem w dwupaku jak narazieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 10:59
-
Milola Gratulacje
ale super kolejne ovufriendowe maleństwo
Dziewczyny ja coś czuję ze naprawdę nie dotrwam do terminu , mały chyba napiera mi na odbyt ;/ cały czas sie tak napina , chodzić nie umiem większośc leżę , ale nawet leżenie jest strasznie męczące boję sie bo mam 35t 3 d niby leci 36 niektórzy gadają ze 36 skonczony to ciąża donoszona inni ze 37 skonczony ja sama jestem z 35tygodnia
Wizyta we wtorek rano , jestem ciekawa co lekarz powie -
Dzień dobry
Gratuluje nowym mamuśką..
Super dziewczyny , teraz w końcu zacznie się hard core...ale dzieci wynagradzają wszystko , zwłaszcza takie 6 latki pyskate i zawzięte jak moja niunka..problemów wychowawczych nie da sie zamienić niczym w świecie, a każdy problem uczy życia na nowo.Dwojga dorosłych osób.
Nie raz będziecie wspominały swoje dzieciństwo względem waszych pociech.
Moja mama zawsze mi powtarzała zobaczysz jak to jest jak sie ma własne dzieci, dzis widze ile miała w tym racji.
Czasem wracam do mojego dzieciństwa i mojego nastoletiego zycia i pukam sie w moja nieofarbowana z odrostami łepetyne ilez to moi rodzice nerwów przez jedną mnie stracili, a teraz jak sobie pomysle jaka kumulacje dało im nasze sześcioro. To normalnie tylko ich po rekach całować...
No ale cóz takie sa własnie uroki zycia, rodzicielstwa, macierzyństwa, założenia rodziny itp... NIKT NIE POWIEDZIAŁ ZE BEDZIE ŁATWO:)kotek27, Matylda36, Blondi22, NataliaK lubią tę wiadomość
aniołek 13.11.2012 r.
GUSTAW 15.04.2014 r. Godz..10.12 waga 3730 miara 56 cc-39 tydzien.
Ciąża trwała od 15.07.2013 do 15.04.2014. 274 dni. -
Martusska wrote:Gratulacje dla rozpakowanych mamusiek
Ale ten czas tak leci, dopiero co Blondi, sla.s rodziła a już babelki mają parę tygodni .. to jest niewiarygodne że mi się tak dłuży ..kotek27, Kaja, Perełka lubią tę wiadomość
-
Witam wszystkie kobietki
Dziekuję wszystkim za gratulacje raz jeszcze
Niestety chwilowo nie mam sił nadrabiać forum więc za bardzo nie jestem w temacie:( przeczytałam tylko że Milola i Matylda urodziła serdecznie Wam gratuluję i życzę zdrówka dla bąbelkówkotek27, Lalita2710, Blondi22 lubią tę wiadomość
-
No Blondi zleciało jak nic
Pamiętam jak dziś, jak Ty się szykowałaś do porodu. Czas leci, niesamowite, teraz już ja na podium odliczam czas :o
Effcia ciesz się macierzyństwem, zrozumiałe że teraz masz ważniejsze obowiązki niż forum. Jesteśmy wyrozumiałe))
Pozdrowienia dla Was dziewczyny wszystkich rozpakowanych i buziaki dla Waszym pociechWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2014, 13:42
Blondi22, Effcia28 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMIOLA Gratulacje! Chciało by się napisać "nareszcie!"
Bo uparta córunia
Blondi22 wrote:moja juz za kilka dni dokladnie we wtorek bedzie miala miesiac a niedawno co szlam na porodówke
Po Twoim poście spojrzałam na kalendarz i zdałam sobie sprawe, że w niedziele Mikołaj kończy miesiąc. Masakra jak to leci! Ja pobyt w szpitalu pamiętam jakby to było tydzień temu. Jak ten czas leci - to jest niesamowite!
Blondi22 lubi tę wiadomość
-
czesc mam pytanie kiedy kupujecie mobilne autko dla swoich bombli i jakie bo mam smietnik w glowie każda koleżanka swój wózek chwali i oczywiście inne firmy każdej hehehe .......
fakt szybko trochę jak na mnie ,ale tlucza ten temat juz dawno ,ja najpierw muszę kupić te sexi pidzame do szpitala i inne rzeczy dla dzidzi ,a te mi głowę susza o wózek